- 1 Ağustos 2016
- 39
- 46
- 3
- 36
Aynen oyle, yanma zaten uyusma baslayinca bitiyor. Uyusmanin etkisi gecince de herhangi bir yanma olmuyor. Hadi kizlar biraz cesaretBide uyuşma hissi geçtikten sonra yanma hissi devam etmedi demi kremini etkisi tamamen geçti
Çok sagol. InşaAllah krem sprey artık ne varsaGeçmiş olsun cnm iyileştikten sonra ilk iş krem al sende
Yaa birşey sorcam ama çok mu saçma olur diye düşünüyorumAynen oyle, yanma zaten uyusma baslayinca bitiyor. Uyusmanin etkisi gecince de herhangi bir yanma olmuyor. Hadi kizlar biraz cesaret
Ben aparatlari kendim yapmistim buradaki arkadaslarin tavsiyesi uzerine mum kullandim. Capi yaklasik 2.5 cm boyu da 12 cm falandi. Ama daha once de dedigim gibi giris kismini rahatlattiktan sonra uzunlugunu dert etmeyin bence. Orasi sandigimizdan daha buyuk. Zaten ben ilk girisinde zorlaniyordum, kendimi kastigim icin bahsettigin gibi sizliyordu. Bu yuzden girisine emla surunce bu siziyi girerken hissetmedim. Girdikten sonrasi cok cok kolay, hic kafaniza takmayin derim. Hissiz olmasi cesaret vermisti bana. Tabii icine girince hissediyorsun ama asla bir aci veya yanma soz konusu degil.
Sor tabii ki, istersen ozelden de sorabilirsin.Yaa birşey sorcam ama çok mu saçma olur diye düşünüyorum
O zaman esli deneme vakti gelmis :) ben senelerimi kaybettigim icin cok ust uste yaptim egzersizlerimi ve hemen esli denemeye gectim.Çok kalın bi aparatla çalışmadin yani ona rağmen krem ise yaradı inşallah bende de yarar ben baya kalın aparatı cok
rahat yapabiliyorum
Yaa şimdi kremi kullandık diyelim vee esli deneme yapiosak çünkü dediğim gibi egzersiz yapamam. Krem uyusturuo yaa hani o his oluo mu yani kaybediomusun yanii seninde rahatlamana engel miSor tabii ki, istersen ozelden de sorabilirsin.
Ne güzel inşaallah rahatlıkla yenersin..seninde güzel haberlerini alırız. Bencee artık durma.Çok kalın bi aparatla çalışmadin yani ona rağmen krem ise yaradı inşallah bende de yarar ben baya kalın aparatı cok
rahat yapabiliyorum
Bence kremi zaten bir ya da iki kere kullanirsin. Ben ilk seferinde fazla abartip surmustum ve kendimi ameliyat oluyor moduna sokmustum :) tek amacim basarabilmek ve tamamen uyusuk oldugumdan acikcasi pek bir sey hissedemedim. Ikinci kez yalnizca vajina girisine surdum, daha iyiydi. Zaten ucuncu denemede de biraktim. Tavsiyem elbette kremin bagimlisi olmayin ama alisana kadar size yardimci olur diye dusunuyorum. Ayipsizca aciklamaya calistim, umarim olmusturYaa şimdi kremi kullandık diyelim vee esli deneme yapiosak çünkü dediğim gibi egzersiz yapamam. Krem uyusturuo yaa hani o his oluo mu yani kaybediomusun yanii seninde rahatlamana engel miAYY çok ayıp oldu galiba
Bence kremi zaten bir ya da iki kere kullanirsin. Ben ilk seferinde fazla abartip surmustum ve kendimi ameliyat oluyor moduna sokmustum :) tek amacim basarabilmek ve tamamen uyusuk oldugumdan acikcasi pek bir sey hissedemedim. Ikinci kez yalnizca vajina girisine surdum, daha iyiydi. Zaten ucuncu denemede de biraktim. Tavsiyem elbette kremin bagimlisi olmayin ama alisana kadar size yardimci olur diye dusunuyorum. Ayipsizca aciklamaya calistim, umarim olmustur
Siz bir baslayin gerisi gelecek! iyilestikten sonra ilk is denemelisin :) burada yenmeyen kimse kalmasin insallahçok sagol.merak ettim. Yaa hepsini olsunda gerisi gelir InşaAllah
InşaAllah.Yaa önceden konuşacak kimse yoktu ki beni anlayacak desem daha doğru olur.ama ALLAH razı olsun iyi ki varsınız sizlerin yardımıyla yenecegime eminim insaallah.Siz bir baslayin gerisi gelecek! iyilestikten sonra ilk is denemelisin :) burada yenmeyen kimse kalmasin insallah
Oncelikle bunun tamamen tedavi edilebilir oldugunu ve carenin tamamen kendimiz oldugunu kabul edelim. O yuzden son care gibi bir durum yok, bu is bir gun bitecek. Bugun degilse yarin degilse obur gun. Her egzersiz basarili olmali gibi bir kural da yok. Ne kadar basarabilirsek. Bence sen krem sur on cmlik aparatinla calis bes dk kadar sonra pesine hemen esinle dene. H hanya hep derdi esinize aparat muamelesi yapin diye. Esini kendin yerlestir, sonra itmesini iste. Tipki aparatla yaptigin gibi. Olacak inan bana!On cm aparati yapınca kendime güvenim geldi eşli denemeye sgeeciyim dedim ama yine çok sızladı acıdı bıraktım cesaretim kırıldı iyice kremle olmazsa ne yaparim diye düşünüyorum son umudum krem cunku olmazsa diye korkudan deneyemiyorum
Hayir cok fazla olur nohut kadar vajina girisine sursen yeter. Icine de surmek istiyorsan aparatina da biraz surup icine itebilirsin. Zaten girisin uyustugunu hissedeceksin. Dedigim gibi oldukca etkili fazla surmeye gerek yok.O küçük tüpün tamamını tek seferde süreyim mi peki
Girdi canım,eşimin dedesi vefat etti oyüzden egzersiz yapamadım buralarada uğrayamadım,kaldığım yerden devam egzersize..Umarim her sey biraz daha yoluna girmistir. Nasil gidiyor egzersizler, destek olabilecegimiz bir sey var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?