Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Maşşalah canım sana biraz cesaretle en kısa zamanda yendim yazını görcez burda. İki parmak eş parmağında mı canım yoksa senin parmağın mı
Günaydın canım eşimin parmağı ,eşimle egzersizi daha rahat yaptım dün gece normalde korkardım ama

Kızlar birşey sormak istiorum bu parmak egzersizini yaptıktan sonra gusl gerektiriomu sonuçta parmak girecek

Aklıma takıldı çünkü bi sorayım dedim.Inşaallah yapabilirim dua edin ne olur

Benim tek derdim cesaret aslında ben çok rahat fitil kullanabiliorum tabii çok derine kadar olmasada parmakta girio az birşey sadece bi dra muayene olabiliorum bi tek o alttan muayene etmişti beni spekulumle icimi girdiğini anlamamıştım bile ama kendim yapamamistim dr bide sana güveniyorum diye göndermişti benihatta ilişki sırasında çok rahatım az birşey oluo ama sadece o kadr galiba esim bianda girer die korkuorum

Kızlar bugün hayatımın en güzel haberini aldım çok şükür hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Benim için imkansız gibiydi o kadar ağır vakaydım ki asla ilişkiye giremem diyorum. Bugün bu mutluluğu yaşıyorum. Nolur kendinize inanın ve pes etmeyin.
Allahim tamamına erdirsin.saglicakla kucagina almayı nasip etsin insaallah

Kızlar bugün hayatımın en güzel haberini aldım çok şükür hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Benim için imkansız gibiydi o kadar ağır vakaydım ki asla ilişkiye giremem diyorum. Bugün bu mutluluğu yaşıyorum. Nolur kendinize inanın ve pes etmeyin.
Tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,,nolur bizede dua et darısıda bize olsun

Hanımlar kizlik zari kalin olan biri tek parmak egzersizi yapabilir mi?

Cok coook cooook sewindimmm, darısı başımıza bizler de burda paylaşırız böyle güzel haberlerimizi inşallah.

Arkadaslar burdan whatsup grubu kurulmadan önce benim gibi 1 parmak 1 boğum egzersizi yapabilen yolun başında olan arkadaşlar vardı, birkaç gündür pek yazdıklarını görmedim ama merak ediyorum ilerleyebildiler mi? ben dün gece denedim ilerleyemedim batma ve yanma oldu sadece bir boğum alıyorum, bu sabah da adet oldum şimdi 1 hafta deniyemicem, sanırım kadın doğum doktoruna gidicem adet bitince en azından zar yapısında bir sıkıntı var mı yok mu hiç gitmedim evlendikten sonra hep çekindim :(

Canim benim cokcok sevindim! Masallah saglikla gecsin hamileligin ve kucagina al evladini insallah cok tebrik ederim :KK200:

Back