- 18 Temmuz 2016
- 86
- 76
- 88
- 34
Ne güzel canım sevindim senin adına spreyin adı ne yanma yapiyormuArkadaslar bende elimden gelen yardimi yaparim. Lakin benim yenebilme seklimi burdaki cogu arkadas tavsiye etmiyor ben uyusturucu sprey ile vajiyi yendim doktor kontrolunde 2 kez kullandim ilkinde kizligim gitti nisan ayiydi 2ay sonrada 2.kez kullandigimda tam birlesme yasadim haziranda. Sonra yazliga gitmem gerekti orda esimle hic birlesme yasamadim evde surekli birileri oluyordu geriliyordum kayinvalidem fln. 1 ayda oyle gecti istanbula dondugum gunun ertesi gunu yani 15agustos pzrtesi hic biseysiz o kdr ara sonra hafif kayganlastirici ve sonra benim islakligimla rahatlikla icime aldim hatta esim git gel yapti ve icime bosaldi. Toplam 5 ay gibi bi surede 3 kez iliski yasadim ama sonuncusu tam ve kesindi. Ben spreyden cok memnum kaldim 2 kez kullandim aci hissim gitti simdi rahatlikla yapa biliyorum
Ne güzel canım sevindim senin adına spreyin adı ne yanma yapiyormu
Bende bazı kremler yaptı bir daha kullanmadim bolyn anestol bunlar acayip yaktıCanm wemcaine pump sprey bana yanma yapmadi yanma yapan arkadaslar olmus ama
Bende bazı kremler yaptı bir daha kullanmadim bolyn anestol bunlar acayip yaktı
çok haklisin şayet yenerde bir kızım olursa ona bu konularda hep açık olucam kendi annemin yaptığı yanlışlar yüzünden bu durumdayım Allah biliyor çektiğim sıkıntılar öyle zor ki eminim bu hastalığı yaşayan herkesin öyledir hele de eşi anlayışlı olmayanlar a Allah çok sabır versin başta bana inş tez vakitte kurtuluruz bu hastalikdanAnladm cnm ben anestolda kullandm hic yanma olmadi kisiden kisiye degisiyor . Ben doktor deglm tavsiye edemem ama ben kendimde denedim oldu basardim . Denemek isteyen cekinen arkadaslar doktora sorsun onerirse ne guzel. Ben ilk kizligimi spreyle bozdurduktan sonra gittim doktora ben spreyle iliskiye girdim dedm oda olablr bi iki kere daha kullanabilirsin ama birak dedi. Ben 2. De de kullandm 3.te gerek duymadm . Ins herkes basarir cok zor bi hastalik. Esimle 1 gun once bosanma karari verip ertesi gun iliskiye girdim ben. O zamanlarimi hic unutamiyorum . Kimse yasamasn colugumuz cocugumuz kiz anneleri oldgumuzda bilincli olalim bilinclendirelim hep yanlis yonlendirilmekten bu haldeyiz
çok haklisin şayet yenerde bir kızım olursa ona bu konularda hep açık olucam kendi annemin yaptığı yanlışlar yüzünden bu durumdayım Allah biliyor çektiğim sıkıntılar öyle zor ki eminim bu hastalığı yaşayan herkesin öyledir hele de eşi anlayışlı olmayanlar a Allah çok sabır versin başta bana inş tez vakitte kurtuluruz bu hastalikdan
Kesinlikle öyle. Ama insan yine de üç kere bunu başarmış olunca hevese kapılıyor sanırım :) tam olmasa da. Tabii şu an benim acım tamamen enfeksiyondanmış. O nedenle tedaviden sonrasına odaklanıcam :)Üzülme canım. Vakdi gelince bir bebeğin olacaktır. Sen önce cinselliğini sağlıklı ve sorunsuz yaşamalısın. Herşey sırasıyla olmalı. Akışına neden bırakmıyorsun. Geç olsun hayırlısı olsun, değil mi?
Anladm canim, uyusturucu krem ve jelin adi nedir verebilir misin? Kayganlastirici olarak o jeli mi kullanmistin, ben bebe yağı kullaniyorum şuan sadece parmak egzersizi yapabiliyorum aparat hic denemedim.Ben evlenelide 11 ay olmustu canim bu gecen zamanda sadece esli denemeler olmustu ama canim acidigindan pes ediyodum hep girmiyodu bende hep erteliyodum sonra doktora gittim hem bi kontrol olsun diye hem de bu durumu paylasmak icin. Muayene sirasinda doktor kasmazsan olur dedi uyusturucu krem yazdi bi kac gun sonra onla ve eczaneden aldigim jelle denedim ve oldu inanamadim aglamistim baya mutluluktan burdada cok okuyordum uyusturucu krem hakkinda yorumlari orayi uyusturmasi cesaret verdi banada o an
Anladm canim, uyusturucu krem ve jelin adi nedir verebilir misin? Kayganlastirici olarak o jeli mi kullanmistin, ben bebe yağı kullaniyorum şuan sadece parmak egzersizi yapabiliyorum aparat hic denemedim.
Tesekkur ederim canimm.Uyusturucu anestol, kayganlastrici olarak gleitgelen kullandim canim
Jel kullansanıza neden bebe yağı . Bebe yağı zaten teni hemen emiyor.Bi de bu arada kızlık zarını baya açtım sanırım. Ama doktor çok fazla enfeksiyon var Dedi. Bu da egzersizden dolayı değil. Johns baby Bebek yağından sebep çünkü parfümlü. Yoğun bir enfeksiyon yaşıyorum. İdrarımı yaptıktan sonra genital bölgemde çok yoğun ağrı oluyor. Bu nedenle lütfen dikkat edin. Bebek yağı yerine saf zeytin yağı kullanın. Benden küçük bi tavsiye olsun istedim
Canim gleitgelen jelin fiyati ne kadar biliyor musun bir de recetesiz alabiliyor muyuz? Kullanmamizin bir zarari olmaz dimi biraz tedirginim de.Uyusturucu anestol, kayganlastrici olarak gleitgelen kullandim canim
Vepatate hosgeldin kremlede basarmis olsan senin etrafina yararin olduguna inaniyorum cunku ben yanlis hatirlamiyorsam iki uc ay oncesi senin yonlendirmelerinle basardim pozisyon yonlendirmesi icin resim paylasan sendin diye hatirliyorum sen olmasan bile bana yarariniz cok oldu gercekten tskler
Ne kadar söylesem de olmuyo. eşli denemede canım yanıyorD dertli gelincik vesnmana888 bence sizin sorununuz yon bulmak yani uygulamaya koymak aparatla yapiyorsaniz bence devami gelecektir siz yonlendirin azicik icine siz elinizle yerlestirin esinize duz degil popoya dogru egimli itmesini soylerseniz sizin guzel haberleride duymamiz yakındır
Çok teşekkürler amin inşallah herkes bu dertten kurtulur. Aynen sırf operasyon yapmak için kaldırdıkları çok açık çünkü operasyon ücreti 1000 tl. Bunu diyen olursa demek ki başka başka doktorlara da görünmek lazım.Tebrikler canım. Maşallah sana bak ameliyat falan hiçbişeye gerek yokmuş. Doktoralr sadece operasyon yapmak için kandırıyo bizi. Çok şükür biri daha kurtuldu. Darısı tüm vajililerin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?