Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Kizlar ben de yaklasik 4 aylik evliyim ve korkuyorum birlikte olamadik hala ne yapmaliyim bana da yardimci olur musunuz lutfen

Bak öğreniyorsun. Zevk olunca acı yok. Kaşıntı hissi olmadan bir yerini kaşısan acır. Ama kaşındığında kaşıyarak kanatmak istersin. Cildin soyulsa hoşuna gider. Seksde böyle.
Gercekten cok guzel anlattin canimm ablacigim sizlerin sayesinde bu duruma geldim coook tesekkur ederim :)) ♡♡♡

M monalazo malesef bizim toplumumuzda erkeklerde boyle bir algı var. Kadin istekli olursa bazi konularda bilgi sahibi olursa erkekler rahatsiz olabiliyor çünkü kadin sanki daha onceden baskalariyla bu deneyimi edinmis gibi bir algiya kapiliyorlar. Bu da yanlış degil aslinda ama yok yere kadinlara yuklenilmesi cok kotu. Aslinda bu biraz da erkeklerin asagilik kompleksinden kaynaklaniyor. Ama bence sen cinselligi de aski da hak eden bir kadinsin ve uzuluyorum boyle bir hayata kendini mahkum etmene. Hicbir sey icin gec degil hepsi senin de hakkin bence korkularini bir kenara birak hayatını yasamaya calis. Kangren gibi kesip atsan karsina cok güzel bi insan çıksa her seye yeniden baslayabilirsin. Yanlis anlama lutfen sadece fikirlerimi söylüyorum. Bi uzmana gorunsen derdini anlatsan yardim alsan keske.

Kizlar ben de yaklasik 4 aylik evliyim ve korkuyorum birlikte olamadik hala ne yapmaliyim bana da yardimci olur musunuz lutfen

Canım simdi oncelikle sakin ol bu yasadigin hem bedensel hem de psikolojik etkileri olan bir rahatsizlik. Ismi vajinismus ve ben dahil buradaki çoğu kadın seninle aynı durumda yani yalniz degilsin. Bunu yenmenin bir çok yontemi var adım adım çalışarak kurtulabilirsin. Öncelikle yapman gereken vajinani tanımak, ordaki kaslari dogru calistirmayi ogrenmek. Ilk adım olarak evde sakin bir zamanda bi ayna alip uzanip karsisina gecip bacaklarini ac ve orayi incele. Internetten resimlere bakarak karsilastir nerede ne var ne ise yariyor nasil hareket ediyor öğren. Hafifçe ıkın bi delik acilacak iste orası iliskiye girecegin yer. Bunlari yaptıktan sonra diger asamalara gecebilirsin. Bizler buradayiz her zaman herkes elinden geldigince yardimci olur sana. Korkma sadece.

Cevap verdgnz icin cok tesekkur ederim. Burayi
zaman zaman okuyordum bunlari yaptim aynayi aldim kendimi kastim sonra rahat biraktim gordum ama cesaret edip parmak egzersizi yapamiyorum biran once kurtulmak istiyorum artik denemiyoruz bile cunku ikimiz de cok yorulduk(

D dreamsareforever şu yazdıklarını hemen uygulayabilsem keşke.

Hoşgeldin canım. merak etme hepimiz sana yardım ederiz. Egzersiz yapman gerekiyor öncelikle. Egzersiz yaparak vajinanda bir şey hissetmeye alışacaksın. Vajinanı esnetmeyi öğreneceksin. Oraya bir şeyin girmesi seni ürkütmeyecek. Ama, karar verip başlamalısın. Ben ilk serçe parmağıyla yapmıştım. Parmağımla boşluğu hissetmek bana güven vermişti. Ama kulak çöpüyle başlayanda var. O zaman ayna kullanmılısın. Deliği görmen gerekecek.
Senin hislerini, çekincelerini anlıyoruz. Aynı yollardan geçtik. Bize güven. Önerilerimizi uygula. Asla yarın yaparım deme. Yarınlar bitmiyor. Bir an önce başla.

