Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Merhabalar.iki saattir üye olmak için cabaliorum delirmek üzereydim bende herkes gibi uzun zamandır takip ediorum. 10senelik evliyim ve aynı dertten muzdaribim.Burda yasananlari okuyunca yaa aynı ben diorum yalnız olmadigimi biliodum ama bu kadar çok olduğunu bilmiodum.o dediğiniz tavsiye ettiginiz egzersileri denemeye cesaret bile edemedim ne yapicam bilmiorum

Canım hosgeldn eger ıstersen yardımcı olabilirim ama egzersizsiz olmaz :)

Isterim tabiii kiii de aslında egzersiz denedim dr tavsiye li seneler önceee:)zaten o hoca senin bu dr benim gezmedigim yer kalmadı

Bu arada denemeler esnasında hamile kaldim dünyalar tatlısı kizim var 7ay 4günlük rabbim hayırlısıyla büyümesini nasip etsin insaallah

Bu arada denemeler esnasında hamile kaldim dünyalar tatlısı kizim var 7ay 4günlük rabbim hayırlısıyla büyümesini nasip etsin insaallah
Amin ne güzel Allah bagıslasın.Rabbim bizlerede nasip etsin insallah bide bu sorunu yenerseniz sizden iyisi yok insallah yeneceksiniz ben size özelden yazdım burayıda takip edin eger egzersizleri yaparsanız kısa sürede kurtulursunuz bu durumdan insallah.

Maşşalah canım sana biraz cesaretle en kısa zamanda yendim yazını görcez burda. İki parmak eş parmağında mı canım yoksa senin parmağın mı

Hoşgeldin canım 10 sene dile kolay çok uzun bi süre çok çekmişsindir üzülmüşsündür. Artık bence çabayla cesaretle istekle bu işin üstesinden gel. Egzersiz yapmak biliyo musun sadece ilk kez yapana kadar zor. İlk egzersizini neyle olursa olsun kulak çubuğu ya da serçe parmağı. İlk onu yaptıktan sonra başardıkça devam edesin geliyo. Bu arada ilk sayfadaki ilk mesajı hanyanın yazdığı mesajı oku canm orda egzersizler falan kısaca herşey var. İstediğin herşeyi de ben dahil herkese sorabilirsin. Hepimiz seve seve yardım ederiz.

Hosbulduk.Ben kaçarak evlendim kactigim gün işte nikah falan kıyıldı sonrası malum ama o gece rahattim korkmadim hiç çok rahat bi şekilde ilişki oldu ama ne olduysa düğün gecesi oldu ailesiyle birlikte yasicamiz için odamın kapısına kadar yatan insanlar vardı çok strest yaptim ggaliba ses falan gider diye kiiii kesin giderdi işte o gece ayrı uyuduk çünkü ben esimi ittirdim izin vermiodum hiç bi şekilde.aslında ilk zamanlar dra gitmek istedim ama kocam istemedi ailede kimse bilmiodu gel zaman git zaman öğrendiler tabii sorunlar oldu ayrılma derecesine kadar geldik.9sene sonra rabbim bi evlat nasip etti hamileligimden önce denemeler yapioduk hamile kalınca ara verdik hala da vermekteyim 7ay oldu doğum yapali 5parmağı geçmez adama karşılık vereli.neyse egzersiz yapsam gecicek bilmiorum ama iste o tek basina olmayacak galiba cesarete coookkkk ihtiyacım var. Karışık anlattım galiba uzun oldu o yuzden

Normaldir canım evde tek bi kişi bile olsa ben hayatta bişey yapamam. Keşke o gecelik erteleseymişsiniz. Artık olmuş yapacak bişey yok. Egzersizler kesin çözüm kafanı da rahatlatırsan mutlaka başarırsın.

Ilk oldu yaa rahat olur diye ama basima böyle birşey geliceni bilemezdim çünkü ben herkesi cesaretlendirirdim ne var kii ilk gece de diye hatta bu haldyken bile yeni evlenecek olanlara gaz veririm :) de bana da lazım o gazdan kimse bilmio kii böyle bi durumu öncesinde biliolardi hatta agzi gevşek biri yüzünden mahallede duyman kalmamıştı çocuk dogurunca herkes oldu sanio ama ufffff

Ertelemek demissin yaa ne kadar ertelicektim kii evin içindekileri saysam dudagin ucuklar

Günaydın kızçeler... Musmutlu pazar gününüz olsun inşallah. Her zaman dediğimiz gibi pozitif düşünmek cesaretli olmak karar vermek başlamak... Bugün yapacağımız en önemli şey bu.

GIDEN ZAMANI GERI GETIREMEDIGIMIZE GÖRE GELECEK OLAN ZAMANA KENDIMIZI HAZIRLAMALIYIZ.

Ertelemek demissin yaa ne kadar ertelicektim kii evin içindekileri saysam dudagin ucuklar
Ben de misafirler var sanmıştım o yüzden dedim. Ev halkı çok kalabalıkmış demek ki. Dediğim gibi canım geçen zaman geçti artık önemli olan bundan sonrası eşin de destek olursa sana en kısa zamanda yenersin

Inşaallah.aslında yapabilirim diyorum ne var kii yaniii ☺bakalım ayna karşısına geçince anlicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…