hahhaha yerim Monamııı ben. saklanırmıymış armağannn :) ciaaaaaaa ben geldim.
dün sizle yazıştıktan sonra işten çıktım hemen eve gittim. Eşyalarımı aldım ve anneme gittim. Gecenin 11 buçuğunda eşim deli gibi telefon açmaya başladı. ne yapmaya çalıştığımı sordu, seni almaya geliyorum dedi. delirmiş gibiydi. ondan sonraa gerçekten geldi. ben çünkü telefonu suratına kapamıştım. sonra konuşmak için aşağı indim. arabada ona dedimki artık duramıyorum, tavırlarına katlanmak zor, bana kendimi iyi hissettirmiyorsun. bunları dedikten sonra yüzünü başka tarafa döndü. sonra arabayı çalıştırdı çantam eşyalarım herşey annemde kaldı ve beni eve götürdü. sonra ben hala soğuk olduğum için salonda uyuyacağım artık böyle uyuyamam dedim. Salona gittim ışığı kapadım. dakikalar sonra bağırmaya başladı. ayrı yatmayacaksın diye. yanyana uzandığımızda çok stresliydi. uyuyamadı bir sağa bir sola döndü ben oralı olmadım. sırt dönüp uyudum. o ise uyumadı. ikidebr dönüp durdu. bir ara su içmeye kalktım. gecikince telaşla yerinden kalktı ve nerdesinn nereye gttin diye bağırdı. bilmiyorum bugün yine anneme uğrayacağım iş dönüşü. ona da az önce msj attım. dün söylediklerimin cevabını alamadım, sırf kavga cıkmasın diye geldim diye belirttim. dün midem bulanıyor kavga edemem dedim bana hamilemisin diye dalga geçti. acaba artık o daa mı istiyor. ama hiç belli etmiyor. bugün cvplarımı almadan bir yere gitmeyeceğim. olan biteni de sizlere yazacağım. sizler bana yol gösteriyorsunuz hiç olmazsa.