Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

ortalık baya bi karışmış yeni sayfa açılmış 1 ay yoktum baya değişiklikler var. tabi bende de öyle. biz eşimle artık başardık diyebiliriz. 3 yıl erteleyince hem sabah hem akşam. ama garip olan tarafı bişey hissetmiyorum. boşalmak nasıl bir şey onu bile anlamış değilim. ya da boşalıyorum ama farketmiyorum.eşim mutlu ama çocuğumuz olabilecek mi onu da bilmiyorum. aklımda deli sorular herkes benim gibi mi acaba yoksa sadece ben mi böyleyim

Canım çok sevindim başarmış olmana. Boşalma konusunda yakın zamanda okuduğum bi yazı da şöyle diyordu. Kadınlar erkekler gibi sürekli bosalmazlar. Bosalsalar bile bu onların akıntısı giib olmayabilir. Iliski yasamak için nosalmak şart değildir bebek için de şart değildir. Ama zevk alan kadınlarda erkeklerin ki gibi olmasa da sıvı görülebilir.

Bu yüzden sıkıntı etme canım zamanla o kadar normal hale geliyor ki ilişki yaşamak normal insanlar gibi olmaya da bi iki ay içersinde alışıyorsun.

Eğer bebek istiyorsan iliskiye regl başlangıcından itibaren 13. 14. 15. gunler dene. Yumurtalıkların verimli oldugu zamanlar. Belki esinde bir iki gün bekleyip iliskiye girdiginiz gün kaliteli spermlerini içine boşaltır. Sende iliskiden yarım saat sonrasına kadar poponu yüksek tut ve akmasına engel ol. Hatta yüzüstü yatabilirsin. 3 4 saatte duş alma. Inşallah olur canım

ortalık baya bi karışmış yeni sayfa açılmış 1 ay yoktum baya değişiklikler var. tabi bende de öyle. biz eşimle artık başardık diyebiliriz. 3 yıl erteleyince hem sabah hem akşam. ama garip olan tarafı bişey hissetmiyorum. boşalmak nasıl bir şey onu bile anlamış değilim. ya da boşalıyorum ama farketmiyorum.eşim mutlu ama çocuğumuz olabilecek mi onu da bilmiyorum. aklımda deli sorular herkes benim gibi mi acaba yoksa sadece ben mi böyleyim
Tebrik ederim canım öncelikle.yendin artık devamı gelir hepsi zamanla olur ki kişiden kişiye değişiyo ben yendim biriki deneme sonra zevk almaya da başladım..pozitif düşün sürekli elbet zevk de alacaksın her şey cidden beyinde bitiyor odaklanmak ve istemek.

Bebek için de ben adetin bittiği gün hamile kalmıştım tek ilişki ile hediye gibi idi yani yenmiş ve hamile olmamda.bir buçuk sene sonrasi da üç ayoluyor tamamen vaji yi tarihe gömdüm...bir gün ara ile deneyin herkesin yumurtlama dönemi farklı da olabiliyor.yumrtlama zamanı sanırım akıntı çoğalıyormuş anlarsin da ..Bi de bacak lar nı yukarı kaldir ilişki sonrası bekle bi on dakika.:)

Burda herkes ne durumda yenemeyenler yardımcı olalım isteyenlere.Bu arada liste yapılacaktı yenenler için yapılsın bence kimlerin yendiğini de görelim inş.

