Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Ne zaman kendimi hazırlasam bir aksilik çıkar, mesela çok saçma bir sebepten atışırız. Sonu hüsran. Baktım ki doğal akışına bırakınca oluyor. Olmuyor diye hırslanmanın faydası olmuyor. 5 sene sonunda yendim ben. Şimdi arkadaşlar diyor ya çok kolaymış diye. Hakikaten kendinizi rahat bırakınca anlamadan oluyor. Hem de hiç bir ilaveye ürüne ihtiyaç duymadan. Hani canımızı yakan duvar? Nereye kayboldu?
Vücudunuzu tanıyın, zihninizi boşaltın, rahat bırakın kendinizi. Olabileceğini telkin edin. Eşinize aceleci olmaması gerektiğini söyleyin. Temasla vücut hazırlanıyor zaten. Biraz özen ve eşlerin birbirini bu anlamda tanıması önemli. En sevdiği yemeği bilmek tamam da acaba en sevdiği dokunuş ne? Kimse bunu sorgulamıyor. Bu anlamda da birbirini tanımak lazım.

Benim eşim böyle bir iletişim içinde değil. Bana hiç ne istediğimi sormadı, benim eşim yatakda otistik gibi. İletişim kopuyor. Eziyet ki ne eziyet!!

Dün gece atıştık biraz ve ağzından şöyle bir cümle çıktı 'ben sana trip atmam gerekirken sen yapiyosun 'dedi. Şaka gibi trip atması gerekiyormuş. Normalde hiç böyle hödük değildir. Sende sertleşme sorunu olsaydı benim sana trip atma hakkım mı olacaktı hastalık bu dedim döndüm yattım. Sabah benden önce işe gider baktım mesaj yazmış akşam yemek yapma dışarı çıkalım diye. Hani bazı arkadaşlar diyor ya geriye en başa dönüyorum diye tamda o haldeyim. Olmasa mı iyi bilemedim

Benim eşim böyle bir iletişim içinde değil. Bana hiç ne istediğimi sormadı, benim eşim yatakda otistik gibi. İletişim kopuyor. Eziyet ki ne eziyet!!

Valla çok haklısın. İletişim kuramamak karşındakinin kapı duvar olması çok can sıkıcı.
Eşim sorunumuzu kabullendi ve bir ölçüde yok saydı. Evet adım attı bazen ama yeterli değildi. Şimdi düzelmişken ben hevesliyim ama onda bu hevesi göremiyorum bazen. Dün herşey çok güzelken birden yok olmuyor dedi, çekti kendini. Seninle ilgili değil dedi. İkimizi ilgilendiren birşey nasıl benden bağımsız olabilir ama 5 sene dile kolay. Eminimki yaşanılan olumsuz denemeler onun da bu konudaki hevesini kırdı. Nasıl tedavi edeceğiz birbirimizi bilmiyorum. Keşke demek istemiyorum artık. Geç de olsa sorunu geride bıraktık. Artık iyi olmak istiyorum. Psikiyatristimden randevu almamın zamanı geldi de geçiyor galiba

Aslında böyle durumlarda ilişkinin yorulduğunu düşünüyorum. Bir süreliğine ayrı bir yere gezmeye gidebilirsin. Bir arkadaşına, akrabana ve ya annenlere. Bir iki hafta ayrılık iyi olabilir. Araya özlem girsin biraz. Dönüşde de saçınızın şekline, rengine bir iki ufak değişiklik yapabilirsin. Yeni bir giysi alabilirsin. Bazan tazelenmek gerekiyor. Yada yeniden format atmak da diyebiliriz.

Ona katılıyorum ya canım format iyi ben sıkıldıkça alışveriş yapıyorum degisiklik oylelikle kendimi motive ediyorum

Söylediği sözün seni kırdığını anlamış ve telafi etmeye çalışıyor eşin. Kırdıktan sonra ne anlamı var diyebilirsin ama malesef onlar bizim ne kadar hassas olabileceğimizi anlayamıyorlar. Aranızda zaten bu sorun var ve çözülmedikçe dağ gibi büyüyor. Ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama güzel günlerinizi zehir etmeyin.

