- 19 Kasım 2016
- 4.983
- 3.984
- 133
Eşin desteği çok önemli .ben çocuk gibi onaylanma,takdir ve şefkat bekledim.o da attığım her adımda beni takdir etti ve bana cesaret verdi.önce bacağımı açtım o yetti.ikinci ve üçüncü sefer ni kaç cm giriş yaptık .daha sonra yarısı sonra tamamı.ama bu arada bunlar hep benim kontrolümdeydi.dur dedim durdu gel dedim geldi.zaman zaman hiç yapamadım başa döndüm ama beni motive etti eşim .ama bunları sa erteleyerek yaptım.korktum kaçtım .hiç umudumun olmadığını bir anda eşimi kırmamak için denedim oldu Ve inanmadım .geröekten çok kolay .geçen on altı ayı kayıp olarak düşünmüyorum .bugün mutlu muyum evet çok şükürNe sana cesaret verdi o an naptn
Kaç kere içtim işe yaramadı .daha çol aglama krizine soktu :)Cesaret hapı olsa içsek olsa bitse ya
Hiç kullanmadım .çok az bebe yağıyla denedimEmla krem fln kullandnz mi hic
Evet rahat giriyor ama sonrasında çok rahat olduğunu söyleyemem :) zamanla olur o daPeki su an nasıl ılıskınız artk rahatlıkla gırıyormu p?
Aaaa hatırladım. Paylaşmıştın. Kusuruma bakma canım.Gittim canım alttan muayne oldum önce elle sonra da o aletle ama muayne bittikden sonra korkudan bayıldım.
Tesadüfe bak aynısını ben nkayara sordum. Alıntı gibi oldu.Ona da gittim.. Dr konuşuo du ben dinliyodum biliorum bunları diodumm. O zaman sana cesaret lazım ne yapabiliriz dediğinde çok gülmüştuk.çünkü kendi sorduğu soruya kendi cevap vermişti Dr :):) nasıl cesaretleniceni bilseydin burda işin yoktu zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?