Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Ne güzel canım sevindim senin adına spreyin adı ne yanma yapiyormu

Bende bazı kremler yaptı bir daha kullanmadim bolyn anestol bunlar acayip yaktı

Anladm cnm ben anestolda kullandm hic yanma olmadi kisiden kisiye degisiyor . Ben doktor deglm tavsiye edemem ama ben kendimde denedim oldu basardim . Denemek isteyen cekinen arkadaslar doktora sorsun onerirse ne guzel. Ben ilk kizligimi spreyle bozdurduktan sonra gittim doktora ben spreyle iliskiye girdim dedm oda olablr bi iki kere daha kullanabilirsin ama birak dedi. Ben 2. De de kullandm 3.te gerek duymadm . Ins herkes basarir cok zor bi hastalik. Esimle 1 gun once bosanma karari verip ertesi gun iliskiye girdim ben. O zamanlarimi hic unutamiyorum . Kimse yasamasn colugumuz cocugumuz kiz anneleri oldgumuzda bilincli olalim bilinclendirelim hep yanlis yonlendirilmekten bu haldeyiz

çok haklisin şayet yenerde bir kızım olursa ona bu konularda hep açık olucam kendi annemin yaptığı yanlışlar yüzünden bu durumdayım Allah biliyor çektiğim sıkıntılar öyle zor ki eminim bu hastalığı yaşayan herkesin öyledir hele de eşi anlayışlı olmayanlar a Allah çok sabır versin başta bana inş tez vakitte kurtuluruz bu hastalikdan

Mesela bak benim annemde oyle o kizlik denilen sey tamam namus belki ama hep bilinc altmzda kaldi lavaboya giderken bile cekiniodm dus alirken fln psikolojik aksam 7 olunca sanki biri bana tecavuz edicekms gibi evden cikmiodm bakkal yan apartmanda olmasna ragmen gitmiodm hep korkudan. Ama bilincli olmak en guzeli. Bide suan esimle yine birlikte olmak pahabicilemezzz

Sukur Allahima bu zamana kdr bekledm ama basardim sonunda sukrediyorum. Ertelemeyin arkadaslar evliligimizden degerli degil bir iki damla kan ve aci sonra inanin gecip gidio hersey biz yasadigimiz olaylarla kaliyoruz. Bu isin sonu rezillik bu isin sonu mutsuzluk gozyasi. Ertelemeyin apartla calisin doktora gidin uyusturucu krem kullanin sakinlestirici kullanin ama ertelemeyin icip sakinlestiricek sizi hap 1 gunluk ama omur boyu hayatiniz duzelicek. Spreyden yanan arkadaslar 5dk sonra aci geciyor ama uyusukluk kaliyor ve o an birlesme yapabilirsiniz kendinizce bahane uretmeyin. Esim anlayisli fln demeyin. En anlayislisi benm esimdi 1 ay yazlikta yapamadk geldik buraya kavga ettik ayrlma karari verdik en anlayislisi bile 1 seneden sonra dayanamiyor yapmayn . Hayatinizi mahvetmeyin kapayin gozunuzu surun krem alin aparati once aparatla yapin sonra esinizle yapin . Inanin olucak. Ordan bebek cikio o mu giremiycek. Allah buyukkk .

Bakin yenen arkadaslar olarak ne geliyorsa elimizden yapmaya haziriz tecrube dert dinleme sikinti paylasma. Ama caba sart egzersiz sart . Bunlari yapmaniz lazm. Siz evlat buyutup yetistiriceksiniz bu kdr caresiz umutsuz kolayci ve korkak olamazsiniz . hep bunu dusundum burda beni bilen bilir 1 ay iliskisiz bebek denemesi yaptim uzerine bosalmayla. Tutmayinca 1 hafta kendime gelemedim olmayacagini soyledikleri halde oyle cok inanmstim ki. Smdi bebek icin esim icine bosalio belki yine olmycak ama en azndan o saglik sorunu olucak. Vajinismus bir psikolojik sorun. Bunu unutmayin. Hadi inanin kendinizee. Biz guzel yakisikli ahlakli hayrli saglikli bebekler getiricez bu dunyaya. Umut Allahindir vazgecmeyin

Kesinlikle öyle. Ama insan yine de üç kere bunu başarmış olunca hevese kapılıyor sanırım :) tam olmasa da. Tabii şu an benim acım tamamen enfeksiyondanmış. O nedenle tedaviden sonrasına odaklanıcam :)

Anladm canim, uyusturucu krem ve jelin adi nedir verebilir misin? Kayganlastirici olarak o jeli mi kullanmistin, ben bebe yağı kullaniyorum şuan sadece parmak egzersizi yapabiliyorum aparat hic denemedim.

D dertli gelincik ve snmana888 bence sizin sorununuz yon bulmak yani uygulamaya koymak aparatla yapiyorsaniz bence devami gelecektir siz yonlendirin azicik icine siz elinizle yerlestirin esinize duz degil popoya dogru egimli itmesini soylerseniz sizin guzel haberleride duymamiz yakındır

Ve patate hosgeldin kremlede basarmis olsan senin etrafina yararin olduguna inaniyorum cunku ben yanlis hatirlamiyorsam iki uc ay oncesi senin yonlendirmelerinle basardim pozisyon yonlendirmesi icin resim paylasan sendin diye hatirliyorum sen olmasan bile bana yarariniz cok oldu gercekten tskler

Anladm canim, uyusturucu krem ve jelin adi nedir verebilir misin? Kayganlastirici olarak o jeli mi kullanmistin, ben bebe yağı kullaniyorum şuan sadece parmak egzersizi yapabiliyorum aparat hic denemedim.

Uyusturucu anestol, kayganlastrici olarak gleitgelen kullandim canim

Jel kullansanıza neden bebe yağı . Bebe yağı zaten teni hemen emiyor.

Evet ben paylasmistim hatta bi kac arkadas nasil paylasirsin falan filan diye azarlamisti . Ama bence cok rahat bir pozisyon oldugu icin paylasmak istemistim. Rica ederom benim gibi basaran arkadaslari gordukce cok mutlu oluyorum. Sonucta yendim bitti diyip gidebilirdim ama bende yardimci olmak icin burdayim ins tez zamanda herkes yener boyle bir sayfa kalmaz

Ne kadar söylesem de olmuyo. eşli denemede canım yanıyor

Çok teşekkürler amin inşallah herkes bu dertten kurtulur. Aynen sırf operasyon yapmak için kaldırdıkları çok açık çünkü operasyon ücreti 1000 tl. Bunu diyen olursa demek ki başka başka doktorlara da görünmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…