Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Gerçekten bu çektiğimiz o kadar zor bişey ki ilişkide acı yok ki olsa bile bizim çektiğimiz psikolojik acının yanında hiçbişeydir. Ama beyin kabul etmiyo işte. Geçen zamana yanmak boşuna ileriye bakalım. İlerisini güzel yaşayalım inşallah
Evet geçen zamanı boşveriyoruz ve önümüze bakıyoruz,vajili yaşamak vajiliyken hissettiklerimiz çok daha kötü kızlar.inanın bana egzersiz çok daha kolay hani korkunç geliyorya öyle değil işte. ben en büyük mumu ağlayarak yapmıştım " benden iki yıl sonra evlenen bi arkadaşımın bebeği olduğunu öğrendiğim gün dü " kendi kendime demiştim böyle yaşamak daha zor...ama baya ara verdim ne diyeyim hayırlısı böyleymiş demekki zamanı şimdiymiş..

vajiyi yendim 2 kez yaptık daha da yapamadım ya. bişeyler engel oldu beş gün yapamadık sonra adet oldum tam yedi gün daha etti mi sana 12. offf yarın deneyecem kızlar amayine korku sardı ne salağım. bide burdan biri rahim aşağı düşer adetten sonra filan dedi iyice tırstım. nolur burda olumsuz şeyler paylaşmayın ALLAH AŞKINA
Z zehra4305 ayni tedirginlik bende de vardi, bugun denedim hicbir farki yok inan. Cesaretin kirilmasin hic, hatta adet sonrasi vucudundaki hassasiyet azaldigindan daha bile kolay oluyor diyebilirim.

vajiyi yendim 2 kez yaptık daha da yapamadım ya. bişeyler engel oldu beş gün yapamadık sonra adet oldum tam yedi gün daha etti mi sana 12. offf yarın deneyecem kızlar amayine korku sardı ne salağım. bide burdan biri rahim aşağı düşer adetten sonra filan dedi iyice tırstım. nolur burda olumsuz şeyler paylaşmayın ALLAH AŞKINA
Canım cinsel terapiste gitmiş ve vajinayı bi uzmanla incelemiş biri olarak söylüyorum..adetten sonra ilişki daha kolay olur ,terapistim bana adet sonrası egzersizleri hemen yapmam gerektiğini söylerdi daha kolay olacağını söylerdi.Malum yumurtlama olacakya yumuşar ve hatta biraz açılır.Rahim aşşaya düşer diye birşey yok yani.

Ay yok ya hiic takilma oyle seylere canim, 2 kez yapmissin ya ne guzel iste. Hem adetten sonra daha istekli olunuyor belki o sekilde daha da kolay olur:KK200:

Sağolun kızlar içimi rahatlattınız, artık seri bi şekilde yapmak içine koyarken aman dur bwkle bi saniye falan demeden yapmak istiyorum. Cok yıprandım artık normal insan gbi yapmayı ve kendime güvenimin gelmesini istiyoeum.

Merhabalar.iki saattir üye olmak için cabaliorum delirmek üzereydim bende herkes gibi uzun zamandır takip ediorum. 10senelik evliyim ve aynı dertten muzdaribim.Burda yasananlari okuyunca yaa aynı ben diorum yalnız olmadigimi biliodum ama bu kadar çok olduğunu bilmiodum.o dediğiniz tavsiye ettiginiz egzersileri denemeye cesaret bile edemedim ne yapicam bilmiorum :KK51:
burdaki herkez gibi senin hikayen de benimkine cok yakın bende 9 yillik evliyim ilk zamanlar denemelerle gebe kaldim ve 1 evladim var şükür..parmak egzersizini hep urkutucu bulmusumdur.. Burda okuduklarimdan biraz cesaret aldım para biriktirip iyi bir dr gitmek istiyorum isten firsat bulabilirsem bir ceserat egzersiz denersem belki gerek kalmaz toplanan parayla balayi yaparim ins

