• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Kendisi çekmiş ya ondan bAna nefes aldirmiyo rahat takmiyorumvya ben onu iistediğimi yapıyorum

Herkes gibi benim de kayınvalidemle sorunlarım oluyor. Ama farklı şehirlerdeyiz bayram seyranda bir araya geliyoruz. Bedavadan onların farklı semtteki evlerinde oturmak varken huzur için oraya gelin gitmedim. İşimizin gücümüzün olduğu başka bir şehirde hayat kurduk. Eşimin arayı bulması çok önemli. Sağolsun bulur da.
Sorun yaşamayan yoktur farklı aileler bir araya geliyor. Ama ölçüsü önemli. Eğer ki eşiniz tamamen annesinin sözünden çıkmıyorsa gelişimini tamamlamamıştır. Aynı şekilde tersi de oluyor. Eşinin lafıyla annesini üzen erkekler de var.
Birisi başkasının lafıyla hareket ediyorsa o kişiden hayır gelmiyor. İyice tartıp ona göre bir yol çizmeniz lazım. Belki bir süre uzak kalmak herkes için iyi olacaktır. F fatsafo

Bizim mahallede kadınlar alışmış ev kadınları esleriyle vakit gecirmrmeye çok değişik bilinçli değiller ben üni falan okuduğum için hani kicumsemekten değil bilincliyim o yüzden onların düzenine ayak uyduramadim

Bu dogru bir tespit canım biraz ayrı kalmak iyidir ama ben işte alismusim yada alismamisim bu duruma kendimce oyalaniyorum iste öyle böyle

Annesi zamanında cekmisse daha iyi anlamalı. Sanırım bilinç farklı bende çektirmeliyim diyor. Sessiz kalmak kabullenmek seni dahada yıpratacaktır. Bu dünyaya bir kez geliyorsun ve her kadının hayali mutlu huzurlu yuvadir. Eğer bunu sana sağlayamıyorsa anasıyla olsun az ötede oynasın:KK67:

Birde herkesin yanında diyorki ben gelinlerime cektirmem demiştim diyo cektirmiyo sanki bi inmiyim aşağı kıyamet koparir kadın hala herkese göz boyuyor bana sordun mu cektiriyon mu cektirmiyon mu

Kabullenmedim kabullensem mutlu olurdum huzurumuz yok mutlu değiliz ki kabullensem zaten uyum saglarim

Sizi istemediğini düşündüğünüz biriyle nasıl çözüm bulabilirsiniz ki vajinismusa?
Öncelikle uzaklaşıp sakin kafayla durum değerlendirmesi yapın. Uzaklaşma ona sizin yokluğunuzu kabul edip etmeyeceğini farketmesini sağlayacak. Kabul edecekse aile terapisine gidin. Belki başkasından duyunca kendine gelir. Hayatı boyunca yaptıklarının yanlış olduğunu ona tarafsızca söyleyecek biriyle karşılaşmamıştır ki.
Her yolu denediniz ve çözülmüyorsa cesur bir adım atmanız lazım artık F fatsafo

Hiçbir yolu denemedik canım sadece söylüyorum ben ona böyle yapalım hafta sonu başbaşa kahvaltı yapalım kendi evimizde ama yok kendin yap kahvaltı dedi aliyim herşey dedide sonuç hüsran belki eşime istediğini veremedigimden mi güveni yok bana bazen kendimide sorguluyorum

Hiçbir yolu denemedik canım sadece söylüyorum ben ona böyle yapalım hafta sonu başbaşa kahvaltı yapalım kendi evimizde ama yok kendin yap kahvaltı dedi aliyim herşey dedide sonuç hüsran belki eşime istediğini veremedigimden mi güveni yok bana bazen kendimide sorguluyorum

Kendini boşuna sorgulayıp suçu kendinde bulma.ne saçmalık ya okuyunca Bile patlıyorum.burda herkes vajiyle uğraşıyor ama senin yaşadıklarını yaşamıyor.bunu yapmaya hakkı yok.evlenmeseymiş o da

Bu sorun sadece senin sorunun değil eşininde yanlış yaptığı yada yapamadığı birşey varki sende bu sorunu yaşıyorsun ve çözemiyorsun . Sen kendini günah keçisi ilan etme. Şu durumda senin üstüne daha çok titremeli ki daha kolay çözülsün

Malesef evlendik ben suçlu aramiyorum çözüm bulmayada fırsatım yok benim eşimin böyle olacağını bilseydim zaten 7sene sevdik evlendik böyle oldu yinede keskelerim çok

Acikcasi haberi yok eminim ama kızlar inanki dün gece annemden aldı beni ben eve çıktım kendi yine annesinin yanina girdi beni kendilerinden uzaklastiriyolar sevemedim böyle yaptıkları için sevemedim
Merak ettim arkadaşım çooook mu seviyorsun eşini de katlanıyosun? Yani katlanmak için onsuz ölürüm yapamam demek lazım.

Back