657 sayfa var suan Mesajlarin hepsini sabaha kadar okuyacağım...sabirsizlikla birilerinin bana cevap vermesini yardim etmesini bekliyrm( Eşim anlayissiz biri degil ama tam birlikte olacakken farkinda olmadan onu itiyor bacaklarimla engelliyormusum bazen cok yoruluyor ve yapamicaz tamam bosver diyor cok utaniyorum artik cok ciddi yanma hissedyrm yardimlarinizi bekliyorum

Doğumla, bebek bakmakla ilgili de tecrübeleriniz vardır sizin eminim daha onlardan faydalancam
Yeğenlerim sayesinde bebek bakımı konusunda tecrübeli sayılırım. Gebeliğinde çok kilo almamaya çalış. Kilolu annelerin bebekleri zayıf doğuyor. Yürüyüş yap. Sağlıklı beslen. Balık ye ama çok da tüketme. Bebek için risk yoksa sekse devam et. Bebekte anne mutlu olunca mutlu oluyor. Stres yaparsan bebeğinde etkilenir. Üzüntülü ortamlara girmemeye çalış. Ona yüksek sesle duyuyormuş gibi bir kitap oku. İyi müzik dinlet. Hergün 3 adet ceviz ye.

Merhaba cnm seni cok iyi anliyorum bende 1 sene cektim bu illeti ama allahima binlercekez şükürkii 1 buçuk ay önce yendim ve sanada seve seve yardim ederim özele gel istersen konusalim tatlimm

Merhaba cnm seni cok iyi anliyorum bende 1 sene cektim bu illeti ama allahima binlercekez şükürkii 1 buçuk ay önce yendim ve sanada seve seve yardim ederim özele gel istersen konusalim tatlimm
Cok tesekkur ederim kizlar Allah razi olsun hepinizden

Evet biliyorum o yanmayı. Hepimiz biliyoruz. Sana ilk yapman gerekeni yazayım.
Bir ayna koy bacaklarının arasına ve vulvanı incele. Sonra vulva dudaklarını ( dışta alanı ) öne doğru çek. Yani karşıya doğru. ( yanlara açmıyorsun.) Orda kocaman bir çukur çıkacak. vajen girişi orası. Kızlık zarının ortasında bir tane delik varsa sorun yok demektir. Kevgir gibi çok delikliyse ya da iki adet yanyana delik varsa bir kadın doğumcunun görmesinde fayda var. Büyük ihtimalle ortada bir delik vardır. Vulva dudaklarını çektiğinde ıkınırsan delikdebyanlara doğru esneme yapar. Boşluğu görürsün. Ben serçe parmağını tarif edeyim. Ben öyle yapmıştım. Hem parmağını hemde girişi kremlemen gerekiyor. Herhangi bir kayganlaştırıcı veya zeytin yağı ile. Senin tercihine kalmış. Başlamafan bir süre nefes egzersizi yapıp heyecanını yatıştır. Hem göğsünü hem de karnını aynı anda şişirip nefes alıyorsan bu diyaframdan doğru nefes oluyor. Nefesini bu şekilde alıp muma üfler gibi sakince üflüyorsun. Serçe parmağınla bir süre girişe dairesel masaj yapıp bir boğum içine ittiriyorsun. Nefesini üflerken kasların gevşeyeceğinden kasılma olmaz. O esnada parmağını, yada kulak çöpünü içine alabilirsin. İlk gün bir boğum kadar. İlk başta buna çalış. Parmağını çıkartırkende hafifce ıkınabilirsin. Kendiliğinden dışarı itilir.

Dedim ben biliyosunuzdur diye :)

Dedim ben biliyosunuzdur diye :)
Cnm sen folio folik asit kullandimi? Bende suan gebelik düsünüyorum hamile kalmadan önce bide hamilelikte kullaniliyormus görümcem önerdi sence kullanmalimiyim ?

Cnm sen folio folik asit kullandimi? Bende suan gebelik düsünüyorum hamile kalmadan önce bide hamilelikte kullaniliyormus görümcem önerdi sence kullanmalimiyim ?
Evet canım banada 3 ay önce başlamalısın dedi doktorum. Dşünüyosan başla. Gebelikte de ilk 3 ay kullanıyosun.

Evet canım banada 3 ay önce başlamalısın dedi doktorum. Dşünüyosan başla. Gebelikte de ilk 3 ay kullanıyosun.
Hmm anladim cnm yarin gidip eczaneden alsam olurmu yoksa doktorunmu yazmasi gerekiyo?

Evet bunu bende merak ediyorum.Vajinismus için doktora ilk gittiğimde bebek düşünüyorum arkadaşlarım folik asit önerdi siz ne dersiniz diye doktora sordum.Bana ilk önce vajinismusu yen istersende folik asit yazarım dedi.Tabi bana yazmadı kafamda vajinismuslu hamile kalma fikri oluşmasın diye.Bilerek yazmadığı okadar çok belliydi ki.Vajinismus halindeyken hamile kalmama şiddetle karşı çıktı, bu nedenle egzersizleri yapmadan penis denemesine geçme diye ısrarla tembihledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…