Kayınvaliden gibi, eşin gibi insanlar çok duydum ama senin gibisini ilk defa görüyorum kusura bakma. Bir insan buna nasıl ve neden katlanır? Bütün gün annesinin yanındaysa sen nesin onun için? Neden evlenmiş senle? Ve sen bunu kendine nasıl yediriyosun? Nasıl kabulleniyosun? Tavrını koy yahu! Git baba evine gelsin yalvarsın sana. Arkadaşların dediği gibi uzakta ev tutsun. İpleri eline al biraz! Haa sen gittin baba evine gelmedi mi o zamanda güle güle de kurtul yani daha da yolu mu var?Malesef evlendik ben suçlu aramiyorum çözüm bulmayada fırsatım yok benim eşimin böyle olacağını bilseydim zaten 7sene sevdik evlendik böyle oldu yinede keskelerim çok
Hadi bakalım!Bu illet gerçekten erteleme hastalığıymıs. Kaç gündür niyetleniyorum yok misafir yok ev oturması.. Bugün inşaallah bir adım gelecek benden. Dua edin benim için
Emla anestol Bebe yağı tüm silahları kuşandım
Bu illet gerçekten erteleme hastalığıymıs. Kaç gündür niyetleniyorum yok misafir yok ev oturması.. Bugün inşaallah bir adım gelecek benden. Dua edin benim için
Evett canım erteleme hastaligi.inşallah başarırsın. allaha yardımcın olsunBu illet gerçekten erteleme hastalığıymıs. Kaç gündür niyetleniyorum yok misafir yok ev oturması.. Bugün inşaallah bir adım gelecek benden. Dua edin benim için
Yüksek okuldayken arkadaşlarımla bir pastaneye gitdik. o gün bir nisan dı. Hani elden bir şey alınca " nisan 1 " deyip el koyuyorduk ya, işte pastaneci çocuktan elma şekeri istedim. Bana uzatınca aldım bende, babamın oğluymuş gibi nisan bir deyiverdim! Beleşe yedim. O günden beri fiyatını bilmemMonalazo en son ufakken yemistim
Hay allah! Bazan benimde öyle düşündüğüm oluyor. Sanki bir güç tamamına erdirmemek için uğraşıyor. bende bilemiyorum vesvesedir herhalde. Neyse yatıp uyu bari. Yapacak bir şey yok. Yarın denersiniz kısmet olursa.Akşamı iple çek sonra içkili gelsin hemde zil zurna. Birşeye kızmış belli 4 saattir uyuyor. Her gün birsey çıkıyor sanki Allah engelliyor bizi hayırlısı buymuş gibi. Kafayı mı yiyorum vesvesemi bilmiyorum
Vesvesedir canım.. şeytan işi bosver.. benimki de geldiği saatten bu yana uyuyor garibim çok gezdi iki gündür günah uyusun diorumAkşamı iple çek sonra içkili gelsin hemde zil zurna. Birşeye kızmış belli 4 saattir uyuyor. Her gün birsey çıkıyor sanki Allah engelliyor bizi hayırlısı buymuş gibi. Kafayı mı yiyorum vesvesemi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?