Bana da çok yardımcı olmak isteyen arkadaşlarım oldu başta hanya ve ismini sayamadiklarim yerimde saymaya devam ediyorum evet azda olsa serçe parmak ucu devamı yok olumsuz konusmayalm demis bir arkadaş ama olmuyor nasıl konusmayim çok üzgünüm çok biraz ilertsem ilerletemiyorum bacaklarim titriyor bir türlü serbest birakamiyorum kendimi bu nasıl iştir ya ben yapmalıyım buradaki yazıları okuyorum cesaret kaplıyor içimi ama iş icrata gelince sıfır kafaları yicem

Bu arada yazmayı unutmusum kafa gidiyor işte yardımcı olmak isteyen olan herkese çok teşekkür ederim

burdaki herkez gibi senin hikayen de benimkine cok yakın bende 9 yillik evliyim ilk zamanlar denemelerle gebe kaldim ve 1 evladim var şükür..parmak egzersizini hep urkutucu bulmusumdur.. Burda okuduklarimdan biraz cesaret aldım para biriktirip iyi bir dr gitmek istiyorum isten firsat bulabilirsem bir ceserat egzersiz denersem belki gerek kalmaz toplanan parayla balayi yaparim ins
Allahim bağışlasın insaallah.Bende de öyle oluo aklıma geldikce yok yaa yapamam ben diorum ama başka carede yok gibi vallahi dra da gittim yapamadım allahima çok şükür esim çok anlayışlı çok destek ama kendini yarım hissetmek ufff ama ilişki olmasa da hiç bir zaman uzaklastirmadim kendimden hep ondan da beklemedim bu daha da bağladı belki. Bi de ben öyle eli kolu duran biri değilim ;):KK76:adama hiç rahat vermem

Allahim bağışlasın insaallah.Bende de öyle oluo aklıma geldikce yok yaa yapamam ben diorum ama başka carede yok gibi vallahi dra da gittim yapamadım allahima çok şükür esim çok anlayışlı çok destek ama kendini yarım hissetmek ufff ama ilişki olmasa da hiç bir zaman uzaklastirmadim kendimden hep ondan da beklemedim bu daha da bağladı belki. Bi de ben öyle eli kolu duran biri değilim :KK66::KK76:adama hiç rahat vermem

Psikolojik Deliii Psikolojik Deliii ve zerre zerre zerre zerre siz normal doğum mu yaptınız sezaryen mi oldunuz? Tahminim sezaryen... Çünkü normal doğumda açılması gerekiyor ve bu işinizi kolaylaştırırdı ama doktorunuz vajinusmus olduğunuzu biliyorsa asla normal doğum önermemiştir çocuk tehlikeye girmesin diye? Bu konu hakkında beni aydınlatır mısınız hem merak ediyorum hem de doğru mu biliyorum bilmiyorum ???

Psikolojik Deliii Psikolojik Deliii ve zerre zerre zerre zerre siz normal doğum mu yaptınız sezaryen mi oldunuz? Tahminim sezaryen... Çünkü normal doğumda açılması gerekiyor ve bu işinizi kolaylaştırırdı ama doktorunuz vajinusmus olduğunuzu biliyorsa asla normal doğum önermemiştir çocuk tehlikeye girmesin diye? Bu konu hakkında beni aydınlatır mısınız hem merak ediyorum hem de doğru mu biliyorum bilmiyorum ???
Tabi ki de sezaryan ben dra bu rahatsizligimdan bahsatmemistim ama malesef alttan muayene olamadım ebe zar zor bakti zaten açılma yoktu beni hemen dra şikayet etti ve sezaryenle doğum yaptim

Merhaba arkadaşlar

2 yıldır bu forumun sessiz okuyucularından biriyim bende .. 2 yıldır içim içimi yiyor kendimi yedim bitirdim .. Eski Neşe'm sensakrakligimdan eser kalmadı.. Ama bu gidişe bir dur dedim ve once jinekologa gittim fiziksel bi engelimin olmadığını soyledi ve pskoterapiye yönlendirdi .. Simdi 3.seansadaym.. Dun gece küçük serce parmağımı aldım içime ve yatağın üzerine çıkıp deli gibi zıpladım.. Mutluluğu anlatamam.. Basarmış gibi sevindim.. Gecen yıl bana Bursalı egzersizler cok ütopik geliyordu.. Ama baktım çare yok her yol Oray'a çıkıyor .. Mecbur denedim ..

