- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asla bunu kabullenme ve egzersizleri bırakma. Metodunu değiştir ilerleme kaydedemiyorsan. Eşin sana destek olmuyor galiba. Eşi destek olanlar daha çabuk ilerleme kaydediyor. Daha motivasyonu yüksek oluyor.Ben bıraktım herşeyi vajiyi egzersizi sıkıldım bunaldım artık hiçbişey istemiyorum. Takatim yok hiçbişeye. Yoklamada ben başı çekeyim de ilk fırçayı ben yiyim bari![]()
Sen hangi aşamada takıldın canım.Ben bıraktım herşeyi vajiyi egzersizi sıkıldım bunaldım artık hiçbişey istemiyorum. Takatim yok hiçbişeye. Yoklamada ben başı çekeyim de ilk fırçayı ben yiyim bari![]()
Seni korkutsa da egzersizleri sık sık yapmak başarmanın tek yolu. Serçe parmak yapabiliyorsan onu yapmaya devam et. Korkun geçene kadar. Hemen aşama kaydetmen gerekmiyor ki. Yavaş gidiyor olabilirsin, sadece devam et. Eninde sonunda olacak. Ama beklersen hiç bir gelişme elde edemesin. Hadi bakalım!!Biri de benim galiba basaramicam diye kaçmaya devam ediyorum ya bunun daha kolay bir yolu niye yok![]()
Veee @kasimpati_ de yenmiş canım çok tebrik ediyorum. Şimdi ilki öyle kremsiz falan oldu diye hiçbişey kullanmadan iliskiye girme. O sızı dediğin şey zaten p..sin orayı zorlayarak acmasiyla olan bişi. En azından sıvı yağı bi iki parmak sürsen o sızı da olmaz girişi daha rahat olur.
M melegim_0909 ben yeneli 3 ay oldu ama hâlâ bazı pozisyonlarda zorlanıyorum çünkü biribe alışınca diğerlerinde olmayacak düşüncesi geliyor aklıma haliyle başa dönüyorumm ama olduğunu gördüğümde bi dahaki sefere biraz daha iyi motive oluyorum. Zevk alma konusunda şunu söyleyim. Sadece eşinden gitgel yapmasını bekleme sende ona doğru gitgel yap ya da onun dudagıni boynunu omzunu artık en yakın neresiyse öp okşa inan beyin bizim gönderdiğimiz sinyallerle çalışıyor. O yüzden sen haz almaya başlarsan vajinde sana o tepkiyi gösterecek.
Bende misyonerde yapiyorum tek. esim ustte ben alta olucam yoksa yapamiyorum ama ben zevk aliyorum yani alstm bazen aci hissediyorum oda istemeden kastgm icin ama cok yeni ben daha 1 hafta oldu tam alisali. 2 ayda kisa bi sure vajiden cok korktugumuz icin oluyor yavas yavas halledilir bende baska pozisyona gecemiyorum . Korkuyorum sanki o zaman yapmiycakmisim gibi geliyor
Sadece cinsel birleşmeden mi zevk alanıyorsun. Ön sevişmede herşey normal mi.
Eğer bu hastalığı yenemezlerse, Evliliğimin ilk yıllarında yardım ve destek çok aradım çevremden. Bir akrabamın gelini uyuşturucu kremle yapabildi. kremin adını sorduğum halde bana söylemediler. Artık ya emlaydı ya da anestol. O zaman eczaneye sormaya da çekiniyordum. Çok utangaç tım. Evde internetim yoktu. Eşimin ailesi başını kuma gömdü. Önemsemedi. Eşim, ben kendi çabalarımla doktorlara gitdiğimde bana küstü. Kendisi de hiç bir şey yapmadı. Tamamen yalnız kaldım. Yardım ve desteğin ne kadar önemli olduğunu benden daha iyi kimse bilemez. Ben şimdi vajiyi büyük ihtimalle yenmiş hissediyorum. Ama eşimle aramda o anlamda bir yakınlık kalmadı. Ayrı yatıyoruz. Sadece bir alışkanlıktan ibaret olan evliliği sürdürüyorum. Fikrim olan konuda yardım etmeye çalışıyorum. Buradaki, kozasına sıkışmış bütün tırtılların, kelebek olup uçmasını çok istiyorum. Çünkü o kozanın içine terkedilmek çok kötü!