Bende yeni yendim yani acilarim gecmedi ama bunun icin napmam lazm bilmiyorm suan okdar zamani bosuna stresli gecirmisim diyorum cunku ben baya birakmistim ugrasmiyodumda erteliyodum hep gercekten ertelemeyin ustune gidin arkadaslar

Bende yeni yendim yani acilarim gecmedi ama bunun icin napmam lazm bilmiyorm suan okdar zamani bosuna stresli gecirmisim diyorum cunku ben baya birakmistim ugrasmiyodumda erteliyodum hep gercekten ertelemeyin ustune gidin arkadaslar
Tebrik ederim bende yeni yendim bi haftayi gecti oluyor ne gibi acılar geçmedi diyorsun anlamadım iliskide acı olmuyor ki sıkıyormusun kendini hala

Bana yardım edebilirmisin yarın için jinekologdan tarih almıştım ama bugün Regl oldum 5 6 gün beklicem şimdi

Aynen ne durumdasın daha önce bir kadın doğuma gittin mi fiziksel bir sorun varmı yoksa egzersizlerle yenebilirsin

Bende korku yok korkmuyorum ama bir türlü girmiyor eşimde denemekten bıktı artık istek kalmıyor diyor yarın için randevu almıştım jinekologdan ama Regl oldum ertelemek zorunda kaldım 23 temmuzda evlendim daha yeni sayılır ama kaç kere denediysek olmadı :(

Canim istemsiz kasiyor olmayasın ama bekle ozaman bi jinekologa görün bi sorun varmı baktir

Sanırım istemsiz oluyor bana çok saçma geliyor Nasıl olmaz diye ama olmuyor işte :(

Tebrik ederim bende yeni yendim bi haftayi gecti oluyor ne gibi acılar geçmedi diyorsun anlamadım iliskide acı olmuyor ki sıkıyormusun kendini hala

Hadi ya benimde oyle bi hafta oluyor basta rahat girmiyo ama bi kereden sonra alisiyorum sence normale donermi

Hadi ya benimde oyle bi hafta oluyor basta rahat girmiyo ama bi kereden sonra alisiyorum sence normale donermi

Doner tabiki ara verme 2 günde 1 veya hergun ilişkiye devam et canım ve her seferinde kendini daha alıstıgını görürsün.

Son düzenleme:
Sanırım istemsiz oluyor bana çok saçma geliyor Nasıl olmaz diye ama olmuyor işte :KK43:
Daha cok yenisiniz olur yani yönünü yalnıs yapıyor olmayasın asagı egimli olacak kendini asla sıkma rahat birak ve hafıf ıkın nefes al verirken popoya dogru ilerletin ıslanmaya calıs on sevısmeyı uzun tut veya kayganlastırıcı kullanın bebe yagı veya su bazlı kayganklastırıcı ozaman daha rahat edersın.

Reglim bitsin denicem bunu kayganlaştırıcı kullandık hatta belimin altına yastık da koydu eşim ama olmadı şu ıkınmayı denicem bi de bakalım

Reglim bitsin denicem bunu kayganlaştırıcı kullandık hatta belimin altına yastık da koydu eşim ama olmadı şu ıkınmayı denicem bi de bakalım
Penisın asagı egımli olması cok önemli popoya dogru ıttirin ve nefes al verırken ıkın ittir hafıf yanma olabilir ilk ilişkide ama kesinlikle acı yok kendini kasmazsan tabiki lütfen kendini rahatlat ve bir an önce kurtul bu durumdan canım

Kızlar uzun süredir sizinle bir bilgi paylaşmak istiyordum. Ama bu konuda yeterli bilgim yoktu. Sonra iyice araştırıp en basit kelimelerle anlatıyım diye bikaç gündür o site senin bu site benim ne varsa okudum. En sonunda benim gibi basit kelimeler seçen bi yazı buldum. Bu yazıyı okursanız belki bi nebze faydasını görürsünüz arkadaşlar. .

BİLİNÇALTI NEDİR???

Bilinçaltı, insan beyninin HardDisk’i dir. Her şeyi kaydeder. Gerekli gereksiz, en dikkate alınmayacak küçük detayları bile kaydeder. Aynı zamanda beynimizin güvenlik programıdır. İnsanın tehlikelerden korunmasında en büyük rolü bilinçaltı alırken, insanın en büyük saldırı açığıda bilinçaltıdır. Bilinmeyen en büyük saldırı yöntemleri ise REKLAMLAR dır.

