- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok sevindim senin adına. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizim için de dua et bebișlerimiz olsun. Bende artık istiyorum yaKızlar bugün hayatımın en güzel haberini aldım çok şükür hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Benim için imkansız gibiydi o kadar ağır vakaydım ki asla ilişkiye giremem diyorum. Bugün bu mutluluğu yaşıyorum. Nolur kendinize inanın ve pes etmeyin.
Yapabilir diye düşünüyorum. Bir dene canımHanımlar kizlik zari kalin olan biri tek parmak egzersizi yapabilir mi?
Sen egzersiz yapıyor musun? Yardımcı olurum istersenBugün pazar diye mi kimse yok yoksa hep mi böyle![]()
Kızlar bugün hayatımın en güzel haberini aldım çok şükür hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Benim için imkansız gibiydi o kadar ağır vakaydım ki asla ilişkiye giremem diyorum. Bugün bu mutluluğu yaşıyorum. Nolur kendinize inanın ve pes etmeyin.
Cem keçenin kitabında eş parmağıyla iki parmak alıyosan rahat bi şekilde devamında P.. Başı egzersizine geçiliyo canm bi fikir olsun sana da belki eşli daha iyi ilerlersin.Günaydın canım eşimin parmağı ,eşimle egzersizi daha rahat yaptım dün gece normalde korkardım ama
Gözün aydın canım çok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.Kızlar bugün hayatımın en güzel haberini aldım çok şükür hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Benim için imkansız gibiydi o kadar ağır vakaydım ki asla ilişkiye giremem diyorum. Bugün bu mutluluğu yaşıyorum. Nolur kendinize inanın ve pes etmeyin.
Kızlar bugün bişeyi farkettim aparatları alıp eşinizin p..sini alalamama sebebiniz sizin yerlestirmiyor olmanız olabilir mi aynı aparat gibi onu da alıp siz yerlestirin. Aparat muamelesi yapın yani.
Cem keçenin kitabıda bende var ben onu bi okuyayım,adet oldum üç gün sürer o arada okurum canımCem keçenin kitabında eş parmağıyla iki parmak alıyosan rahat bi şekilde devamında P.. Başı egzersizine geçiliyo canm bi fikir olsun sana da belki eşli daha iyi ilerlersin.
Sen çok kısa sürede yeneceksin bence. Belki de ilk denemende. Sonrası gelsin bebişler artık ay bir sürü hamilelik haberi alırız inş en kısa zamanda.Cem keçenin kitabıda bende var ben onu bi okuyayım,adet oldum üç gün sürer o arada okurum canım
Evet yeneceğim canım hemde çok kısa zamanda aha burayada yazıyorum :) yeter artık baya zaman kaybettim,düşünüyorum çektiğim mutsuzluk çok daha zor vajili olmak çok daha acı verici..üç beş günlük egzersizle halledilecek bişeyi alladım pulladım ömrümü heba ediyorum etmeyeceğim !!Sen çok kısa sürede yeneceksin bence. Belki de ilk denemende. Sonrası gelsin bebişler artık ay bir sürü hamilelik haberi alırız inş en kısa zamanda.
Evet yeneceğim canım hemde çok kısa zamanda aha burayada yazıyorum :) yeter artık baya zaman kaybettim,düşünüyorum çektiğim mutsuzluk çok daha zor vajili olmak çok daha acı verici..üç beş günlük egzersizle halledilecek bişeyi alladım pulladım ömrümü heba ediyorum etmeyeceğim !!
Gerçekten bu çektiğimiz o kadar zor bişey ki ilişkide acı yok ki olsa bile bizim çektiğimiz psikolojik acının yanında hiçbişeydir. Ama beyin kabul etmiyo işte. Geçen zamana yanmak boşuna ileriye bakalım. İlerisini güzel yaşayalım inşallahEvet yeneceğim canım hemde çok kısa zamanda aha burayada yazıyorum :) yeter artık baya zaman kaybettim,düşünüyorum çektiğim mutsuzluk çok daha zor vajili olmak çok daha acı verici..üç beş günlük egzersizle halledilecek bişeyi alladım pulladım ömrümü heba ediyorum etmeyeceğim !!