- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Emla ve sprey ücretleri ne kadar kolay alınabilir mi ve pahaliysa aile hakimine yazdirilabilir mi. bide sprey adı alabilirmyimArkadaslar herkese merhaba,
Reklam midir niyet nedir bilemiyorum ama olumsuz tecrubelerinizi lutfen burada paylasmayin. Uyusturucu krem,sprey vs. denedim ise yaramiyor gibi. Cunku ise yariyor! Burada bircok kadin derdine care ariyor ve yazilanlari gorup aaa bu ise yaramiyormus, benim durumum doktorluk gibi kafasina yerlestiriyor. Lutfen birbirimizi caresiz birakmayalim, cesaret kirmayalim. Burada cogu kadin birbirine verdikleri destek ve paylasilan tecrubelerle vajinismusu yendi. Ve inaninki burada paylasilan her ipucu ise yariyor! Ben en son asama olan esli denemeyi Emla kremle yendim, cesaretim eksikti hala aciyacak korkusu vardi ve uyustugu icin hic acimadi. Kimse denemeden bilemez, vucudunuzu en iyi siz taniyorsunuz! Herhangi bir rahatsizliginiz yoksa bu isin tek caresi EGZERSIZ! Ertelemeyin, hadi simdi baslayin :) sevgiler
Aile hekimi yaniii allahim bu akıllı telefonlarBu kadar hizli ilerlemene cok sevindim, ertelemedigin icin tebrik ederim. Gercek basari hikayeleri bunlar iste, kendi gucumuzle yenebildiklerimiz!
Emla ne yazik ki biraz pahali eczanede 107 tl. Ancak aile hekimine yazdirilabilir mi bilmiyorum. Kendi adima sprey kullanmadim. Bu iki sorunun cevabini bilen biri varsa aciklik getirebilir mi kizlar? :)Aile hekimi yaniii allahim bu akıllı telefonlar
Egzersiz olarak parmak egzersizleri mi ? Ben onlari yapabiliyorum esli 2 parmakta yapabiliyorum. Ama is digerine gelince korkuyorum. Emla veya anestol faydali olur mu ?Arkadaslar herkese merhaba,
Reklam midir niyet nedir bilemiyorum ama olumsuz tecrubelerinizi lutfen burada paylasmayin. Uyusturucu krem,sprey vs. denedim ise yaramiyor gibi. Cunku ise yariyor! Burada bircok kadin derdine care ariyor ve yazilanlari gorup aaa bu ise yaramiyormus, benim durumum doktorluk gibi kafasina yerlestiriyor. Lutfen birbirimizi caresiz birakmayalim, cesaret kirmayalim. Burada cogu kadin birbirine verdikleri destek ve paylasilan tecrubelerle vajinismusu yendi. Ve inaninki burada paylasilan her ipucu ise yariyor! Ben en son asama olan esli denemeyi Emla kremle yendim, cesaretim eksikti hala aciyacak korkusu vardi ve uyustugu icin hic acimadi. Kimse denemeden bilemez, vucudunuzu en iyi siz taniyorsunuz! Herhangi bir rahatsizliginiz yoksa bu isin tek caresi EGZERSIZ! Ertelemeyin, hadi simdi baslayin :) sevgiler
aynenn beklioruuummmEmla ne yazik ki biraz pahali eczanede 107 tl. Ancak aile hekimine yazdirilabilir mi bilmiyorum. Kendi adima sprey kullanmadim. Bu iki sorunun cevabini bilen biri varsa aciklik getirebilir mi kizlar? :)
aynenn beklioruuummm
anladım sağol. Pekii sprey falan diolarEmla yi sgk ödemiyor onun için parayla alınması lazım bana doktor yazdı reçete olarak sordum ordan biliyorum bazı eczaneler tek tek satıyor kutuyu açıp tanesi yirmi lira ben öyle aldım bi tüp
Canım vemcaine pump sprey ve biolyn uyuşturucu al onlarda uyuşturuyoranladım sağol. Pekii sprey falan diolar
Sağlık canim inşaallah ise yararCanım vemcaine pump sprey ve biolyn uyuşturucu al onlarda uyuşturuyor
Sağlık canim inşaallah ise yarar
Evet uyuşturuyorlar gerçekten ama ben bacaklarımı açamadığım için ise yapamadıkları uyussada yapamam düşüncesi vardı bendeSpreyler ve kremler gercekten ise yariyor mu ?
Sende sağol ne demekSagol yaniii
Sende sağol ne demek
Bende egzersiz veya bacak acmada sorun yok o an cok korkuyorum. Peki nasil yendiniz?Evet uyuşturuyorlar gerçekten ama ben bacaklarımı açamadığım için ise yapamadıkları uyussada yapamam düşüncesi vardı bende
Ne kadar ilerleyebiliyorsun mesela?Bende egzersiz veya bacak acmada sorun yok o an cok korkuyorum. Peki nasil yendiniz?
Kesinlikleben öyle egzersiz falan yapamicam eşli denemelr daha makbuldür bana..
Kesinlikleben öyle egzersiz falan yapamicam eşli denemelr daha makbuldür bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?