Biz serçe parmağını dahi alamayanbeceriksizlere neler tavsiye edersin.Nasıl başlamalıyım.Doktor jel verdi aldım.Ama çok korkuyorum.Bir türlü cesaretimi toplayamıyorum.Kızlık zarının varlığı beni çok kasıyor.Ikındığım zaman minik bir delik açılıyor.Ama serçe parmağım oraya girmicekmiş gibi hissediyorum çok tırsıyorum.Kızlar bende bugün sadece kayganlastirici kullanarak yaptım be 3 parmağıda aldım inşaallah bugün eşli deneme yapıcam hepimiz için dua edin olur mu inşaallah yapınca buraya yazıcam bitti diye Rabbim hepimize yardım etsin kızlar
kendini aşağılama, kendini üzme. burada daha vajinasına bakamayan arkadaşlarımız vardı. şimdi çatır çatır ilişkiye giriyorlar. sen parmağım oraya girmeyecek dersen olmaz. kendine telkin ver. güçlü ol. vajinismus çok çabuk pes eden birşey. eğer sendeki o kararlı ve güçlü duruşu farkederse senden koşarak uzaklaşacak. olumlu ol lütfen.Biz serçe parmağını dahi alamayanbeceriksizlere neler tavsiye edersin.Nasıl başlamalıyım.Doktor jel verdi aldım.Ama çok korkuyorum.Bir türlü cesaretimi toplayamıyorum.Kızlık zarının varlığı beni çok kasıyor.Ikındığım zaman minik bir delik açılıyor.Ama serçe parmağım oraya girmicekmiş gibi hissediyorum çok tırsıyorum.
kolay gelsin tatlım. rahat ol. ilişki öncesi rahatlamaya çalış. nefes al. güzel şeylerden konuşun eşinle. gergin olmayın.Kızlar bende bugün sadece kayganlastirici kullanarak yaptım be 3 parmağıda aldım inşaallah bugün eşli deneme yapıcam hepimiz için dua edin olur mu inşaallah yapınca buraya yazıcam bitti diye Rabbim hepimize yardım etsin kızlar
Hangi kayganlqstiriciKızlar bende bugün sadece kayganlastirici kullanarak yaptım be 3 parmağıda aldım inşaallah bugün eşli deneme yapıcam hepimiz için dua edin olur mu inşaallah yapınca buraya yazıcam bitti diye Rabbim hepimize yardım etsin kızlar
Canım hangi kayganlqstirici kullanıyorsun. maşallah inşallah yaparsın.Kızlar bende bugün sadece kayganlastirici kullanarak yaptım be 3 parmağıda aldım inşaallah bugün eşli deneme yapıcam hepimiz için dua edin olur mu inşaallah yapınca buraya yazıcam bitti diye Rabbim hepimize yardım etsin kızlar
Canim bende senin gibiydim kızlık zarı var açık patlar o küçücük deliğe nasıl parmak sokarım yapamam yapamicam falan die çok ağladım ama birgün oturdum aldım aynayi baktım falan serçe parmagimi denedim tabiki ypamadim sonra 1 kulak çöpü aldım strecledim ucunu aldım bu bana cesaret verdi sonra 2 kulak çöpü 3 kulak çöpü yaptım 4 kulak çöpü yapamadım korktum bu çok kalın olmaz dedim ama Hayır yapıcam dedim ve onu da yaptım sonra serçe parmagimi oraya koydum nefes aldım verdim yavaş yavaş soktum inan çok kolay oldu hatta sevinçten eşimi arayıp ağladım yaptım diye sonra orta parmak derken hepsini yaptım .. daha sonra aparat yaptım kendimë ama hep uyuşturucu spreyle yaptım baktım oluyor aparatı kalinlastirdim yine oldu 2 parmak denedim yaptım bugün de sabah spreyle yaptım aksama doğru sadece kayganlastirici surdum aparata yavaş yavaş yaptım oldu çok şükür sende aşama aşama yap canım arkadaşım var o da aynıydı kendim yaptıktan sonra onunlada konuştum oda yapabiliyor artık hemde spreysiz yapıyor o da denecek eşiyle bugün inş sende en kisa zamanda yapacaksın inatçı ol kendine güven beynini yapabilirim die sartlaBiz serçe parmağını dahi alamayanbeceriksizlere neler tavsiye edersin.Nasıl başlamalıyım.Doktor jel verdi aldım.Ama çok korkuyorum.Bir türlü cesaretimi toplayamıyorum.Kızlık zarının varlığı beni çok kasıyor.Ikındığım zaman minik bir delik açılıyor.Ama serçe parmağım oraya girmicekmiş gibi hissediyorum çok tırsıyorum.