İnsallah aşamalar kaydettikce buraya yazicam.. H hanya yazdıkların Ck hoşuma gitti Ck pozitifsin diğer kızlarında oyle hepinizden Allah razı olsun Rabbim hepimize tez elden şifa versin..

Bu arada doğru biliosun normal doğum riskli dedi dr ondan sezaryan en kesin yol

Merhaba arkadaşlar

2 yıldır bu forumun sessiz okuyucularından biriyim bende .. 2 yıldır içim içimi yiyor kendimi yedim bitirdim .. Eski Neşe'm sensakrakligimdan eser kalmadı.. Ama bu gidişe bir dur dedim ve once jinekologa gittim fiziksel bi engelimin olmadığını soyledi ve pskoterapiye yönlendirdi .. Simdi 3.seansadaym.. Dun gece küçük serce parmağımı aldım içime ve yatağın üzerine çıkıp deli gibi zıpladım.. Mutluluğu anlatamam.. Basarmış gibi sevindim.. Gecen yıl bana Bursalı egzersizler cok ütopik geliyordu.. Ama baktım çare yok her yol Oray'a çıkıyor .. Mecbur denedim ..

İnsallah aşamalar kaydettikce buraya yazicam.. H hanya yazdıkların Ck hoşuma gitti Ck pozitifsin diğer kızlarında oyle hepinizden Allah razı olsun Rabbim hepimize tez elden şifa versin..

Teşekkür ederim canım aramıza hosgeldin bu arada. Hep beraber aşmaya çalışıyoruz burada. Bu derdi yaşamayan bilmez ve biz hepimiz aynı derdin derttaşlariyiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Bu yüzden de destek oluyoruz. Zaten çözümü olmayan bir dert olsa kimse bu kadar uğraşmaz. Allahtab bunun bir çözümü bir umut yolu var ve herkesin bu yoldan geçip çözüme kavuşacağı günler olacak inşallah. Bizde bu çözüme giden yolun bir parçası olabilirsek ne mutlu bize diyoruz :))

Merhaba arkadaşlar

Amin amin insaallah . Doğru soyluosun neşe falan kalmio insanda aksine daha da sinir doluosun

Bu arada doğru biliosun normal doğum riskli dedi dr ondan sezaryan en kesin yol

O zaman şunu söyleyim aslında bilmiyordum tamaamen tahmin ettim. Çünkü bi yazı da normal doğumda ıkınmak şart yazıyordu ve biz vajinusmuslular ıkınamıyoruz ıkınmaya başlayınca nefes almayı unutuyoruz nefes alamayınca kendimizi kasıyoruz vs vs vs. haa birde vajiye kimseyi dokundurmuyoruz alın size sezaryenle doğum yapmak için bir sürü bahane...

O zaman şunu söyleyim aslında bilmiyordum tamaamen tahmin ettim. Çünkü bi yazı da normal doğumda ıkınmak şart yazıyordu ve biz vajinusmuslular ıkınamıyoruz ıkınmaya başlayınca nefes almayı unutuyoruz nefes alamayınca kendimizi kasıyoruz vs vs vs. haa birde vajiye kimseyi dokundurmuyoruz alın size sezaryenle doğum yapmak için bir sürü bahane...
Aynen yaa onu geçelim ebeye bırakmadım muayene etsin yanii doğum anını dusunemiorum. Allahtan ebe guleryuzluydu ;)

Olsun rabbim herşeye rağmen hediyesini vermiş size evliliginizin. Bu zamana kadarda yurutmussunuz nice uzun ömürlü yillariniz olur inşallah. Ve kim bebek istiyosa rabbim nasip etsin inşallah. Bir de vajili kimse kalmaz inşallah.
Allahima ne kadar şükür etsem azdır.allah razı olsun hepimizinkini insaallah.Rabbim hayırlı anne baba olmayı nasip etsin hepimize ve isteyen herkese hayırlı evlat versin.

Back