Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

tavsiyem mum ışığında deneyin belki ikinizin de hoşuna gider :KK16: kayganlaştırıcı jel kullanabilirsin kolaylık olur. kesinlikle egzersiz yapmanı öneririm oraya penis kalınlığında bişeyin girdiği görünce psikolojik olarak rahatlayacan zaten. illa yapmak istemiyorsanda başını girdirdiğinde tüm vucudunu bi anlık bayılıyormuş gibi serbest bırak yani sal kendini o anda girse zaten acı olmaz.

zaten bayılacak gibi oluyorum :KK70: belki bir torba kas gevşetici içersem işe yarayabilir :KK70:

Bence garibim gidememiştir. Bizden utanıp saklanıyor. Kıyamam ona hiç!
hahhaha yerim Monamııı ben. saklanırmıymış armağannn :) ciaaaaaaa ben geldim.
dün sizle yazıştıktan sonra işten çıktım hemen eve gittim. Eşyalarımı aldım ve anneme gittim. Gecenin 11 buçuğunda eşim deli gibi telefon açmaya başladı. ne yapmaya çalıştığımı sordu, seni almaya geliyorum dedi. delirmiş gibiydi. ondan sonraa gerçekten geldi. ben çünkü telefonu suratına kapamıştım. sonra konuşmak için aşağı indim. arabada ona dedimki artık duramıyorum, tavırlarına katlanmak zor, bana kendimi iyi hissettirmiyorsun. bunları dedikten sonra yüzünü başka tarafa döndü. sonra arabayı çalıştırdı çantam eşyalarım herşey annemde kaldı ve beni eve götürdü. sonra ben hala soğuk olduğum için salonda uyuyacağım artık böyle uyuyamam dedim. Salona gittim ışığı kapadım. dakikalar sonra bağırmaya başladı. ayrı yatmayacaksın diye. yanyana uzandığımızda çok stresliydi. uyuyamadı bir sağa bir sola döndü ben oralı olmadım. sırt dönüp uyudum. o ise uyumadı. ikidebr dönüp durdu. bir ara su içmeye kalktım. gecikince telaşla yerinden kalktı ve nerdesinn nereye gttin diye bağırdı. bilmiyorum bugün yine anneme uğrayacağım iş dönüşü. ona da az önce msj attım. dün söylediklerimin cevabını alamadım, sırf kavga cıkmasın diye geldim diye belirttim. dün midem bulanıyor kavga edemem dedim bana hamilemisin diye dalga geçti. acaba artık o daa mı istiyor. ama hiç belli etmiyor. bugün cvplarımı almadan bir yere gitmeyeceğim. olan biteni de sizlere yazacağım. sizler bana yol gösteriyorsunuz hiç olmazsa.

Kizlar suan aparati biraktim yön bulma sodunum var. Parmagmla yapiyorum parmagi tamamen aliyorum ama direk cuk diye degil yavsca. Iki parmaklada bir bogum alabildim sizce bugunluk yetermidir:eek:

hahhaha yerim Monamııı ben. saklanırmıymış armağannn :) ciaaaaaaa ben geldim.
dün sizle yazıştıktan sonra işten çıktım hemen eve gittim. Eşyalarımı aldım ve anneme gittim. Gecenin 11 buçuğunda eşim deli gibi telefon açmaya başladı. ne yapmaya çalıştığımı sordu, seni almaya geliyorum dedi. delirmiş gibiydi. ondan sonraa gerçekten geldi. ben çünkü telefonu suratına kapamıştım. sonra konuşmak için aşağı indim. arabada ona dedimki artık duramıyorum, tavırlarına katlanmak zor, bana kendimi iyi hissettirmiyorsun. bunları dedikten sonra yüzünü başka tarafa döndü. sonra arabayı çalıştırdı çantam eşyalarım herşey annemde kaldı ve beni eve götürdü. sonra ben hala soğuk olduğum için salonda uyuyacağım artık böyle uyuyamam dedim. Salona gittim ışığı kapadım. dakikalar sonra bağırmaya başladı. ayrı yatmayacaksın diye. yanyana uzandığımızda çok stresliydi. uyuyamadı bir sağa bir sola döndü ben oralı olmadım. sırt dönüp uyudum. o ise uyumadı. ikidebr dönüp durdu. bir ara su içmeye kalktım. gecikince telaşla yerinden kalktı ve nerdesinn nereye gttin diye bağırdı. bilmiyorum bugün yine anneme uğrayacağım iş dönüşü. ona da az önce msj attım. dün söylediklerimin cevabını alamadım, sırf kavga cıkmasın diye geldim diye belirttim. dün midem bulanıyor kavga edemem dedim bana hamilemisin diye dalga geçti. acaba artık o daa mı istiyor. ama hiç belli etmiyor. bugün cvplarımı almadan bir yere gitmeyeceğim. olan biteni de sizlere yazacağım. sizler bana yol gösteriyorsunuz hiç olmazsa.
Büyük ihtimalle canm istiyor ama hep başarısızlık olmuş ya şimdiye kadar o yüzden güvenemiyo belki de. Bunu da maske yapıyo kendine. Zor bi süreçten geçiyosun. Allah yardımcın olsun. Taviz verme ama kendini de üzme. Zamanla mutlaka düzelecektir. Hazır böyleyken içindeki herşeyi say ama. Sana nasıl psikolojik şiddet uyguladığını senin ne fedakarlıklar yaptığını onun seni nasıl yok saydığını hepsini söyle. Dinlemese de söyle.

