Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Çok kalın bi aparatla çalışmadin yani ona rağmen krem ise yaradı inşallah bende de yarar ben baya kalın aparatı cok

rahat yapabiliyorum

Çok kalın bi aparatla çalışmadin yani ona rağmen krem ise yaradı inşallah bende de yarar ben baya kalın aparatı cok

rahat yapabiliyorum
O zaman esli deneme vakti gelmis :) ben senelerimi kaybettigim icin cok ust uste yaptim egzersizlerimi ve hemen esli denemeye gectim.

Sor tabii ki, istersen ozelden de sorabilirsin.
Yaa şimdi kremi kullandık diyelim vee esli deneme yapiosak çünkü dediğim gibi egzersiz yapamam. Krem uyusturuo yaa hani o his oluo mu yani kaybediomusun yanii seninde rahatlamana engel mi AYY çok ayıp oldu galiba

Yaa şimdi kremi kullandık diyelim vee esli deneme yapiosak çünkü dediğim gibi egzersiz yapamam. Krem uyusturuo yaa hani o his oluo mu yani kaybediomusun yanii seninde rahatlamana engel mi AYY çok ayıp oldu galiba
Bence kremi zaten bir ya da iki kere kullanirsin. Ben ilk seferinde fazla abartip surmustum ve kendimi ameliyat oluyor moduna sokmustum :) tek amacim basarabilmek ve tamamen uyusuk oldugumdan acikcasi pek bir sey hissedemedim. Ikinci kez yalnizca vajina girisine surdum, daha iyiydi. Zaten ucuncu denemede de biraktim. Tavsiyem elbette kremin bagimlisi olmayin ama alisana kadar size yardimci olur diye dusunuyorum. Ayipsizca aciklamaya calistim, umarim olmustur

çok sagol.merak ettim. Yaa hepsini olsunda gerisi gelir InşaAllah

Siz bir baslayin gerisi gelecek! iyilestikten sonra ilk is denemelisin :) burada yenmeyen kimse kalmasin insallah
InşaAllah.Yaa önceden konuşacak kimse yoktu ki beni anlayacak desem daha doğru olur.ama ALLAH razı olsun iyi ki varsınız sizlerin yardımıyla yenecegime eminim insaallah.

On cm aparati yapınca kendime güvenim geldi eşli denemeye sgeeciyim dedim ama yine çok sızladı acıdı bıraktım cesaretim kırıldı iyice kremle olmazsa ne yaparim diye düşünüyorum son umudum krem cunku olmazsa diye korkudan deneyemiyorum

Oncelikle bunun tamamen tedavi edilebilir oldugunu ve carenin tamamen kendimiz oldugunu kabul edelim. O yuzden son care gibi bir durum yok, bu is bir gun bitecek. Bugun degilse yarin degilse obur gun. Her egzersiz basarili olmali gibi bir kural da yok. Ne kadar basarabilirsek. Bence sen krem sur on cmlik aparatinla calis bes dk kadar sonra pesine hemen esinle dene. H hanya hep derdi esinize aparat muamelesi yapin diye. Esini kendin yerlestir, sonra itmesini iste. Tipki aparatla yaptigin gibi. Olacak inan bana!

Pazar gununu bos gecirmeyin kizlar, egzersiz yapin. Guzel haberlerinizi okuruz insallah cok yakinda. Hepinize iyi geceler

O küçük tüpün tamamını tek seferde süreyim mi peki
Hayir cok fazla olur nohut kadar vajina girisine sursen yeter. Icine de surmek istiyorsan aparatina da biraz surup icine itebilirsin. Zaten girisin uyustugunu hissedeceksin. Dedigim gibi oldukca etkili fazla surmeye gerek yok.

Kizlarrr lutfen kendinize inanin kadiningucu 'nün de dedigi gibi eşinizi aparat gibi kullanin onun yok olduğunu sizin sadece egzersizlerinizden biri oldugunu düşünün biz sıradan krem kullandik amac kaysin gitsin diye ve öyle de oldu sizin şuan hissettiklerinizi düşündüğüm de gercekten ne kadar zor oldugunun farkindayim ama isteyince oluyor ve uzatmayin zamana biraktiginiz her süre sizi umutsuz yapar su kadar ay yapamadim hic yapamam diye düşünmeye sebep olur arkadaslarim hep derdi ilk gece yaptin yaptin yapamadin cesaret edemezsin diye onun icin yeni baslayanlar buna firsat vermesin bu demek degil ki uzun zamandir yapamayanlar yapamaz diye onlarda kendilerine inansinlar zamana odaklanmak yerine basaracagina inansin sonuc mükemmel bence bunu düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…