- 28 Temmuz 2016
- 75
- 37
- 18
- 34
Vemcaine eczanelerde onyedi lira ve ise yariyo sadece ilk bir dakika acayip yakıyo emla tek tüp olarakta satılıyor yirmi liraanladım sağol. Pekii sprey falan diolar
Vemcaine eczanelerde onyedi lira ve ise yariyo sadece ilk bir dakika acayip yakıyo emla tek tüp olarakta satılıyor yirmi lira
Hadi bakalım hayırlı olsun mutlu ol mutlu kalHayır canım pazartesi tedavim başladı perşembe bitti :)
Aynen bende onun gibi aslında gitgel oluyor ama bir yer var tık diye oraya gelince ben bi çıkma isteği gibi oluyor korku da değil değişik bişey sizde de varmı gitgel oluyor ama sonunda bir yer var geçiş gibiKızlar dün yapamamıştım. Bugun tekrar denedik ve oldu hatta seri sekilde gitgel yapabildik cok mutluyum. Ama yenen arkadaslara sorum su. Hepsini afedersiniz tam dibine kadar alabiliyo musunuz benim sanki hepsi girmiyo ya
Ben korkumdan iki kez kremle denedim, sonrasi da herhalde artik kremsiz de olur diye inanarak yaptim. Hicbir aci hissetmedim, ayni kremle oldugu kadar kolay oldu. Cunku gercekten korkular zihnimizde, nasil yon verirsek dusuncelerimize o sekilde ilerliyoruzKizlar uyusturucu krem yada spreyle yenenler sonrasi nasil oluyo hep onlarla mi devam ediyosunuz
Sonuna geldiği zaman hissediyorsun hatta çok dahasi girdiği zaman sanki içeriden iç organlarım zipliyo yerindenAynen bende onun gibi aslında gitgel oluyor ama bir yer var tık diye oraya gelince ben bi çıkma isteği gibi oluyor korku da değil değişik bişey sizde de varmı gitgel oluyor ama sonunda bir yer var geçiş gibi
Darisi başımıza insaallahSonuna geldiği zaman hissediyorsun hatta çok dahasi girdiği zaman sanki içeriden iç organlarım zipliyo yerindensonuna kadar girmesi zevk veriyor aslında
Ben korkumdan iki kez kremle denedim, sonrasi da herhalde artik kremsiz de olur diye inanarak yaptim. Hicbir aci hissetmedim, ayni kremle oldugu kadar kolay oldu. Cunku gercekten korkular zihnimizde, nasil yon verirsek dusuncelerimize o sekilde ilerliyoruz
Ben korkumdan iki kez kremle denedim, sonrasi da herhalde artik kremsiz de olur diye inanarak yaptim. Hicbir aci hissetmedim, ayni kremle oldugu kadar kolay oldu. Cunku gercekten korkular zihnimizde, nasil yon verirsek dusuncelerimize o sekilde ilerliyoruz[/QUOTE
krem olarak emla mi kullandiniz? Ben az once eczaneden aldim. Faydasi oluyor mu ? Nolur bana cesaret verinnBen korkumdan iki kez kremle denedim, sonrasi da herhalde artik kremsiz de olur diye inanarak yaptim. Hicbir aci hissetmedim, ayni kremle oldugu kadar kolay oldu. Cunku gercekten korkular zihnimizde, nasil yon verirsek dusuncelerimize o sekilde ilerliyoruz
Evett bende denemedim bize yardimm lutfeennBende aldım denemedim daha bilen biri cesaret versin lütfen çok ihtiyacımız var
Kizlar D dertli gelincik ve C ceylan00 madem kremi aldiniz hadi hemen denemeye o zaman :) once yakiyor malesef ama cok kisa surede uyusturuyor. Tavsiyem uyustuktan sonra aparatla calisin bir iki kez, sonra esinizle deneyin. Vajina girisine ve surebildiginiz kadar icine surun. Aparata surup icine iten arkadaslar da var, sizin icin hangisi uygunsa. umarim kolayca oluverir
Keşke bende bugün alsaydım hep beraber beklerdik..ama o kadar hastayım kiiadam yanasmasin diye dua ediorum
Ben aparatlari kendim yapmistim buradaki arkadaslarin tavsiyesi uzerine mum kullandim. Capi yaklasik 2.5 cm boyu da 12 cm falandi. Ama daha once de dedigim gibi giris kismini rahatlattiktan sonra uzunlugunu dert etmeyin bence. Orasi sandigimizdan daha buyuk. Zaten ben ilk girisinde zorlaniyordum, kendimi kastigim icin bahsettigin gibi sizliyordu. Bu yuzden girisine emla surunce bu siziyi girerken hissetmedim. Girdikten sonrasi cok cok kolay, hic kafaniza takmayin derim. Hissiz olmasi cesaret vermisti bana. Tabii icine girince hissediyorsun ama asla bir aci veya yanma soz konusu degil.Sen aparat ta kaç cm e kadar gelmiştin cnm ben on cm den sonra eşli deneyim dedim olmadı çok sızladı bıraktım hiç bişey hissetmiyor musun gerçekten krem sürdükten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?