- 25 Ocak 2016
- 389
- 241
- 23
Peki hiç egzersiz denedin mi. Rahat ilişki yaşamış biri olarak çok rahat aşarmışsın aslındaInşaallah.aslında yapabilirim diyorum ne var kii yaniii ☺bakalım ayna karşısına geçince anlicam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki hiç egzersiz denedin mi. Rahat ilişki yaşamış biri olarak çok rahat aşarmışsın aslındaInşaallah.aslında yapabilirim diyorum ne var kii yaniii ☺bakalım ayna karşısına geçince anlicam.
Günaydın canım eşimin parmağı ,eşimle egzersizi daha rahat yaptım dün gece normalde korkardım amaMaşşalah canım sana biraz cesaretle en kısa zamanda yendim yazını görcez burda. İki parmak eş parmağında mı canım yoksa senin parmağın mı
Hayır seneler önceee dr a gittiğimde söylemişti bana ama hiç cesaret edemedimPeki hiç egzersiz denedin mi. Rahat ilişki yaşamış biri olarak çok rahat aşarmışsın aslında
Kızlar birşey sormak istiorum bu parmak egzersizini yaptıktan sonra gusl gerektiriomu sonuçta parmak girecek
Allahim tamamına erdirsin.saglicakla kucagina almayı nasip etsin insaallahKızlar bugün hayatımın en güzel haberini aldım çok şükür hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Benim için imkansız gibiydi o kadar ağır vakaydım ki asla ilişkiye giremem diyorum. Bugün bu mutluluğu yaşıyorum. Nolur kendinize inanın ve pes etmeyin.
Tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,,nolur bizede dua et darısıda bize olsunKızlar bugün hayatımın en güzel haberini aldım çok şükür hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Benim için imkansız gibiydi o kadar ağır vakaydım ki asla ilişkiye giremem diyorum. Bugün bu mutluluğu yaşıyorum. Nolur kendinize inanın ve pes etmeyin.
Allahim isteyen herkese nasip etsin insaallah o güzel duyguyuTebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,,nolur bizede dua et darısıda bize olsun
Allahim tamamına erdirsin.saglicakla kucagina almayı nasip etsin insaallah
Tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,,nolur bizede dua et darısıda bize olsun
Cok coook cooook sewindimmm, darısı başımıza bizler de burda paylaşırız böyle güzel haberlerimizi inşallah.Kızlar bugün hayatımın en güzel haberini aldım çok şükür hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Benim için imkansız gibiydi o kadar ağır vakaydım ki asla ilişkiye giremem diyorum. Bugün bu mutluluğu yaşıyorum. Nolur kendinize inanın ve pes etmeyin.
Cok coook cooook sewindimmm, darısı başımıza bizler de burda paylaşırız böyle güzel haberlerimizi inşallah.
Kızlar bugün hayatımın en güzel haberini aldım çok şükür hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Benim için imkansız gibiydi o kadar ağır vakaydım ki asla ilişkiye giremem diyorum. Bugün bu mutluluğu yaşıyorum. Nolur kendinize inanın ve pes etmeyin.
Canim benim cokcok sevindim! Masallah saglikla gecsin hamileligin ve kucagina al evladini insallah cok tebrik ederim![]()