Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Malesef evlendik ben suçlu aramiyorum çözüm bulmayada fırsatım yok benim eşimin böyle olacağını bilseydim zaten 7sene sevdik evlendik böyle oldu yinede keskelerim çok
Kayınvaliden gibi, eşin gibi insanlar çok duydum ama senin gibisini ilk defa görüyorum kusura bakma. Bir insan buna nasıl ve neden katlanır? Bütün gün annesinin yanındaysa sen nesin onun için? Neden evlenmiş senle? Ve sen bunu kendine nasıl yediriyosun? Nasıl kabulleniyosun? Tavrını koy yahu! Git baba evine gelsin yalvarsın sana. Arkadaşların dediği gibi uzakta ev tutsun. İpleri eline al biraz! Haa sen gittin baba evine gelmedi mi o zamanda güle güle de kurtul yani daha da yolu mu var?

F fatsafo butun kaynanalar ayni b.k bak benim kocamda farkli semtlerdeyiz onlar fatih ben gungoren evliligimin 2. haftasi basladi annesinde kalmak istemeye hadi gidioruz oraya kaynanam kalin kalin kalin esimde bilerek uyuma numarasi ben tabi mecbur tam 1 sene boyle gecti surekli kavga ettik suratlarina karsi kalmak istemiyorum diyorum yine ayni seyi yapiyolar ama esini adam etmen lazim. bak ben 1 sene mucadele verdm smdi gizli gizli kaynanam esime dio kalin die oda yok anne karim kalmaz dio gece 3 biz eve donuyoruz normalde 12de uyurduk orda. ama cok mucadele verdm kavga ettk surat astim kalmak istemiyorum diye diye artk kalmiyoruz hala gerci uslanmaz kaynanam cok ara bozucu bak gidip beni esime kotuluyor sikayet ediyor sonra beni ariyor sikayet amacli soylemedim araniz bozuldu mu diye . O kaynanami cozmem 2 senemi aldi hala bazen agzimdan kaciriyorum bazi seyleri ama genelde onlardayken hic konusmuyorum kaynanam cok kiskanc uzerimde bisiy gorsun markasini ogrenip hemen gidip aynisini aliyor amaci kavga cikartmak bende inadina takmiyorum onlari takarsan bilerek uzerine gelirler. yok demeyii onlara ogrrticeksin baska caresi yok kaynanan anlamiyorsa kayinpederine soylyceksin. ben bi kere cok sinirlendim o zaman vajinismustum kaynanama surekli sizdeyiz benden torun falan bekmeyin olmaz dedim yapicak vakit mi kaliyor dedim kadin agzini acip tek laf edemedi bazen bozmak lazim en iyisi uzak durmak yerinde olsam isim uzak olmuyor fln hibi bahane bulup tasinirim ev uzerine ev kurulmaz bunu hic unutma. kocan seni annesi gibi olmani bekler kaynanan hizmetcisi gibi. sen sen ol kimseye kul olma bak ben 2 haftada 1 gidiyor kayinvalideme oda illa bak ya esimle arami bozuyor. ya bana laf sokuyor yada illa benim sinir olucagim bir hareket yapiyor. sana tavsiyem benden belki buyuksun yada kucuksundur ama bilemem tabi. gorumce gorunceye kadar kaynana dugune kadar kayinpeder olene kadar sevilirmis. bunu hic unutma gorumcede kaynanada sevilmez. sevmek icin ugrasma yuzde verme.

Çok zor kızlar eşim burdan çıkmaz ki koycam tavrimi tabiki bide bana diyoki istemiyorum abisine gitmek izmire anneside gelecek yine kafam rahat olmicak orda hiç ama hiç istemiyorum gelmicem dedim illa geleceksin diyor ananla git dedim

Tavırla anlamıyor demek ki, gerçekten bir süre çekip gidin ki varsa kıymetiniz sizi geri getirmek için adım atar. Yoksa böyle kendinizi yiyip bitirirsiniz. F fatsafo

Bu illet gerçekten erteleme hastalığıymıs. Kaç gündür niyetleniyorum yok misafir yok ev oturması.. Bugün inşaallah bir adım gelecek benden. Dua edin benim için
Emla anestol Bebe yağı tüm silahları kuşandım

Hadi bakalım!

Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz

M monalazo En son 3 liraya yemistim galiba bi 6ay falan oldu canım en fazla 5 liradır simdilerde galiba belkide hic degismedi fiyati 3 ile 5 arası olabilir.

Evett canım erteleme hastaligi.inşallah başarırsın. allaha yardımcın olsun

Monalazo en son ufakken yemistim
Yüksek okuldayken arkadaşlarımla bir pastaneye gitdik. o gün bir nisan dı. Hani elden bir şey alınca " nisan 1 " deyip el koyuyorduk ya, işte pastaneci çocuktan elma şekeri istedim. Bana uzatınca aldım bende, babamın oğluymuş gibi nisan bir deyiverdim! Beleşe yedim. O günden beri fiyatını bilmem çocuk da bana sarmıştı sonra hey gidi mona hey! Ne maceralarım var, demek isterdim de... hiç birine yüz vermedim, salak gibi. Her şey yaşında güzel değil mi kızlar.

Akşamı iple çek sonra içkili gelsin hemde zil zurna. Birşeye kızmış belli 4 saattir uyuyor. Her gün birsey çıkıyor sanki Allah engelliyor bizi hayırlısı buymuş gibi. Kafayı mı yiyorum vesvesemi bilmiyorum

Hay allah! Bazan benimde öyle düşündüğüm oluyor. Sanki bir güç tamamına erdirmemek için uğraşıyor. bende bilemiyorum vesvesedir herhalde. Neyse yatıp uyu bari. Yapacak bir şey yok. Yarın denersiniz kısmet olursa.

Vesvesedir canım.. şeytan işi bosver.. benimki de geldiği saatten bu yana uyuyor garibim çok gezdi iki gündür günah uyusun diorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…