Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Cesaret hapı olsa içsek olsa bitse ya

Ayşe bu aksam sende dene bende sen beni düşün bende seni belki olur ayni durumda olduğumuz aklimiza gelir

Ne sana cesaret verdi o an naptn
Eşin desteği çok önemli .ben çocuk gibi onaylanma,takdir ve şefkat bekledim.o da attığım her adımda beni takdir etti ve bana cesaret verdi.önce bacağımı açtım o yetti.ikinci ve üçüncü sefer ni kaç cm giriş yaptık .daha sonra yarısı sonra tamamı.ama bu arada bunlar hep benim kontrolümdeydi.dur dedim durdu gel dedim geldi.zaman zaman hiç yapamadım başa döndüm ama beni motive etti eşim .ama bunları sa erteleyerek yaptım.korktum kaçtım .hiç umudumun olmadığını bir anda eşimi kırmamak için denedim oldu Ve inanmadım .geröekten çok kolay .geçen on altı ayı kayıp olarak düşünmüyorum .bugün mutlu muyum evet çok şükür

ERTELEMEEEEEEEK YOKKKK YOK YOK ERTELEYE ERTELEYE NOLCAK BÖYLE

Eslerimizden allah razı olsun gerçekten bende her seferinde Ağlıyorum baska carem olmayincaaa hep teselli veriyor olcak askim tamam yine deneriz aglama olcak merk etme fln fln

Emla kremi sürdm şimdi mutlu düşünüyorum kendimi hayal kuruyorum ki daha istekli olmam gerek

Sen yenmissin dahada yenisini çok normal daha iyiye gder inşallah canım yenkissin ya şükür

Ayşe ile biz kendimize yanalim yenemedik malum ağlayacak yerimize guluyoruz allah ağlatmasin

Kızlar dualarım sizinle bu gece inşallah herkes bitirir bu işi: ) sadece 1 kere iğne vurulmuş hissi olucak sonrası çok basit inanın..

Gittim canım alttan muayne oldum önce elle sonra da o aletle ama muayne bittikden sonra korkudan bayıldım.
Aaaa hatırladım. Paylaşmıştın. Kusuruma bakma canım.
Sana nasıl yardım etsek nkayar ? Zaten uzun zamandır takip ediyorsun, her şeyi biliyorsun. Harekete geçmen için ne yapalım, sen söyle. Nasıl gaza getirebiliriz seni.

Tesadüfe bak aynısını ben nkayara sordum. Alıntı gibi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…