BİLİNÇALTI NASIL ÇALIŞIR???

Bilinçaltı, insanoğlu küçük yaşta iken onu korumaya, gelecekte karşılaşabileceği tehlikeleri tanımaya ve onu korumaya yöneliktir. Mesela bir çocuk küçükken sobadan elini yaktıysa o çocuk bir daha sobaya dokunmayacağını bilir. Sobadan korkabilir. Bir çocuk 6 yaşındayken pipisini
açtıysa ve o çocuğa şiddetli bağırılarak fiziksel şiddette uygulandıysa, o çocukta ömür boyu kalıtsal şekilde “gösterme, kimse görmemeli” düşüncesi sabit kalacaktır. O an hissettiği duygular bilinçaltında hapsolacaktır, ileride tekrar aynı olay tekrarlandığında bu duygular açığa çıkacaktır.

Bilinçaltının savunma mekanizması yukarıdaki gibidir. Geçmişte yaşanan olayların bilinçaltına etkisiyle ileriki yaşlarda çok fazla psikolojik rahatsızlık görülebilir.

Dikkat Çekici Aktiviteler:

Herkes tişört giyerken bir adamın deri ceket giymesi, sizi deri ceket hakkında düşünmeye itecektir.
Herkes normal bir şekilde yolda yürürken bir kişinin kulaklığıyla yürümesini görmeniz, aklınıza bir şarkı parçasını getirecek ve sizde onu dinleme isteği uyandıracaktır.

Dikkatinizi Çekmeyen Dikkat Çekici Öğeler:

Yolda yürürken saçma sapan bir dükkanın çaldığı lanet olası bir pop şarkısının siz farketmeden ağzınıza takılması bu olaya örnektir. (Şahsen “o müziği açanın..” diye başlarım, şarkıyı aklımdan çıkarana dek söverim.)
Reklamlar. Televizyon reklamları aslında dikkatimizi çekmez, ama bize o reklamdaki ürünün tanıtımını gerçekten yapmış olurlar. Reklam bilinçaltımıza kaydedilir, markete girdiğimizde o ürünü gördüğümüzde açığa çıkar. “Bunu deneyeyim bakalım.” diye düşünürsünüz.
Size de bazen oluyor mu? Bir yerde bir yazı okuyorsunuz ve gözünüze bir kelime takılıyor, ama kelimeyi bulamıyorsunuz. Kelimeyi aslında bilinçaltınız, göz çeperiniz ile çoktan görüp bilinçaltınıza kaydetmiştir. Sizde bunu anlık olarak farkettiniz “Ben bu kelimeyi burda mı okudum? Bu kelime nerden geldi benim aklıma ya?” diye düşündünüz.
İşte, bilinçaltı bu tür olayları kaydeder ve ileriki zamanlarda açığa çıkarabilir. Unutmayın, BİLİNÇALTI GENEL BİR ÇÖPLÜKTÜR. Tüm yaşamınızın içerisinde ufak hatıralar barındırdığı, birbiriyle bağlantılı çöpler..

Ayrıca, rüyalarımızı görmemizi sağlayan %94’lük kısım bilinçaltı dır.

BİLİNÇALTI TEMİZLİĞİ

Bilinçaltından bir şey silinemez, sadece silinmek istenen şey ile yüzleşilebilir. Bilinçaltı aldatılabilir. Sevilmeyen şey, seviliyormuş gibi davranılabilir. Sanki normalmiş gibi davranılarak, bilinçaltının bunu diğer normal olan gereksiz şeylerin yanına taşımasına olanak sağlanabilir.

Kötü olan bir şeyi bilinçaltından kaldırmanın tek yolu kendi iç savaşınızda galip gelmektir, bilinçaltınızı kandırmaktır.

Unutmayın, bilinçaltınız süper zekadır, fakat saftır! Kolay kandırılabilir.

Back