Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

seniseviyorum- E G Z E R S İ Z.....yapmalısın.....bak yine hayal kırıklığına uğrama. Sen önce bir iki hafta egzersiz yap. Sonra zeytinyağıylamı deniyeceksin emlaylamı.... dene bak daha başarılı olacaksın.

Tamam deeniycem sonra başarı öykümu yazacağım buraya sonra bn gbi arkadalara destek olacam

Merhaba kızlar, bende bu vajinismusu tam iki buçuk sene çektim. Ve bunu iki ay önce yendim sizlerin sayesinde allahıma şükür. İnşallah sizlerde yenersiniz en yakın zamanda. Ben burayı aylardır takip ediyordum ve yurtdışında kaldığım için burdaki tavsiye edilen ilaçları burda bulamamıştim, Türkiye ye izine gittiğimiz de alabildim, ve kurtuldum vemcain Spray sayesinde. Tamam, egzersiz ler le daha iyi olur ama ben malesef yapamadim öyle, cok denedim ama olmadı, hep erteledim durdum ilerleyemedim. Ve benim gibi yapamayanlara ve hemen yenmek isteyenlere gerçekten tavsiye ederim, çünkü çok iyi uyuşturuyo ve birsey hissetmiyorsunuz sadece biraz baskı. kusura bakmayın biraz uzun oldu ama yazmak istedim, belki birilerine yardımcı olmuş olurum diye

Slm kizlar bende iki yıldır hala yenemedim esimle deniyoruz egzersiz yapmiyorum ama yariya yakinini alabiliyorum orda kaliyorum acayip yanma ve aci oluyo napabilirim vemcaine spreyde aldim ama kullanmadim hala

Bana da yardım edin neolur. Okadar çaresizimki. 7 aydır evliyim hiç yapamadık. Eşim artık çok huzursuz. Çok sabretti ama artık o da sabredemiyor. Bana güven diyor ama olmuyor. Ben hiç yaklaştırmıyorum eşimi. o ana gelince itiyorum , bacaklarımı kapatıyorum öncesinde sorun yok. Parmak egzersizi de yapamam. Kadın dogum muayanesine gittim fiziksel bir sorununm olmadıgını pskologa gitmemi söyledi. EŞli gitmem lazım ama eşim gelmek istemiyor. Rahat bıraksan olacak diyor ama bırakamıyorum . Atarax , anestol vb ilaçlar kullansam olur mu ? Neolur yardımcı olun. Evliliğim bitecek , ve ben eşimi ço kseviyorum

Canim burda yenen arkadaşlar sana yardimci olur..bende parmak egzersizi yapamıorum azcık oluyo denemeler vee sprey var onu dene istersen konuyu baştan okursan yenen arkadaşlar nasıl başarmış fikir alirsin...Özellikle M monalazo yardım eder sana :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…