Buna gerçekten ihtiyacım var aslında. Çalışma hayatı, 2 yaşına yaklaşan oğlum, yeni yeni aştığım vajinismus. Biraz nefese ihtiyacım var ama nefes alacak alanım şu an yok ocakta iki akşam reformer pilatese başlayayım diyorum. Belki bedenimi toparlarsam kendime de güvenim gelir :)

1.5 aylık evliyiz daha .eşim çok hassas biridir ve Allah var isterse 5 sene sürsün sen yanımda ol yeter diyen bir adam. Ama sadece böyle destek istemiyorum ben. Beni zevke getirecek ne bileyim tahrik edecek. Çokta anlatmaya çalıştım. Şimdi her tartışmayı oraya bağlıyorum

Daha çok yenisiniz. Seni çok iyi anlıyorum. Bu konuda anlayış malesef işi gereksiz yere uzatıyor. İnşallah en kısa zamanda eşin seni dinler ve sen de bu arada egzersiz yaparak en azından kendini hazırlayabilirsin. Sonrası ne sadece sana ne de sadece eşine bağlı. İnşallah en kısa zamanda düzelirsiniz

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım ... uzun zamandır takip ediyordum ama ilk defa yazmaya karar verdim...
Ben 2.5 yıllık evliyim ve... Biliyorsunuz işte .. suan doktora gidiyorum parmak egzersizi verdi ama yapamıyorum lütfen banada yardimci olur musunuz

Merhaba , benim tavsiyem kulak çöpüyle başlayın.ilk bir tane sonra2-3 daha sonra parmak yapın. Bende ilk parmak yapamadım.

Kizlar merhaba bir sey sormak istiyorum ,dun kahverengi lekelenmem oldugu icin bugun hamilelik icin kan tahlili yaptirdim sonucu aksama dogru aldigimiz icin doktoru goremedik sonucum pozitifmi acaba? Yardimci olurmusunuz
Cavap 39,8
Degerler
Hamile olmayan kadinlarda (<5)
0-1 hafta (<50)
1-2 hafta (50-500)
Ve boyle devam ediyor ,bu degere gore hilemiyim???

Hamilesin canım, tebrikler. Yenmiş miydin?

Hamilesin canım, tebrikler. Yenmiş miydin?
Yok daha ugrasiyordum denemelerdemi oldu her halda ,aama kendimi umitlendirmekden cok korkuyorum ya sevinemiyorum.bile ,sonucu veren laboratuvar calisani daha kesin sonuc icin yarin usm yaptirin dedi ,bu kesin sonuc degilmi ki? Kayinvalidem usm yaptirmaya karsk cocuga zarari olur diye

Yani hamile degilsen 5 ten küçük bir deger çıkardı bu hormon canım. Hamilesin belli ki ama cookk yeni henüz. Usm dedigini anlamadim? Ultrason mu? Doktora gidersen ultrasonla bakar o söyler. Hem de degeri de sormus olursun. gerci cok kucuk oldugu icin goremeyebilir henüz

Evet ultrason , cokmu erken yapdim tahlili acaba ya Evde her kes sevindi insallah dogrudur ,cok tesekkur ederim ,ama bu hormonun baska bi sekilde yukselmesi yok dimi?hamile degilsem neden bu deger ciksin ki

Cok heyecanliyim kusuruma bakmayin (

Canım arkadaşın dediği doğru 5den büyük olunca gebelik oluyor. Son adet tarihin ne zamandı? benim adet tarihime 5gün kala 295li bişeydi. Bazen değer düşük olunca dış gebelikten kimyasal gebelikten şüpheleniyorlar o yüzden demiştir ama regl yeni bittiyse çok miniktir daha normaldir sonuç. ben vajinal usg ile baktırmıştım keseyi görmek ve kalp atışını duymak için bi zararı olmaz. ilk 7 8 hafta karından görünmeyebilir endişelenme vajinal baktırmak en garantisi.

Cok heyecanliyim kusuruma bakmayin (

Canim hamile olabilirsin ayrica eger daha i2 haftalik falansa bebisin ultrasonla zaten gozukmez. kesin sonuc icin yarin yafa obursu gun tekrar kan tahlili yaptirin gun asiri 2 kat artis olmasi lazim yani 39 ise 80den fazla olmasi lazim degerinin ins hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…