• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Valla blmyrm senin cocugun cok zor olur dedi alttan muayene etti ultrasonla bakti oyle dedi bi tahlil kagidi verdi sunlari yap gel dedi nemrutun tekiydi suratsiz aglamaktab helak oldm sinirlerm bozldu ama sonra sonra toparladm smdi iyiyim yani
Bazı doktorların duygusal zekası kıt oluyor. Kendileri robotlaştıklarından hastaları da maket gibi algılıyorlar.
Bir bayan nörolog, beni sinüzitim yüzünden tomografi, emar ne varsa hepsine sokmuştu. Durumum çok ciddi diye. Alt tarafı sinüzit! Ama korkudan öldürecekti beni.

Bazı doktorların duygusal zekası kıt oluyor. Kendileri robotlaştıklarından hastaları da maket gibi algılıyorlar.
Bir bayan nörolog, beni sinüzitim yüzünden tomografi, emar ne varsa hepsine sokmuştu. Durumum çok ciddi diye. Alt tarafı sinüzit! Ama korkudan öldürecekti beni.

Evet ne yazik ki bende cok coktum snirlerim cok bozuldu aglamaktan mahvolmstm smdi toparlandm ama bi kac dr daha gidicem .

Denerken oldu. Tabiki bir miktar girdi ama çok zahmetliydi. Bir süre yataktan kalkmadım. Esasında artık bizim nasibimizmiş.
Ayrıca herkesin vajinismus seviyesi farklı. Ben tamamen alamıyor, almaya çalışırken canım yanıyordu, kendimi çekiyordum ve doktor bana bu teşhisi koydu.
Ben inanıyorum ki bir çok kadın bunu yaşıyor ama bir şekilde bunu kabulleniyor ve canı acıya acıya ilişkiye alışıyor.
Bu yazdiginiz bana esimin dediyi bir seyi hatirlatdi..esim bana hep der ki sen kendini yalnis hazirliyorsun ,dedigine gore onceleri iliskide oldugu butun kadinlar da agri duymuslar zaten cogu kadinla iliskiye girdigimde bagiriyordu diyor ,bu zaten bir sure aci duyacagin bir sey kendini hic aci duymamaya degil aci duysan da bir az dayanmaya odaklan diyor ,hic aci duymayacagini dusunduyun icin aci olur olmaz kasiyorsun diyor ,bilmiyorum o da krndince boyle yorumliyor iste...bazen dedigi dogrumu diye de dusunuyorum... cunki zaten etrafimda evlenen butuun ama.butun kiz arkadaslarim agri duymuslar bir sure ilk seferden hic kimse de agrisiz diye bir sey olmamis ki ama iste onlar bir sekilde kabullenmisler dayanmislar ya da esleri kiymamazlik yapmamis...hic biri de vajinismus falan degil iki ay sonra falan agrisiz iliskileri de oldu...bilmiyorum iste

Bu yazdiginiz bana esimin dediyi bir seyi hatirlatdi..esim bana hep der ki sen kendini yalnis hazirliyorsun ,dedigine gore onceleri iliskide oldugu butun kadinlar da agri duymuslar zaten cogu kadinla iliskiye girdigimde bagiriyordu diyor ,bu zaten bir sure aci duyacagin bir sey kendini hic aci duymamaya degil aci duysan da bir az dayanmaya odaklan diyor ,hic aci duymayacagini dusunduyun icin aci olur olmaz kasiyorsun diyor ,bilmiyorum o da krndince boyle yorumliyor iste...bazen dedigi dogrumu diye de dusunuyorum... cunki zaten etrafimda evlenen butuun ama.butun kiz arkadaslarim agri duymuslar bir sure ilk seferden hic kimse de agrisiz diye bir sey olmamis ki ama iste onlar bir sekilde kabullenmisler dayanmislar ya da esleri kiymamazlik yapmamis...hic biri de vajinismus falan degil iki ay sonra falan agrisiz iliskileri de oldu...bilmiyorum iste

