Saol canım amin inş herkes Yener. .. ilk sadece kayganlastirici yaptım başını aldım ama yapamadım sonra sprey sktim yine sadece başını alabildim sonunda eşim altta ben üste çıktım öyle yaptım ikindim derin derin nefes aldım verdim ve kendiliğinden girdi hemde hepsini aldım biraz da git gel yaptım kalktım bi baktım aaaa kannnn ve bitti ben kan gelmesini beklemiyordum ama geldi iykide geldi yoksa acaba yapamadım mi diye dusunurdumCanım tebrik ederim çok sevindim darısı bizim başımıza..kolaymı oldu spreylemi yendin sende.
Hm sevindim inşallah bende başarırım.Saol canım amin inş herkes Yener. .. ilk sadece kayganlastirici yaptım başını aldım ama yapamadım sonra sprey sktim yine sadece başını alabildim sonunda eşim altta ben üste çıktım öyle yaptım ikindim derin derin nefes aldım verdim ve kendiliğinden girdi hemde hepsini aldım biraz da git gel yaptım kalktım bi baktım aaaa kannnn ve bitti ben kan gelmesini beklemiyordum ama geldi iykide geldi yoksa acaba yapamadım mi diye dusunurdum
Bence egzersiz için anestol kullan. Ama inanki onada hiç gerek yok. Serçe parmağı ya da bir kulak çubuğunu alırken canın yanmaz. Ama uyuşturarak yaparsan sanki canın yanıyorda uyuşturucu etkisiyle hissetmemişsin gibi bir algı oluşacak sende. Egzersizin amacı acı olmadığını, oraya bir şey girebildiğini beynimize kabullendirmek. Bunu da hissederek yapabiliriz. Spreyi daha ileri aşamalarda kullanman daha mantıklı olur. Yada spreyle eşli deneme yapabilirsin. O zaman artık yaptım düşüncesiyle sonrasında kendini rahat hissetme ihtimalin var. Tabi garanti değil. Herkesde aynı etki olmuyor. En etkili yöntem egzersiz yapmak.Tamam kızlar çok teşekkürler.Peki sizce vemcaine uğuşturucu spreyim var evde kullansam daha rahat olurmu sizce
Ne güzel bir mutluluk :)Kızlar bittiiiiii olduuuuuuu hala inanamıyorum çok şükür allah i ma binlerce kez şükür sonunda bittiii şoktayim resmen nasıl oldu anlamadım bumuymus 2.5 sene mi bitiren offf ne yazsam ne etsem bilmiyorum içim içime sigmiyor çok şükür yaaa nolur egzersiz yapın kızlar hep egzersiz sayesinde başardım sizin sayenizde kızlar kim ne diyorsa yapın lütfen yapamıyorum falan demeyin yapın sonunda mutluluk sizi bekliyor olacak iyiki varsinizzz
Aynen canım bende çok mutlu oluyorum böyle yaptım diyenlere çok şükür ki bende diyebildim. ... aynen canım sadece iğne batar gibi bir his vardi ben direk yaptım bide hemen olsun diye kuru olduğu için o acı hissi oldu diye düşünüyorum ama hoc öyle korkulacak birsey değilmiş inş herkes oldu diye yazar diye dua ediyorum hepimiz içinNe güzel bir mutluluk :)
Hayırlı olsun çok seviniyorum her yenen arkadaşa.
Bol kayganlaştırıcıyla spreye de ihyiyacın kalmaz emin ol. Acı o hissettiğin kadar azıcık iğne batar gibi. O da ilk olduğundan,kuruluktan o kadar.
ne mutlu sana , çok sevindim.. Darısı basımıza. Allah'ım yardım et ne olurAynen canım bende çok mutlu oluyorum böyle yaptım diyenlere çok şükür ki bende diyebildim. ... aynen canım sadece iğne batar gibi bir his vardi ben direk yaptım bide hemen olsun diye kuru olduğu için o acı hissi oldu diye düşünüyorum ama hoc öyle korkulacak birsey değilmiş inş herkes oldu diye yazar diye dua ediyorum hepimiz için
Sadece rahat olmakla yapılıyo o zaman kasmıyosun. Vajinismus olmayan bütğn insanlarda böyle oluyor. Zaten bizde egzersizle tek öğrendiğimiz şey rahat olmak kasmamak.Ya bende yendm ama ben hıc smdıye kadar nası yapamadm dyemyorm cunku kızlar o kasları kullanmayı bilmeyen cesaretı olmayan yapamaz ki...egsersız olmadan kasları yonetmeyı ogrenemyorz yani bu bir gercek dıyeceksnz ki evlenınxe hemen yapanlar nasıl yapyor demekkı gizil ogrenmeyle kaslarının yapısını nası çalıştgnı blyolar bız ogrenemeyenlern sans yanında gderse egzersız yapmadan yenyorz ama gdemezse egzersız sart
Coook sevindimm darisi bizlerin basina insallahKızlar bittiiiiii olduuuuuuu hala inanamıyorum çok şükür allah i ma binlerce kez şükür sonunda bittiii şoktayim resmen nasıl oldu anlamadım bumuymus 2.5 sene mi bitiren offf ne yazsam ne etsem bilmiyorum içim içime sigmiyor çok şükür yaaa nolur egzersiz yapın kızlar hep egzersiz sayesinde başardım sizin sayenizde kızlar kim ne diyorsa yapın lütfen yapamıyorum falan demeyin yapın sonunda mutluluk sizi bekliyor olacak iyiki varsinizzz
Inşallah canım hersey egzersiz kızlar sakin boslamsyin hergün yapın egzersiziCoook sevindimm darisi bizlerin basina insallah
Sende bundan sonra spreyı brak canmInşallah canım hersey egzersiz kızlar sakin boslamsyin hergün yapın egzersizi
Sen nasıl yapıyorsun canım egzersiz sonrası mi yapıyorsunSende bundan sonra spreyı brak canmyendn artk oncesnde braz aparat calıs denemeye gec ama spreysız
Uc kez aparay calısp yaptm sonra braktm canm normal kendılıgnden olduS
Sen nasıl yapıyorsun canım egzersiz sonrası mi yapıyorsun
Teşekkür ederim canim
Cok sevindim canim hayrli olsun bende egzersizleri rahat yapiyorum hic zorlanmiyorum ama esli denemede olmuyo ne tavsiye edersn bide egzersizi kac gun yaptinKızlar bittiiiiii olduuuuuuu hala inanamıyorum çok şükür allah i ma binlerce kez şükür sonunda bittiii şoktayim resmen nasıl oldu anlamadım bumuymus 2.5 sene mi bitiren offf ne yazsam ne etsem bilmiyorum içim içime sigmiyor çok şükür yaaa nolur egzersiz yapın kızlar hep egzersiz sayesinde başardım sizin sayenizde kızlar kim ne diyorsa yapın lütfen yapamıyorum falan demeyin yapın sonunda mutluluk sizi bekliyor olacak iyiki varsinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?