- 22 Ekim 2016
- 206
- 69
- 18
Egzerıszde aparatın on bır cm genıslıkte olucak sekılde yap bunu herkese dyorm o aparatı rahatxa aldgnda defalarca dene ardndan eslı denemeye gecCok sevindim canim hayrli olsun bende egzersizleri rahat yapiyorum hic zorlanmiyorum ama esli denemede olmuyo ne tavsiye edersn bide egzersizi kac gun yaptin
Tmm cnm oyle denicem cok heveslendim bu ay bitecekEgzerıszde aparatın on bır cm genıslıkte olucak sekılde yap bunu herkese dyorm o aparatı rahatxa aldgnda defalarca dene ardndan eslı denemeye gec
xylocaine spray işe yaramaz mı acaba ?Eczaneye soyleyince getiriyorlar ilk basta yok diyorlar
Allah razı olsun canım. Ben 1 ay falan yaptım egzersizi canım bende ilk zorlandım sadece başını alabildim sonra eşim altta ben üste çıktım popoya eğimli bir şekilde yavaş yavaş soktum zorlandigim an ikindim nefes alıp verdim birde müzik açtım bian tv ye bakıyordum bi şarkı çıkmıştı o an hepsi girmiş farkında bile değildim inan hiç korkulacak birsey değilmiş aparat daha zor daha çok acıtıyor diye düşünüyorum artıkCok sevindim canim hayrli olsun bende egzersizleri rahat yapiyorum hic zorlanmiyorum ama esli denemede olmuyo ne tavsiye edersn bide egzersizi kac gun yaptin
Ara verdiğin için kendini kasmis olabilirsin canım bende adetten sonra yaptığımda öyle oluyordu sakin vazgeçme devam et. . Ya sanırım idrar deliginin olduğu yer o et parçası hatta ıkinirken hareket ediyor ya dediğin üstünde olan
Tesekkur ederim canim insallah en kisa zamandada yenerim.tebrik ederim canım ....
Yapacağım dedin ve yaptın. Tebrikler.Kızlar bittiiiiii olduuuuuuu hala inanamıyorum çok şükür allah i ma binlerce kez şükür sonunda bittiii şoktayim resmen nasıl oldu anlamadım bumuymus 2.5 sene mi bitiren offf ne yazsam ne etsem bilmiyorum içim içime sigmiyor çok şükür yaaa nolur egzersiz yapın kızlar hep egzersiz sayesinde başardım sizin sayenizde kızlar kim ne diyorsa yapın lütfen yapamıyorum falan demeyin yapın sonunda mutluluk sizi bekliyor olacak iyiki varsinizzz
Uc kez aparay calısp yaptm sonra braktm canm normal kendılıgnden
Kullanmadim bilmiyorum buradaki herkes wemcaine yi kullaniyorxylocaine spray işe yaramaz mı acaba ?
Aynen inat ettim bugün bitecek bu iş dedim çok şükür yaptımYapacağım dedin ve yaptın. Tebrikler.
Tebrik ederim canimm senin adina çok sevindim bende spreyle yenmistim ama suan sprey kullanmiyorum sadece 2 defa kullandim sonra biraktim simdi pek iyi sayilmam git gel yapamiyorum ama en azindan icime alabiliyorum o da zamanla olur diye düsünüyorum sende spreyle yapma artik kendini alistirma sakınKızlar bittiiiiii olduuuuuuu hala inanamıyorum çok şükür allah i ma binlerce kez şükür sonunda bittiii şoktayim resmen nasıl oldu anlamadım bumuymus 2.5 sene mi bitiren offf ne yazsam ne etsem bilmiyorum içim içime sigmiyor çok şükür yaaa nolur egzersiz yapın kızlar hep egzersiz sayesinde başardım sizin sayenizde kızlar kim ne diyorsa yapın lütfen yapamıyorum falan demeyin yapın sonunda mutluluk sizi bekliyor olacak iyiki varsinizzz
Tek başına yenemiyosan imkanın varsa doktora git canım. Veya bazı devlet hastanelerinin cinsel işlv bozukluğu poliklinikleri var. İstanbuldaysan çapa,bakırköy,cerrehpaşada var mesela. Sıraya göre alıyolar bikaç ayı buluyo sıra gelmesi. Psikolog doktor hem konuşuyosun hem egzersiz ödevi veriyo kendi yapmıyo ama. İmkanın varsa bu işle ilgilenen özel doktorlara gitBunu söylemek çok zor ancak gerçekten yapamıyorum.Serçe parmağımı değil içeri sokmak dokunduramıyorum bile.Umutsuz vaka oldum.Artık burda yazılanlar dahi beni cesaretlendirmiyor yani o derece kapandı algılarım.Ne olucak böyle bilmiyorum.Bir yandan çocuk sorarlar diğer yandan benim beceriksizliğim.Hepinizden utanıyorum ama olmuyor.Korkumu yenemiyorum.Bu işi becerenleri gerçekten tüm kalbimle takdir ediyorum.Ama malesef ben başaramıyorum ve başaramıycam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?