Inşallah canım hemen buraya yazıcam zaten olsun çok heyecanlıyım yaaa .. iyiki varsınız kızlar ama hepimiz yenmis olarak olalım burda inşaallahkolay gelsin tatlım. rahat ol. ilişki öncesi rahatlamaya çalış. nefes al. güzel şeylerden konuşun eşinle. gergin olmayın.
hadi bakalımm
penisi girdirirken takıldığın yerde durunca geri çıkarma, o şekilde bekle. nefes al. kegel yap. biraz daha ilerle. bu şekilde yapmıştım ben. yuppiiiiii diye başlayan mesajını sabırsızlıkla bekliyoruz
Merak etme buraya uye olp senın gbı calısp yapamayan yok :) yeterkı egzersız yapalm sonra yenyorz senınde az kaldı :)Inşallah canım hemen buraya yazıcam zaten olsun çok heyecanlıyım yaaa .. iyiki varsınız kızlar ama hepimiz yenmis olarak olalım burda inşaallah
Öncelikle kulak çubuğunun pamuk kısmını jelleyip oraya sok. Sokmadan önce vajina ve çevresine masaj yap. Biraz kegel yap. Çok kolay. İnan hiç acımıyor. Bende delik yok sanıyordum bakamıyordum bile. Ama bir kere başlayınca gerisi gelecek. Hadi biraz cesaret. İyi haberlerini bekliyoruzBiz serçe parmağını dahi alamayanbeceriksizlere neler tavsiye edersin.Nasıl başlamalıyım.Doktor jel verdi aldım.Ama çok korkuyorum.Bir türlü cesaretimi toplayamıyorum.Kızlık zarının varlığı beni çok kasıyor.Ikındığım zaman minik bir delik açılıyor.Ama serçe parmağım oraya girmicekmiş gibi hissediyorum çok tırsıyorum.
Bende spreyle yendim canım kullan çok iyi bir uyusturucuTamam kızlar çok teşekkürler.Peki sizce vemcaine uğuşturucu spreyim var evde kullansam daha rahat olurmu sizce
Kızlar bittiiiiii olduuuuuuu hala inanamıyorum çok şükür allah i ma binlerce kez şükür sonunda bittiii şoktayim resmen nasıl oldu anlamadım bumuymus 2.5 sene mi bitiren offf ne yazsam ne etsem bilmiyorum içim içime sigmiyor çok şükür yaaa nolur egzersiz yapın kızlar hep egzersiz sayesinde başardım sizin sayenizde kızlar kim ne diyorsa yapın lütfen yapamıyorum falan demeyin yapın sonunda mutluluk sizi bekliyor olacak iyiki varsinizzz
Az kaldı demıstm:)Bende spreyle yendim canım kullan çok iyi bir uyusturucu
Allah razı olsun kızlar inş bebis de en kisa zamandaALLAH'ım çok sevindim harikasın.Hoşgeldin ozaman yeni gelin :) Darısı bebişeee
Çok korkuyorum :((
Korkma canım bende korktum yapamadım ama bugün bitecek die sartlandirdim kendimi ve şükür bittiAllah razı olsun kızlar inş bebis de en kisa zamanda
Evet canım yaa hepinizden allah razı olsun ☺☺Az kaldı demıstm:)
Canım tebrik ederim çok sevindim darısı bizim başımıza..kolaymı oldu spreylemi yendin sende.Kızlar bittiiiiii olduuuuuuu hala inanamıyorum çok şükür allah i ma binlerce kez şükür sonunda bittiii şoktayim resmen nasıl oldu anlamadım bumuymus 2.5 sene mi bitiren offf ne yazsam ne etsem bilmiyorum içim içime sigmiyor çok şükür yaaa nolur egzersiz yapın kızlar hep egzersiz sayesinde başardım sizin sayenizde kızlar kim ne diyorsa yapın lütfen yapamıyorum falan demeyin yapın sonunda mutluluk sizi bekliyor olacak iyiki varsinizzz
Olur baya uyuşturuyor. bende almıştım kaç ay bekledi öyle dahada yenı cesareti ettim kullandım uyuşturuyor biraz yakıyor olarak kadar dayanılmicak gibi değil yani..Tamam kızlar çok teşekkürler.Peki sizce vemcaine uğuşturucu spreyim var evde kullansam daha rahat olurmu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?