arkadaşlar merhaba diğer tarafa yazdım ama burdan devam ediyormuşsunuz ben yeni üye oldum buraya yorumlarınızı hepsini okudum ama ben ne olduğumu hala anlamıyorum korku yok hiç bir şey yok ama p....girmiyor içeri sebebini anlayamıyorum daha 1 haftalık evliyim ama çok mutsuzum bundan dolayı :KK43: itiyoruz yine de olmuyor ben mi kasıyorum kendimi anlamadımki deneyelim diyorum yine olmuyor çıldırıcam :KK43:

Büyük ihtimalle canm istiyor ama hep başarısızlık olmuş ya şimdiye kadar o yüzden güvenemiyo belki de. Bunu da maske yapıyo kendine. Zor bi süreçten geçiyosun. Allah yardımcın olsun. Taviz verme ama kendini de üzme. Zamanla mutlaka düzelecektir. Hazır böyleyken içindeki herşeyi say ama. Sana nasıl psikolojik şiddet uyguladığını senin ne fedakarlıklar yaptığını onun seni nasıl yok saydığını hepsini söyle. Dinlemese de söyle.

erkekler gerçekten çoğu değil ama bir kısmı fazlasıyla odun ve bencil. Merak etmeyin, sabırlı ve anlayışlı olmayacağım çünkü bende insanım. onu çok şımarttım, tekrar yerin dibine sokmayı da biliyorum. bundan sonra hiçbir şekilde sevgi göstermeyeceğim, sıra onda...

Bir yıldır evliyim hala bakireyim yorumlarda biolayn ve bepanthol kremlerle atlatılacağını okudum ama doğrumudur

Bir yıl oldu..denemeler şöyle ön sevişme yapıyoruz azcık giriyo biraz ittirdiğinde hemen acı oluyo ve kasıyorum kendimi

Bir yıl oldu..denemeler şöyle ön sevişme yapıyoruz azcık giriyo biraz ittirdiğinde hemen acı oluyo ve kasıyorum kendimi
o zaman egzersize başlamalısın. kasılmamak, o bölgeyi rahatlatmak için. bu sayfanın en ilk sayfasına git ve H hanya nın yazdıklarına bir göz gezdir. en baştaki yazı. okuduktan sonra burada anlamadığın bişey olursa yardımlaşırız

ya bende ne acı var ne bişey hiç girmiyorki aklım almıyor nasıl girmez sanki bişey var orda gitmiyor ileri korku falan bişey yok bende acaba habersiz mi kasılıyorum anlamıyorum kaç kez denedik yok olmuyor

ya bende ne acı var ne bişey hiç girmiyorki aklım almıyor nasıl girmez sanki bişey var orda gitmiyor ileri korku falan bişey yok bende acaba habersiz mi kasılıyorum anlamıyorum kaç kez denedik yok olmuyor
kendini rahat bırakıyor musun peki? o halde korku yoksa öncelikle bir doktora görünmeli ve bu derdini paylaşmalısın. mesela ben doktora gittim, vajinama baktı ve sorun yok dedi, bu bile insanı rahatlatıyor.

cumartesi gitcem anlatcam bakalım ne diyecek yapısal bi sorun yoktur inş :KK43: bana rahatmışım gibi geliyor ama anlamadım neden böyle oluyor

X