Merhaba hera klınıkten bahsedılıyo ıstanbuldada subesı var bı arastır ıstersen ama psıkolog cınsel ıslev bozukluğuny tedavi ederken odev ıcınde bı tedavı yapacaktrBen yaklaşık 10 gün önce İstanbul Tıp Fakültesi hastanesinden randevu almıştım.Pazartesi günü randevum var.Ama biliyorum bana ödev vericek ve ben gene kendim yapamıcam.Özel yere gidecek durumum var aslında ama kime nereye , ne kadar zaman gidicem hiç bilmiyorum.
Bende merak ediyorum. Sadece onuda değil. F fatsafo ,(vajinismus yetmezmiş gibi eşinin ailesiyle de sorunları vardı.Kizlar yasenn nerde yaa hic yazmiyo artik buraya bize cok kırıldı galiba ama çook üzülüyorum onaa hic aklimdan çıkmıyoo
Tebrik ederim seni canım sprey ilk için gerçekten çok iyi ama sonrası için iyi değil ... kendini kaSMA canım yavaş yavaş yapmaya çalış gitgeli artık açimaz çünkü ilk asama bitti ya gerisi gelir müzik aç kendini rahatlat canım bide sen üstte dene o zman rahat oluyorsun birde böyle dene... birde ilk ilişkiden kaç gün sonra ikinciyi yaptinTebrik ederim canimm senin adina çok sevindim bende spreyle yenmistim ama suan sprey kullanmiyorum sadece 2 defa kullandim sonra biraktim simdi pek iyi sayilmam git gel yapamiyorum ama en azindan icime alabiliyorum o da zamanla olur diye düsünüyorum sende spreyle yapma artik kendini alistirma sakın
Ilk iliski yasadigimda 2 gün sonra hasta oldum yani 1 hafta sonra 2. Yaptim cnmTebrik ederim seni canım sprey ilk için gerçekten çok iyi ama sonrası için iyi değil ... kendini kaSMA canım yavaş yavaş yapmaya çalış gitgeli artık açimaz çünkü ilk asama bitti ya gerisi gelir müzik aç kendini rahatlat canım bide sen üstte dene o zman rahat oluyorsun birde böyle dene... birde ilk ilişkiden kaç gün sonra ikinciyi yaptin
Vajinismusu yenenlerin, ya da egzersiz de ilerleme kaydedenlerin eski mesajlarını bir oku canım. Aynı senin gibi hissediyorlardı. Ama oldu. Sen de yapacaksın. Birazcık daha üzerne düş. Sadece bir kulak çöpünü girdirebildiğinde bile bu umutsuzluğun kaybolacak. Ne kadar mutlu olacaksın. Sadece sana ne kadar zor gelsede denemeye devam et. Başaracaksın.Bunu söylemek çok zor ancak gerçekten yapamıyorum.Serçe parmağımı değil içeri sokmak dokunduramıyorum bile.Umutsuz vaka oldum.Artık burda yazılanlar dahi beni cesaretlendirmiyor yani o derece kapandı algılarım.Ne olucak böyle bilmiyorum.Bir yandan çocuk sorarlar diğer yandan benim beceriksizliğim.Hepinizden utanıyorum ama olmuyor.Korkumu yenemiyorum.Bu işi becerenleri gerçekten tüm kalbimle takdir ediyorum.Ama malesef ben başaramıyorum ve başaramıycam.
Aynı ilde yaşıyoruz. İnternetden baktın mı canım. Benim epeyce oldu gitmediğim.Trabzon da var mı vajinismusa bakan bir psikolog devlet hastanesinde bilen varsa rica ederim ulaşsın..
Ya baktım ama hiç bulamadım normal bir devlet hastanesine gitsem acaba yardımcı olurlar mı hiç bilmiyorum hiçbir fikrim yok bu konuda ne yapacağımAynı ilde yaşıyoruz. İnternetden baktın mı canım. Benim epeyce oldu gitmediğim.
Kendin egzersiz yapamıyormusun? Doktorda sana egzersiz verecek.Ya baktım ama hiç bulamadım normal bir devlet hastanesine gitsem acaba yardımcı olurlar mı hiç bilmiyorum hiçbir fikrim yok bu konuda ne yapacağım
Psikolog Elif Ay var, ama vajinismus tedavisi yapıyormu bilmiyorum. Devlet hastanesin de de olmayabilir. Ama iyi bir doktor olduğunu duymuştum.Kendin egzersiz yapamıyormusun? Doktorda sana egzersiz verecek.
O duygudan zevk alanlar var. Yaaaa..Arkadaalar ben bısey danısacam yenenler penis içiniDeyken rahatmısnz benım karnıma fena baskı yapyor penis hareket ettikçe bi duvara carpyo gbı acyo ıcım
Hiç denemedim canım ya o kadar büyük bir problemim yok korkmuyorum Ama şu acıdıktan sonra ben iptal siz tedavi gördünüz müKendin egzersiz yapamıyormusun? Doktorda sana egzersiz verecek.
Gidip bir öğren. Telefonla da sorabilirsin aslında. Hastanenizde vajinismus tedavisi veren doktor var mı diye. Varsa randevu alırsın.Ya baktım ama hiç bulamadım normal bir devlet hastanesine gitsem acaba yardımcı olurlar mı hiç bilmiyorum hiçbir fikrim yok bu konuda ne yapacağım
Aslında mantıklı çok doğru söylüyosunuz bunu sorabilirim çok teşekkür ederim yaGidip bir öğren. Telefonla da sorabilirsin aslında. Hastanenizde vajinismus tedavisi veren doktor var mı diye. Varsa randevu alırsın.
Egzersizle bunu aşarsın. Sana yardımcı oluruz. İlk sayfayı bir oku öncelikle. Yorumlarda nasıl egzersiz yapılacağı ile ilgili bir sürü tavsiye var.Hiç denemedim canım ya o kadar büyük bir problemim yok korkmuyorum Ama şu acıdıktan sonra ben iptal siz tedavi gördünüz mü
Gerçekten çok iyisiniz çok teşekkür ederim sprey değil de Anestol pomad denedim doktor tavsiyesiyle tabii ki ama sonuç olumsuz çünkü dışarda bir acıma hissetmiyorum hissediyorum problemi ama çok teşekkür ederim çok sağ olun yardımınız için akşam görüşmek üzere iyi çalışmalar kolay gelsinEgzersizle bunu aşarsın. Sana yardımcı oluruz. İlk sayfayı bir oku öncelikle. Yorumlarda nasıl egzersiz yapılacağı ile ilgili bir sürü tavsiye var.
Vemcaine spreyle denedin mi. Uyuşturup eşinle yapmayı dene. Bazan işe yarıyor. İşe yaramazsa egzersize başlarsın. Ben şimdi işe gitmeliyim. Pazar bile çalışıyorum. Akşama burdayım. Sana yardım ederiz. Başka arkadaşlarda sana destek olur. Merak etme. Eski yorumlara bir göz at. sorularına cevap bulacaksın.
Bende merak ediyorum. Sadece onuda değil. F fatsafo ,(vajinismus yetmezmiş gibi eşinin ailesiyle de sorunları vardı.armaganarmagan (eşi ile yakınlaşma problemleri yaşıyordu), ah! nkayar ah! , Evininhatunu (azıcık vajinası uf! Olmuştuda....perine masajı tam sana göre) , B belovedone ( bütün mesajlarımı beğenen tatlış ) neredeler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?