Bu kadar sinirlenip omrunuzu yemeyin..bosa sinirlenmenin bi faydasi yok anca hastalanir yipranirsiniz...bu adamla yasamaya muhtacmisiniz...calisiyosunuz sanirim kendinize bakabilirsiniz..cunku anlattigniza gore duzelmesi cok umutsuzVhayatin bilmem taa neresine....yoruldum bak yine asada oturuyor
Ultrasondan baktı bazen böyle gecikmelerin olabileceğini söyledi. Mevsimsel olarakDoktor adetinde neden gecikme olduğunu söylemedi mi?
Facebook' tan mı :)O beni durtuyo.bende onu geri durtuyorum..
Her akşam istisnasız annesinde oturup yatma vakti geliyorsa yanınıza çok ciddi anlamda problemli bi insan sonuçta tek başınıza evde oturmak için evlenmediniz kolay kolay boşanma taraftarı değilimdir ama bu gerçekten boşanma sebebi olabilecek bi durum.eşinizin davranışı sizi sevdiğini söylese bile karakterinde çok büyük eksiler olduğunu gösteriyor kızmayın dışarıdaki göz bazen gerçekleri daha iyi görür bu tutumu karakterinin bencil saygısız düşüncesiz eş olmanın ne demek olduğunu kabullenmeyen ve buna benzer bir sürü tabir önünüzde Kocaman bir hayat var bi erkek için kendi hayatınızı ziyan etmeyin bırakın annesiyle koyunkoyuna vakit geçirmeye devam etsinVhayatin bilmem taa neresine....yoruldum bak yine asada oturuyor
Beklemeye gerek yok bence ama belki o kısım iyileşmediği için yine biraz kanaman olabilirKizlarr bu olaydan sonra bi iki gün beklemem gerekirmi yeni ilişki için bide çocuk düşünüyoruz birde
Temkinli olup Günaşırı yap bence tahriş olabilirKizlarr bu olaydan sonra bi iki gün beklemem gerekirmi yeni ilişki için bide çocuk düşünüyoruz birde[/
Kizlarr bu olaydan sonra bi iki gün beklemem gerekirmi yeni ilişki için bide çocuk düşünüyoruz birde
Size katılıyorum. Zaten tavırlarından kişiliği gelişmemiş bir erkek olduğu belli. Annesi de demiyor ki; Tamam sağol geldin hatırımı sordun, artık evine git oğlum. Uğraşılmaz bu insanlarla. F fatsafo sinirden kendini yiyip bitireceğine tavrını koymalı.Her akşam istisnasız annesinde oturup yatma vakti geliyorsa yanınıza çok ciddi anlamda problemli bi insan sonuçta tek başınıza evde oturmak için evlenmediniz kolay kolay boşanma taraftarı değilimdir ama bu gerçekten boşanma sebebi olabilecek bi durum.eşinizin davranışı sizi sevdiğini söylese bile karakterinde çok büyük eksiler olduğunu gösteriyor kızmayın dışarıdaki göz bazen gerçekleri daha iyi görür bu tutumu karakterinin bencil saygısız düşüncesiz eş olmanın ne demek olduğunu kabullenmeyen ve buna benzer bir sürü tabir önünüzde Kocaman bir hayat var bi erkek için kendi hayatınızı ziyan etmeyin bırakın annesiyle koyunkoyuna vakit geçirmeye devam etsin
Bence hiç vajinismusu falan yenmeye çalışma. Ana kuzuluğundan çıkmış, başka kocaya kendini sakla.Evine git mi bana diyoki git uzan koltukta diyo cocugu öyle yaptığı için çık demiyor ama normal geliyo onlara keşke herkes anlayışlı olsa ben boşanmayi bile kaç kere düşündüm ama bazen olmuyor ben evlendim calismaya başladım okulum yeni bitmişti sınavdi falan derken anca calismasaydim kesin bu evlilik bitmişti
Şimdi okudum ben burada sinir oldum. Bencede hiç bu adamla vajiyi yenmeye uğraşma. Allah bilir annesinin tüm detaylardan haberi vardırBence hiç vajinismusu falan yenmeye çalışma. Ana kuzuluğundan çıkmış, başka kocaya kendini sakla.
Hemen annenlere git! Bak mona ablandan yiycen kafana uçan sanal bir terlik!!Yapacak tek şeyim sabır ben vajiyi yenemiyorum ki niye ben evlenirken hiç korkmazdim gerdekten istedim hatta ama evlendim kilitlendim niye boyleyim omlar düğünde de öküz gibilerdi sorun orda başlıyor işte imanli insan olmak ne kadar güzel birşey sabır sabır artık
Kötü olmasan ezilirsin. İyi insanlara iyi, kötülere kötü olacaksın, böylesi daha adil.Canım ya herşeyi uzatmak istemiyorum kötü olmakta istemiyorum bilni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?