Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Yasen derde yanmaya luzum yok dert varsa deva var :) kızım olursa deva mı koysam adını bu günlere inat :) :)

Allahim oldu yazmak için heyecanlaniyorum sanki yazıcam

Bende denicektim ama malesef şu kasinti belasi birakmiyo beni..... çok sevdi nefret geldi yemin ediyorum..

Ya kızlar benım vajına gırısım cok kucuk yani p'yi oraya koyamıyorm durmuyo yada ıcerı gırmıyor bıle sızde de mı boyle

Kozlar bende artik yarisina kadar alabiliyorum ama sonrabtikaniyo sanko sizce egzersize devam mi edeyim yoksa bu sekilde mi devam etsem belki bi gun de tamami olur

Yok ya basi oluyor devamı kayıp çıkıyor anlamadım ya çıkıyor

Ya kızlar benım vajına gırısım cok kucuk yani p'yi oraya koyamıyorm durmuyo yada ıcerı gırmıyor bıle sızde de mı boyle
Kastigindan dolayi kucuk gozukuyordur kasinca kenarlari sisiyo kucucuk kaliyo girisi hic deneme yapmadigin bi gun bak vajinanin dudaklarindan öne dogru cek ne kadar buyuk olduguni goreceksn

Kastigindan dolayi kucuk gozukuyordur kasinca kenarlari sisiyo kucucuk kaliyo girisi hic deneme yapmadigin bi gun bak vajinanin dudaklarindan öne dogru cek ne kadar buyuk olduguni goreceksn
Gercekten degıl p'yi oraya koydugumda durmuyo yani hanı bi bosluk olur orda durur ılerler oyle bıseynyok bende ıkınınca açılıyor bide yerlestremyorm ya aparatta oldgu gbu olmyo

Gercekten degıl p'yi oraya koydugumda durmuyo yani hanı bi bosluk olur orda durur ılerler oyle bıseynyok bende ıkınınca açılıyor bide yerlestremyorm ya aparatta oldgu gbu olmyo
Cnm ilk giriste ıkınmayı dene

Slm kızlar 4 gündür çok hastaydim ve hala tam iyilesmedim bogazim çok kötü bademciklerim sismis sayfayi takip ediyordum ama yorum felan yazamiyordum çok halsizdim kızlar bana dua edin iyileseyim sizinde desteginize ihtiyacim var

Cok gecmis olsun canım. dikkat et kendine

Canim benim 10 sene oldu ve bir tane kızım var 11aylik. BeniM evliligim kaçarak oldu ilk gece yaşandı ve iki hafta sonra düğünüm oldu ve iğrenç bi geceydi kapımin önüne kadar millet yatiodu...öyle iğrenç insanlardi ki ya sesim giderse ödüm kopuodu. O yüzden olmadı bi türlü..Bu zaman içinde çok denemeler oldu ve eltim sürekli uyarıodu sesin geliyo diye yavaş ol diosun dedi sürekli... berbat günlerdi yani. Olmadı olmadı yanii[/QUOTE]
Cnm benim evliligimde kaçarak oldu ama ben ilk geceden izin vermedim dügünüm olduktan sonra 3 gün evde yalnizdik 1 günü yapamamistim sonra üstüme bayagı baski olusmustu görümcelerim felan yapacaksin yapmak zorundasin diyip duruyorlardi 3 günün sonunda yaptik dedik ama aslinda yapmamistik esim az bisey elini kesti carsafa sürdü ve sonra gelip hemen Carsaf istemislerdi ve 3 gün sonra kayinbabam eve geldi bu arada ben evin üstüne gelin geldim kayinvalidem rahmet ettigi icin.
kendimi çok kötü hissetmistim ne kadar cahil insanlarmis dedim kendi kendime ama cok sükür esim onlar gibi degildi kayinbabam evde oldugu icin sesim gidecek diye çok korkuyordum her denememizde yapamiyordum istemeden kasıyordum kendimi esim bir sene boyunca dayandi bana hep teselli verdi olucak dedi. Ve sonunda oldu.
Cnm bu arada nasil hamile kaldin bende bitane bebisimin olmasini istiyorum.

Bende evin üstüne geldim 6ay yaşadım onlarla..iğrenç günlerdi evde bide gelin vardı kayinlar falan iyyyy.. denemeler sırasında hamile kaldım canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…