Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Tabiki öyle bir aile ki sesleri duyuluyo konusurlerken üst katta o bile beni negatif etkiliyor sinir oluyorum kot kafa işte beni günaha sokuyorlar ya izmire gitcekmisiz abisine haftaya anası babasida gelecekmis gitmiyorum biryerw izin miimzin almam iş yerinden

Erken gebelik testi uaptm negatif cikti bu ay da geliyo adet..simdi burasi vajinismus sayfasi buraya yazmayin diyenler olcak ama ben kendimi baska forumlarda yabanci gbi hissediuorum ve moralim bozuldugunda buraya yazmak istiyorum..adet gunum sali gunu ve sali gunu cok yakin arkadasim dogum yapacak onu gormeye gitcez hastaneye...ve ben o gun adet olcam dusunebiliyomusunuz

bu ruh haliyle vajiyi yenmek zor cidden. oradan uzaklaşman lazım bir şekilde. artık nasıl olacaksa olacak :)

Tövbestağfurillah!

Canım yok bunda üzülecek bir durum. Herkes aynı anda doğuracak diye bir şey yok. Nasip kısmet. Denemeye devam. Üzülme. Kendini kimseyle kıyaslama.

Kizlar herkes kaynanadsn sikayetci valla beterin beteri var. esimle aram cok duzelmisti gecen hafta kaynanama gittim hoop basa donduk 3 gundur ayri yatiyoruz. kocamla arami cok guzel bozuyor istedigi o aslinda. sunu ogrendim kaynanama bisey soylenmezmis esim cok calisiyor yoruluyor dedim hani yazik calistigini bilmesem o saatlerde gelmedini yanlis karsilardim dedim. gitmis esime demiski karinda senden sikayetci iste baska evi mi varmis yoksa aldatiomussun gibi bin tane sey soylems kavga ettk durduk yere. valla hepsinin kotu olan Allah yakicak cehennemde. hakkimida helal etmiyorum ama rabbimden istedigim kizi var ins kizida ceker. kayinvalidelelerle konusmayin hic bir sirrinizi vermeyin hicbir olumlu olumsuz yorum yapmayn size tavsiyrm budur. 2 senedir yasiyorum bu durumu. kicini basini acmayi erkeklere gostermeyi seviyor kayinvslidem ama isine gelince ben tayt giyince or... ilan etti beni helal etmiyorum. g

Eşinizin düşüncesi çok sağlıklı değil bence. Rahat olduğunuzda ve yeteri kadar uyarıldığınızda hiç acı hissetmeden birleşme yaşıyorsunuz. Tabi herkesin vücut yapısı, ruhsal durumu, beklentileri farklı farklı. Kimi anlamadım doğum yaparken diyor kimi 1 gün çekiyor. İlişki de öyle bence. Herkesin acı eşiği farklı. Ben aslında şunu demek istemiştim. Çoğu erkek seksi sadece kendi ihtiyacı olarak görüyor ve kadına bu anlamda değer vermiyor. Bizi ilişkiye hazırlayacak olan eşlerimiz. Ama isteniyor ki her an hazır olunsun. Eh öyle olsa bizim için de iyi olur ama o kadar kolay değil hiç birşey. Emek istiyor, özen istiyor, sevgi istiyor.
Memlekette cinsellik erkeğin hakkı kadının kabahati. Bu zihniyet değişmedikçe daha çok kadın bu mesele yüzünden acı çekecek, yıpranacak, evini temizler gibi kocasını tatmin edecek ve ruhu bedeni doymadığından mutsuz bir yaşam sürecek...

Çok güzel ifade etmişsin. Öyle ne yazık ki!!

Kızlar size bir sorum var. Ben 40 gün adet olmadım doktora gittim tahlil yaptırdım bir şey çıkmadı. Doktor ilaç verdi adet olmam için. Oldum ama 10 gün oldu hala bitmedi ve birkaç gündür kahverengi şeklinde geliyor. Hiç bu durumu yaşayan var mı?

Kizlarrr kadın oldum ben sıra sizlerde artik biraz azim gerisi geliyor ama bu konularda bilgim olmadığı için bilgi almak istiyorm bugün çocuk için deneme yapacaktık biz bu iş olunca bıraktık ilişki için çocuk için bikaç gün ara vermem gerekir mi

Doktor adetinde neden gecikme olduğunu söylemedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…