• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Vhayatin bilmem taa neresine....yoruldum bak yine asada oturuyor
Bu kadar sinirlenip omrunuzu yemeyin..bosa sinirlenmenin bi faydasi yok anca hastalanir yipranirsiniz...bu adamla yasamaya muhtacmisiniz...calisiyosunuz sanirim kendinize bakabilirsiniz..cunku anlattigniza gore duzelmesi cok umutsuz

Kizlarr bu olaydan sonra bi iki gün beklemem gerekirmi yeni ilişki için bide çocuk düşünüyoruz birde

Vhayatin bilmem taa neresine....yoruldum bak yine asada oturuyor
Her akşam istisnasız annesinde oturup yatma vakti geliyorsa yanınıza çok ciddi anlamda problemli bi insan sonuçta tek başınıza evde oturmak için evlenmediniz kolay kolay boşanma taraftarı değilimdir ama bu gerçekten boşanma sebebi olabilecek bi durum.eşinizin davranışı sizi sevdiğini söylese bile karakterinde çok büyük eksiler olduğunu gösteriyor kızmayın dışarıdaki göz bazen gerçekleri daha iyi görür bu tutumu karakterinin bencil saygısız düşüncesiz eş olmanın ne demek olduğunu kabullenmeyen ve buna benzer bir sürü tabir önünüzde Kocaman bir hayat var bi erkek için kendi hayatınızı ziyan etmeyin bırakın annesiyle koyunkoyuna vakit geçirmeye devam etsin

Kizlarr bu olaydan sonra bi iki gün beklemem gerekirmi yeni ilişki için bide çocuk düşünüyoruz birde

1 gun beklesen yeterli gun asiri denersiniz cocuk icin zaten. bide hemen cocuk olucak diye beklmeyin ben 4 aydir hala hamile kalamadm cok dusununce olmuyor akisina birakin ins hemen anne olursunuz

Her akşam istisnasız annesinde oturup yatma vakti geliyorsa yanınıza çok ciddi anlamda problemli bi insan sonuçta tek başınıza evde oturmak için evlenmediniz kolay kolay boşanma taraftarı değilimdir ama bu gerçekten boşanma sebebi olabilecek bi durum.eşinizin davranışı sizi sevdiğini söylese bile karakterinde çok büyük eksiler olduğunu gösteriyor kızmayın dışarıdaki göz bazen gerçekleri daha iyi görür bu tutumu karakterinin bencil saygısız düşüncesiz eş olmanın ne demek olduğunu kabullenmeyen ve buna benzer bir sürü tabir önünüzde Kocaman bir hayat var bi erkek için kendi hayatınızı ziyan etmeyin bırakın annesiyle koyunkoyuna vakit geçirmeye devam etsin
Size katılıyorum. Zaten tavırlarından kişiliği gelişmemiş bir erkek olduğu belli. Annesi de demiyor ki; Tamam sağol geldin hatırımı sordun, artık evine git oğlum. Uğraşılmaz bu insanlarla. F fatsafo sinirden kendini yiyip bitireceğine tavrını koymalı.

Ben yoruldum dün akşam tansiyonu çıkmış evde tek kalmış kaynanam ben işten anneme geçtim eşim gelmedi tabiki esimde dayisina gitmiş falan evde tek kalmış canı sıkılmış eşimin dediğine göre ayy Yarabbim imanli allah korkusu olan insan olsa böyle olmaz her akşam nerde bulcan beni çocuğunu

Evine git mi bana diyoki git uzan koltukta diyo cocugu öyle yaptığı için çık demiyor ama normal geliyo onlara keşke herkes anlayışlı olsa ben boşanmayi bile kaç kere düşündüm ama bazen olmuyor ben evlendim calismaya başladım okulum yeni bitmişti sınavdi falan derken anca calismasaydim kesin bu evlilik bitmişti

Evine git mi bana diyoki git uzan koltukta diyo cocugu öyle yaptığı için çık demiyor ama normal geliyo onlara keşke herkes anlayışlı olsa ben boşanmayi bile kaç kere düşündüm ama bazen olmuyor ben evlendim calismaya başladım okulum yeni bitmişti sınavdi falan derken anca calismasaydim kesin bu evlilik bitmişti
Bence hiç vajinismusu falan yenmeye çalışma. Ana kuzuluğundan çıkmış, başka kocaya kendini sakla.

:olamaz::oops:Yapacak tek şeyim sabır ben vajiyi yenemiyorum ki niye ben evlenirken hiç korkmazdim gerdekten istedim hatta ama evlendim kilitlendim niye boyleyim omlar düğünde de öküz gibilerdi sorun orda başlıyor işte imanli insan olmak ne kadar güzel birşey sabır sabır artık

Acikcasi haberi yok eminim ama kızlar inanki dün gece annemden aldı beni ben eve çıktım kendi yine annesinin yanina girdi beni kendilerinden uzaklastiriyolar sevemedim böyle yaptıkları için sevemedim

Eşim arayı bulamadı bulamadi ben hasta olcam bunlarla ben vajiyi yensem çocuğum olsa herşey daha kötü olur demekki rabbimde biliyor herşeyi n hayirlisini vermesini her zor şeyde kolaylik vardır

:olamaz::oops:Yapacak tek şeyim sabır ben vajiyi yenemiyorum ki niye ben evlenirken hiç korkmazdim gerdekten istedim hatta ama evlendim kilitlendim niye boyleyim omlar düğünde de öküz gibilerdi sorun orda başlıyor işte imanli insan olmak ne kadar güzel birşey sabır sabır artık
Hemen annenlere git! Bak mona ablandan yiycen kafana uçan sanal bir terlik!! :KK43:En azından hatasını bir farketsin şu kocan olacak geri zekalı. Seni almaya gelirse de diyecen ki. çok uzak bir mahallede ayrı bir ev bulacaksın. Oraya taşınacağız. Annene de haftada bir beraberce ziyarete gideriz. Sen hep benim yanımda olacaksın. Ben keyfin gelince ziyaret edeceğin cariyen, anan sultan , sende padişah değilsin! Evini bileceksin. Ben nasıl evimden çıktım, sende çıkacaksın, evimizde beraber vakit geçireceğiz. Eğer körolası ananın tansiyonu mansiyonu oynuyorsa, herkes gibi ilaç içsin. Öf be ya!!!!!

Back