Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Kızlar bugün hayatımın en güzel haberini aldım çok şükür hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Benim için imkansız gibiydi o kadar ağır vakaydım ki asla ilişkiye giremem diyorum. Bugün bu mutluluğu yaşıyorum. Nolur kendinize inanın ve pes etmeyin.
Canım çok sevindim senin adına. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizim için de dua et bebișlerimiz olsun. Bende artık istiyorum ya :anneadayı:

Daha baslamadim anca akşamları çünkü kizim gündüzleri uyanık dis cikartio huysuz bu aralar

Kızlar bu isin egzersiz olmadan çözümü yok hakikaten. Azimli olun kendinize inanin ve lütfen egzersizi aksatmadan yapin, ben gun icinde iki kere yapiyorum hatta oyle azmetmistim. Cunku olduguny gordukce guven geliyor. Ne aci var ne sizi. Orasi kocaman bir bosluk. Sadece sakin olun nefes alin verin ve ilerletin aparati. Cookk kolay. Hele esinizle daha kolay vallahi. Aparat sert kaliyor penise gore. Ben de 3 ay egzersiz yaptim sonunda tamamen rahatlayabildim ve oldu cok şükür. Bakin cocuk istiyoruz zaman geciyor, gencligimiz heba olmasin..Allah isteyen herkese versin bana da dua edin artik adetim gecince sıkı çalışacağım insallah olur:KK200:

Bana doktorun biri kizlik zarin kalin almaliyiz dedi. Baska bir doktora gidecegim. Ama parmak egzersizi yapabiliyorum. Penis egzersizinde de bas kismi oluyor devami olmuyor. Kafam karisti...

Kızlar bugün hayatımın en güzel haberini aldım çok şükür hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Benim için imkansız gibiydi o kadar ağır vakaydım ki asla ilişkiye giremem diyorum. Bugün bu mutluluğu yaşıyorum. Nolur kendinize inanın ve pes etmeyin.

Gözlerime inanamıyorum tebrik ederim canım ayyy çok mutlu oldum. Ya ne kadar güzel bir duygu seninle burada savaş veren birinin bu hastalıktan kurtulması ve bir de üstüne hamile kalması... :KK46::anne::anneadayı::KK200::KK73::KK9::KK9::KK9:

Günaydın canım eşimin parmağı ,eşimle egzersizi daha rahat yaptım dün gece normalde korkardım ama
Cem keçenin kitabında eş parmağıyla iki parmak alıyosan rahat bi şekilde devamında P.. Başı egzersizine geçiliyo canm bi fikir olsun sana da belki eşli daha iyi ilerlersin.

Gözün aydın canım çok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.

Kızlar bugün bişeyi farkettim aparatları alıp eşinizin p..sini alalamama sebebiniz sizin yerlestirmiyor olmanız olabilir mi aynı aparat gibi onu da alıp siz yerlestirin. Aparat muamelesi yapın yani.

Kızlar bugün bişeyi farkettim aparatları alıp eşinizin p..sini alalamama sebebiniz sizin yerlestirmiyor olmanız olabilir mi aynı aparat gibi onu da alıp siz yerlestirin. Aparat muamelesi yapın yani.

Ben onu farketmistim sonra yerleştirince basi kolay giriyordu. Ama ilerlememesine tek sebep daha alismamak bence. Ese iyice alismak lazım. Bacaklari rahat birakinca bir anda esim ilerlemisti oyle halletmistik. Esim demisti hatta tek sebebi bacaklarini kasman diye.

Şimdi siz aparatla ne yöne gidecegini iyi bildiginiz için p...s içinde öyle davranırsanız belki kolay olur. Tabi bu arada kasılmamak rahat olmak lazım.

Bir soru daha kayganlaştırıcıyı hem eşinize hem kendinize sürüyorsunuz değil mi kızlar buna da dikkat!!!

Cem keçenin kitabında eş parmağıyla iki parmak alıyosan rahat bi şekilde devamında P.. Başı egzersizine geçiliyo canm bi fikir olsun sana da belki eşli daha iyi ilerlersin.
Cem keçenin kitabıda bende var ben onu bi okuyayım,adet oldum üç gün sürer o arada okurum canım

Sen çok kısa sürede yeneceksin bence. Belki de ilk denemende. Sonrası gelsin bebişler artık ay bir sürü hamilelik haberi alırız inş en kısa zamanda.
Evet yeneceğim canım hemde çok kısa zamanda aha burayada yazıyorum :) yeter artık baya zaman kaybettim,düşünüyorum çektiğim mutsuzluk çok daha zor vajili olmak çok daha acı verici..üç beş günlük egzersizle halledilecek bişeyi alladım pulladım ömrümü heba ediyorum etmeyeceğim !!

Evet yeneceğim canım hemde çok kısa zamanda aha burayada yazıyorum :) yeter artık baya zaman kaybettim,düşünüyorum çektiğim mutsuzluk çok daha zor vajili olmak çok daha acı verici..üç beş günlük egzersizle halledilecek bişeyi alladım pulladım ömrümü heba ediyorum etmeyeceğim !!

Burda bir cesaret ve kararlılık gördüm. Devamı en kısa zamanda gelir inşallah ;)

Gerçekten bu çektiğimiz o kadar zor bişey ki ilişkide acı yok ki olsa bile bizim çektiğimiz psikolojik acının yanında hiçbişeydir. Ama beyin kabul etmiyo işte. Geçen zamana yanmak boşuna ileriye bakalım. İlerisini güzel yaşayalım inşallah

vajiyi yendim 2 kez yaptık daha da yapamadım ya. bişeyler engel oldu beş gün yapamadık sonra adet oldum tam yedi gün daha etti mi sana 12. offf yarın deneyecem kızlar amayine korku sardı ne salağım. bide burdan biri rahim aşağı düşer adetten sonra filan dedi iyice tırstım. nolur burda olumsuz şeyler paylaşmayın ALLAH AŞKINA

Back