- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Çocuktan onu bile zor yapioruzIkinciyi tekrardan yapın 2. Geç boşalma okur
Burayı okuduğumdan beri rahatım aslında önceden denemelerde vajina girisi zorlamadan dolayı şişerdi ama şimdi daha rahatimKorkma canm girsin acimaz egzersiz yap nefes al ver
Bebis uyuyunca yapin canmÇocuktan onu bile zor yapioruz
Canim orayi oksa elinle alistir bence birazBurayı okuduğumdan beri rahatım aslında önceden denemelerde vajina girisi zorlamadan dolayı şişerdi ama şimdi daha rahatim
Esin penisi itelerken derin nefes al verİnşaallah olacak inanıyorum ben allah büyük
Ahh ahh bi b yensem allahim şöyle Ikizlerim oluyormuş bide odasini falan ayarlıyor musuzzzz öyle olsun tekde olur allahim aratmasin kimseye şu işi bi biter bn lsem zeytinyağı iyi kaygan hemen hirer anlamazsin diolar onu dncm kendime de esimede surucm inşallah olur
Benimde 10 sene is guc çocuk derken hep erteledik ne yazikki sonuc buEvet..koca bi 10 sene
Benimdw böyle olmuştu 10 yıllık evli bir cocuk sahibiyim ama halen yenemedim sakın ihmal etmeyin deneyin lutfennDenemeler sirasinda oldu canim Allah hikmeti işte Rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnşaallah...yenip kizima kardes olsun istiorum. .Rabbim büyük bakalimBenimdw böyle olmuştu 10 yıllık evli bir cocuk sahibiyim ama halen yenemedim sakın ihmal etmeyin deneyin lutfenn
Masallah rabbim kucağına almayı nasip etsin ins.Bizde 1.5 senede zor yendik canm ve hamileyim simdi
Amin cnm 5 ay devam ettik ama simdi hamile olunca yapmiyoruzMasallah rabbim kucağına almayı nasip etsin ins.
Olsun artik dimi bende denemelerle ikinci kez gebe kaldım ve düşük yaptim..yenmege odaklanmak istiyorum artik allah ilkine uzun omur versin..İnşaallah...yenip kizima kardes olsun istiorum. .Rabbim büyük bakalim
Amin... Rabbim yazmış olsun inşaallahOlsun artik dimi bende denemelerle ikinci kez gebe kaldım ve düşük yaptim..yenmege odaklanmak istiyorum artik allah ilkine uzun omur versin..
Canim burda yenen arkadaşlar sana yardimci olur..bende parmak egzersizi yapamıorum azcık oluyo denemeler vee sprey var onu dene istersen konuyu baştan okursan yenen arkadaşlar nasıl başarmış fikir alirsin...Özellikle M monalazo yardım eder sana :):)Bana da yardım edin neolur. Okadar çaresizimki. 7 aydır evliyim hiç yapamadık. Eşim artık çok huzursuz. Çok sabretti ama artık o da sabredemiyor. Bana güven diyor ama olmuyor. Ben hiç yaklaştırmıyorum eşimi. o ana gelince itiyorum , bacaklarımı kapatıyorum öncesinde sorun yok. Parmak egzersizi de yapamam. Kadın dogum muayanesine gittim fiziksel bir sorununm olmadıgını pskologa gitmemi söyledi. EŞli gitmem lazım ama eşim gelmek istemiyor. Rahat bıraksan olacak diyor ama bırakamıyorum . Atarax , anestol vb ilaçlar kullansam olur mu ? Neolur yardımcı olun. Evliliğim bitecek , ve ben eşimi ço kseviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?