Ay burda dinlerken ben uyuz oluyorum bu kadar mi caresizsiniz yaa bu adamla durulur mu...gidin anenizin evisne bosanin ya daha ne sabri ne kotu olmak istememesi falan...boyle sacmalik duymadimHemen hastaneye götürmüş eşim hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay burda dinlerken ben uyuz oluyorum bu kadar mi caresizsiniz yaa bu adamla durulur mu...gidin anenizin evisne bosanin ya daha ne sabri ne kotu olmak istememesi falan...boyle sacmalik duymadimHemen hastaneye götürmüş eşim hemen
E siz sadece konusup icinizi dokmek istiyosunuz bi sorun aradiginizi sanmiyorum bu durumu kabullenmissinizBen hangi sorunumu cozeyim söyleyin bana hangisini
Hiçbir yolu denemedik canım sadece söylüyorum ben ona böyle yapalım hafta sonu başbaşa kahvaltı yapalım kendi evimizde ama yok kendin yap kahvaltı dedi aliyim herşey dedide sonuç hüsran belki eşime istediğini veremedigimden mi güveni yok bana bazen kendimide sorguluyorum
Kendini boşuna sorgulayıp suçu kendinde bulma.ne saçmalık ya okuyunca Bile patlıyorum.burda herkes vajiyle uğraşıyor ama senin yaşadıklarını yaşamıyor.bunu yapmaya hakkı yok.evlenmeseymiş o daHiçbir yolu denemedik canım sadece söylüyorum ben ona böyle yapalım hafta sonu başbaşa kahvaltı yapalım kendi evimizde ama yok kendin yap kahvaltı dedi aliyim herşey dedide sonuç hüsran belki eşime istediğini veremedigimden mi güveni yok bana bazen kendimide sorguluyorum
Merak ettim arkadaşım çooook mu seviyorsun eşini de katlanıyosun? Yani katlanmak için onsuz ölürüm yapamam demek lazım.Acikcasi haberi yok eminim ama kızlar inanki dün gece annemden aldı beni ben eve çıktım kendi yine annesinin yanina girdi beni kendilerinden uzaklastiriyolar sevemedim böyle yaptıkları için sevemedim