Evet aci yok diyemeyiz. uyusturucu spreyle yenmis biri olarak spreyi biraktiktan 3 ay gecti hala aci duyuyorum o an kastigim girisi engelliyorum yeterince islanmis olmama ragmen bi anda kuruyor kegel yapiyorm belki ama hala agri oluyor. ama o an soyle dusunuyorum acida olsa bnu kendim icin yapiyorum esim icin yada cevreden biri duyarsa rezil olurum fln diye degil. defalarca burda tartistik zevk almaya calisin falan gibisinden. ama vajinismuslu biri cok zor zevk almayi dusunuyor. ilk dusuncesi aciycak yada anne olmak isteyen acaba hamile kalir miyim. acaba giris gercekten oldu mu. acaba suan kaniyor mu. kafasinda elli soru varken zaten vajili bi kadin zevk almayi heralde 20 30. siralara koyuyor. burda oncelik hastalik. esiniz anladigim kadariyla tecrubeli biri. peki onca kadinin bagirmalari ona zevk aldirmis mi. yani ben hralde bagirsam esim beni hastaneye kaldirir. bakin bir insanin cani aciyorsa zaten bagirir aglar yada kacar. vajinismuslu olarak bizler hepsini yaptik ama esiniz gibi dusunursek belli sure sonra aci gecicek hadi yapaym nasilsa aciycak diye dusunursek bu hastaligi yenemeyiz . bu sadece karsi taraf mutlu olsun diye siz caninizi yakmayi dusunmus oluyorsunuz. bence en guzeli ne biliyor musunuz. aciycagini bilseniz bile bunu ne esiniz nede cevresel faktorler yerine. sadece kendiniz icin yapmalisiniz. belki acimiycagina inandirirsaniz sizinki acimaz. burda acimadigina inanip gercekten hic birsey hissetmeyen arkdaslarmizda oldu. ama herseyden once kendiniz. cunku cani yanan hic zaman eslerimiz olmuyor.

Kız kardeşimin canı hiç acımamış. Başka bir arkadaşım hiç bir şey hissetmedim, hayal kırıklığına uğradım demişti..:KK43:

Dün akşam spreysiz denemeye çalıştı eşim artık adam deli gibiydi uykudan uyandırdı beni olsun bitsin istiyor ama sen ananin yanından 12 de gel yanıma olsun bitsn olmuyo işte beni delirtcekler kafayı yicem evlimiyim anasi babası için mi evlendik anlamadım

Dün akşam spreysiz denemeye çalıştı eşim artık adam deli gibiydi uykudan uyandırdı beni olsun bitsin istiyor ama sen ananin yanından 12 de gel yanıma olsun bitsn olmuyo işte beni delirtcekler kafayı yicem evlimiyim anasi babası için mi evlendik anlamadım
Zaten şu uykudan uyandirma huylari yok mu.arkadaş istiosan vaktinde gel yalap salap is yapiolar olmayınca bütün suç sende :KK67:

Erkekler gece özellikle sabaha karşı isterlermiş. Sabaha karşı hormonları ayaklanıyor. Yani biz derin uykudayken. Sonra dürtmeler vs...

Sen gel doğru zaman geçirme benle hep misafir hep ana baba bende isterim anamin babamın yanı ama nerdee evlendik birsey görürüz diye oda pehh eften puften herşey

Oğlu nu calsam ondan düşman kesilir ağlar sizlar hep yaptığı şeyler can oglu sanki onun için yaratılmış böyle bişey yok ya çok tuhaf ibsanlarla yaşıyorum

Bu kadar paylasamiyolar evlendirmeselerdi..gerçi ben ayrıyim aynı binadayim.. hepsi umrum dışı

Valla üç katlı ev ikinci jata dizdiler herşeyi dört dörtlük ama hep alt katta onlarlayiz işten gel alt kata in otur otur tek çıkıyorum evime kocam olcak beyefendi alt katta anasını bırakmıyor ya ben hep tekim

Nasıl yenecek o zamn vajiyi anasının yanında oturarak..sana desteği yok birseyi yok... ben hiç ınmiorum bazen camlarinin önünden geçiyorum sormuorum bile..

Nasıl mı kendine kalsa ben yapamıyorum b evet benle zaman gecirme gel hep pat diye sapıt iyiymiş ben ne yapmalıyım

Bir anası var tam cadı naz yapıyo eşime çocuklarına eskiden çekmiş de falan filan eskiden benim anamda çekmiş

Back