- 22 Ekim 2016
- 206
- 69
- 18
Çıkartırken ıkın, daha rahat olur.Amin hepimize inşaallah.. Hayır bazen fitil kullanıyorum o kadar yavas ilerletiyorum kii biraz giriyo parmagim ama ayyyyy onu çıkartırken fenalık geciriorum resmen
Tesadüfe bak aynısını ben nkayara sordum. Alıntı gibi oldu.
Kastigindan dolayi kucuk gozukuyordur kasinca kenarlari sisiyo kucucuk kaliyo girisi hic deneme yapmadigin bi gun bak vajinanin dudaklarindan öne dogru cek ne kadar buyuk olduguni goreceksnYa kızlar benım vajına gırısım cok kucuk yani p'yi oraya koyamıyorm durmuyo yada ıcerı gırmıyor bıle sızde de mı boyle
O bende de cok oluyodu pozisyon degstrsenzYok ya basi oluyor devamı kayıp çıkıyor anlamadım ya çıkıyor
Gercekten degıl p'yi oraya koydugumda durmuyo yani hanı bi bosluk olur orda durur ılerler oyle bıseynyok bende ıkınınca açılıyor bide yerlestremyorm ya aparatta oldgu gbu olmyoKastigindan dolayi kucuk gozukuyordur kasinca kenarlari sisiyo kucucuk kaliyo girisi hic deneme yapmadigin bi gun bak vajinanin dudaklarindan öne dogru cek ne kadar buyuk olduguni goreceksn
Benc pnisle dene oramıza herseyı sokmanın verdıgı psıkolojık sıkıntıda cok buyykKozlar bende artik yarisina kadar alabiliyorum ama sonrabtikaniyo sanko sizce egzersize devam mi edeyim yoksa bu sekilde mi devam etsem belki bi gun de tamami olur
Cnm ilk giriste ıkınmayı deneGercekten degıl p'yi oraya koydugumda durmuyo yani hanı bi bosluk olur orda durur ılerler oyle bıseynyok bende ıkınınca açılıyor bide yerlestremyorm ya aparatta oldgu gbu olmyo
Cok gecmis olsun canım. dikkat et kendineSlm kızlar 4 gündür çok hastaydim ve hala tam iyilesmedim bogazim çok kötü bademciklerim sismis sayfayi takip ediyordum ama yorum felan yazamiyordum çok halsizdim kızlar bana dua edin iyileseyim sizinde desteginize ihtiyacim var
Canim benim 10 sene oldu ve bir tane kızım var 11aylik. BeniM evliligim kaçarak oldu ilk gece yaşandı ve iki hafta sonra düğünüm oldu ve iğrenç bi geceydi kapımin önüne kadar millet yatiodu...öyle iğrenç insanlardi ki ya sesim giderse ödüm kopuodu. O yüzden olmadı bi türlü..Bu zaman içinde çok denemeler oldu ve eltim sürekli uyarıodu sesin geliyo diye yavaş ol diosun dedi sürekli... berbat günlerdi yani. Olmadı olmadı yanii[/QUOTE]sizinki ikincil vajinismus olarak geçiyor ve birincilin aksine hangi tarihten itibaren yapamdıysanız ordaki sebpleri araştırarak çözmek mümkün. diğeri ise her şey sebep olmuş olabilir, taaa çocukluğa kadar.
isteğiniz dışında hamile kalmaktan korkuyor olabilir misiniz?
eşinizden istemediğiniz bir davranış mı gördünüz, terk edilme korkusu mu yaşadınız?
eşinizin ailesi tarafından terk edilme ortada bırakılma iması mı oldu?
o günden sonra sizi ne uzaklaştırdı bu fikirden bir düşünün. sebebi bulursanız çözmeniz çok daha kolay olur.
Tesekkür ederim cnm bu arada ne durumdasinCok gecmis olsun canım. dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?