Bu hayatı bir kere yaşıyoruz. Böyle şeyler yaşaman çok üzücü şu kısacık omurde. Umarım senin için her şey çok yakın zamanda düzelir. Boşanmaya cesaret edemiyorsan ilişkiyi yeniden canlandırmayı deneyebilirsin belki. Bilemiyorum. Tabi uzaktan konuşmak kolay ama. Allah yardımcın olsun.Eğer bu hastalığı yenemezlerse, Evliliğimin ilk yıllarında yardım ve destek çok aradım çevremden. Bir akrabamın gelini uyuşturucu kremle yapabildi. kremin adını sorduğum halde bana söylemediler. Artık ya emlaydı ya da anestol. O zaman eczaneye sormaya da çekiniyordum. Çok utangaç tım. Evde internetim yoktu. Eşimin ailesi başını kuma gömdü. Önemsemedi. Eşim, ben kendi çabalarımla doktorlara gitdiğimde bana küstü. Kendisi de hiç bir şey yapmadı. Tamamen yalnız kaldım. Yardım ve desteğin ne kadar önemli olduğunu benden daha iyi kimse bilemez. Ben şimdi vajiyi büyük ihtimalle yenmiş hissediyorum. Ama eşimle aramda o anlamda bir yakınlık kalmadı. Ayrı yatıyoruz. Sadece bir alışkanlıktan ibaret olan evliliği sürdürüyorum. Fikrim olan konuda yardım etmeye çalışıyorum. Buradaki, kozasına sıkışmış bütün tırtılların, kelebek olup uçmasını çok istiyorum. Çünkü o kozanın içine terkedilmek çok kötü!
Neden, adetin mi gecikti?Valla artk rahatlikla yapiyorum kizlar ama tek pozisyon bunada sukur esim bile sukredio bugun yine bi arkdsn bebek haberini aldk hamileymis esim oyle cok istiyor ki tek istedigim sey bebekk diyo baskada bisey demio dua edin bana yrn doktora gdcm ins hamileyimdir
o sekilde hatta ondan daha az ihtimalli ilskinin sonucu yanimda uyuyor :) 9 aylik bebegimMerhaba kızlar. Yazmaya vaktim olmasa da yatmadan önce okuyorum yorumları. Biliyorsunuz ki daha önce de paylaşmıştım. Yarıdan fazla alabiliyordum p...s i ve bu şekilde eşim 3 kere içime boşalmıştı. Hamilelik ne kadar mümkün sizce ilk deneme 5 indeydi sonra 13 ünde ve 16 sında. Ve benim yumurtlama dönemimde 14-15 i gibiydi. İnşallah yanlış hesap yapmadıysam. Bugün dayanamayıp ilk ilişkimizdeki birleşme için test aldım. Erken gebelik testi f ile başlayan bi test ve negatif çıktı. Sonucu tahmin ettiğim ve çok erken olduğu halde çok üzüldüm . Sizce mümkün müdür böyle hamile kalmam
Çok sevindim senin adına, inşallah kısa zamanda kasılmaların da geçer. Bak güzel haberlerde geliyor. Kimbilir sende ne kadar yakınıyordun değil mi? Yapamıyacağım diye, ama bitti gitdi bak!Kızlar galiba bende kurtuldum artık bu hastalıktan hala kasiliyorum biraz ama zamanla gececek inaniyorum gerek burdan gerek özelden yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ederim ben egzersiz sayesinde yendim beş ay önce başlamıştım egzersizleri klasik bi cümle ama ben yaptıysam herkes yapar inanın vazgeçmeyin inşallah herkes yener bi an önce![]()
Bunun doğru olduğunu biliyorumda.. puff! Korkağın tekiyim ben!Yanlış yönlendirmek istemem, yuvanın dağılmasını da istemem kesinlikle. Muhtemelen boşanınca dünya başına yıkılacakmış gibi hissedilir. Ama kuzenim 5 aylık evliyken ağlaya ağlaya boşandı. Adam sevgiliyken, nişanlıyormuş evlenene kadar ne sürprizler ne jestler evlendikten iki ay sonra ben sıkıldım istemiyorum demeye başlamış. Kuzenim düzelsin diye umduğundan, ailem kızar diye korktuğundan duymazdan gelip devam ettirmeye çalıştı. Ama 3 ay sürebildi o çabası da. Şimdi iyi ki diyor boşanmışım, evde iki yabancı gibi hiç konuşmadan yaşamaya çalışmak çok zordu filan diyor. Yani hangisi hakkında hayırlıysa o olsun inşallah. Ama bir arkadaş da söylemiş ya yukarıda, hayat o kadar uzun değil. Keşke mutlu olabilsen..