- 3 Ocak 2016
- 3.126
- 6.285
- 158
- 40
Tabiki öyle bir aile ki sesleri duyuluyo konusurlerken üst katta o bile beni negatif etkiliyor sinir oluyorum kot kafa işte beni günaha sokuyorlar ya izmire gitcekmisiz abisine haftaya anası babasida gelecekmis gitmiyorum biryerw izin miimzin almam iş yerinden
Tövbestağfurillah!Valla üç katlı ev ikinci jata dizdiler herşeyi dört dörtlük ama hep alt katta onlarlayiz işten gel alt kata in otur otur tek çıkıyorum evime kocam olcak beyefendi alt katta anasını bırakmıyor ya ben hep tekim
Canım yok bunda üzülecek bir durum. Herkes aynı anda doğuracak diye bir şey yok. Nasip kısmet. Denemeye devam. Üzülme. Kendini kimseyle kıyaslama.Erken gebelik testi uaptm negatif cikti bu ay da geliyo adet..simdi burasi vajinismus sayfasi buraya yazmayin diyenler olcak ama ben kendimi baska forumlarda yabanci gbi hissediuorum ve moralim bozuldugunda buraya yazmak istiyorum..adet gunum sali gunu ve sali gunu cok yakin arkadasim dogum yapacak onu gormeye gitcez hastaneye...ve ben o gun adet olcam dusunebiliyomusunuz
Bu yazdiginiz bana esimin dediyi bir seyi hatirlatdi..esim bana hep der ki sen kendini yalnis hazirliyorsun ,dedigine gore onceleri iliskide oldugu butun kadinlar da agri duymuslar zaten cogu kadinla iliskiye girdigimde bagiriyordu diyor ,bu zaten bir sure aci duyacagin bir sey kendini hic aci duymamaya degil aci duysan da bir az dayanmaya odaklan diyor ,hic aci duymayacagini dusunduyun icin aci olur olmaz kasiyorsun diyor ,bilmiyorum o da krndince boyle yorumliyor iste...bazen dedigi dogrumu diye de dusunuyorum... cunki zaten etrafimda evlenen butuun ama.butun kiz arkadaslarim agri duymuslar bir sure ilk seferden hic kimse de agrisiz diye bir sey olmamis ki ama iste onlar bir sekilde kabullenmisler dayanmislar ya da esleri kiymamazlik yapmamis...hic biri de vajinismus falan degil iki ay sonra falan agrisiz iliskileri de oldu...bilmiyorum iste
Çok güzel ifade etmişsin. Öyle ne yazık ki!!Eşinizin düşüncesi çok sağlıklı değil bence. Rahat olduğunuzda ve yeteri kadar uyarıldığınızda hiç acı hissetmeden birleşme yaşıyorsunuz. Tabi herkesin vücut yapısı, ruhsal durumu, beklentileri farklı farklı. Kimi anlamadım doğum yaparken diyor kimi 1 gün çekiyor. İlişki de öyle bence. Herkesin acı eşiği farklı. Ben aslında şunu demek istemiştim. Çoğu erkek seksi sadece kendi ihtiyacı olarak görüyor ve kadına bu anlamda değer vermiyor. Bizi ilişkiye hazırlayacak olan eşlerimiz. Ama isteniyor ki her an hazır olunsun. Eh öyle olsa bizim için de iyi olur ama o kadar kolay değil hiç birşey. Emek istiyor, özen istiyor, sevgi istiyor.
Memlekette cinsellik erkeğin hakkı kadının kabahati. Bu zihniyet değişmedikçe daha çok kadın bu mesele yüzünden acı çekecek, yıpranacak, evini temizler gibi kocasını tatmin edecek ve ruhu bedeni doymadığından mutsuz bir yaşam sürecek...
Tebrik ederim arkadaşım :) evet kanama çok az oluyo Yani bende de öyle olmuştu dediğin gibi peçeteyle silince ancak gelmişti.Birde çok kanama olmadı yatağa bile gelmedi peceteyle sildk sadece o kadarmi olması gerekiyor
Doktor adetinde neden gecikme olduğunu söylemedi mi?Kızlar size bir sorum var. Ben 40 gün adet olmadım doktora gittim tahlil yaptırdım bir şey çıkmadı. Doktor ilaç verdi adet olmam için. Oldum ama 10 gün oldu hala bitmedi ve birkaç gündür kahverengi şeklinde geliyor. Hiç bu durumu yaşayan var mı?
Genelde o kadar olur. Bazan hiç kanamaz bile. Bazan daha çok olur. Değişir. Tek bir cevabı yok. TebriklerBirde çok kanama olmadı yatağa bile gelmedi peceteyle sildk sadece o kadarmi olması gerekiyor
tebrik ederim bende ne mutlu sana nasıl oldu bianda miBirde çok kanama olmadı yatağa bile gelmedi peceteyle sildk sadece o kadarmi olması gerekiyor
Teşekkür ederimGenelde o kadar olur. Bazan hiç kanamaz bile. Bazan daha çok olur. Değişir. Tek bir cevabı yok. Tebrikler
Teşekkür ederimTebrik ederim arkadaşım :) evet kanama çok az oluyo Yani bende de öyle olmuştu dediğin gibi peçeteyle silince ancak gelmişti.
Teşekkür ederim giriş oluyordu artık bizde çok azı olmuyordu eşim bugün sonuna kadar girdi biranda ittirdi canım öyle oldu yani ☺tebrik ederim bende ne mutlu sana nasıl oldu bianda mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?