Bazı doktorların duygusal zekası kıt oluyor. Kendileri robotlaştıklarından hastaları da maket gibi algılıyorlar.Valla blmyrm senin cocugun cok zor olur dedi alttan muayene etti ultrasonla bakti oyle dedi bi tahlil kagidi verdi sunlari yap gel dedi nemrutun tekiydi suratsiz aglamaktab helak oldm sinirlerm bozldu ama sonra sonra toparladm smdi iyiyim yani
Nerde oturuyosun canım kendi kadın dogumcuma yonlendireyim seni
Bazı doktorların duygusal zekası kıt oluyor. Kendileri robotlaştıklarından hastaları da maket gibi algılıyorlar.
Bir bayan nörolog, beni sinüzitim yüzünden tomografi, emar ne varsa hepsine sokmuştu. Durumum çok ciddi diye. Alt tarafı sinüzit! Ama korkudan öldürecekti beni.
Anadolu yakasindaysan sultanbeyli saygı hast.Nihan hnm. Çok güleryüzlü ve anlayışlı..ben normalde kadin drlri sevmem..ama bu harika bi drIstanbuldaym onerirseniz sevinirim
Bu yazdiginiz bana esimin dediyi bir seyi hatirlatdi..esim bana hep der ki sen kendini yalnis hazirliyorsun ,dedigine gore onceleri iliskide oldugu butun kadinlar da agri duymuslar zaten cogu kadinla iliskiye girdigimde bagiriyordu diyor ,bu zaten bir sure aci duyacagin bir sey kendini hic aci duymamaya degil aci duysan da bir az dayanmaya odaklan diyor ,hic aci duymayacagini dusunduyun icin aci olur olmaz kasiyorsun diyor ,bilmiyorum o da krndince boyle yorumliyor iste...bazen dedigi dogrumu diye de dusunuyorum... cunki zaten etrafimda evlenen butuun ama.butun kiz arkadaslarim agri duymuslar bir sure ilk seferden hic kimse de agrisiz diye bir sey olmamis ki ama iste onlar bir sekilde kabullenmisler dayanmislar ya da esleri kiymamazlik yapmamis...hic biri de vajinismus falan degil iki ay sonra falan agrisiz iliskileri de oldu...bilmiyorum isteDenerken oldu. Tabiki bir miktar girdi ama çok zahmetliydi. Bir süre yataktan kalkmadım. Esasında artık bizim nasibimizmiş.
Ayrıca herkesin vajinismus seviyesi farklı. Ben tamamen alamıyor, almaya çalışırken canım yanıyordu, kendimi çekiyordum ve doktor bana bu teşhisi koydu.
Ben inanıyorum ki bir çok kadın bunu yaşıyor ama bir şekilde bunu kabulleniyor ve canı acıya acıya ilişkiye alışıyor.
Bu yazdiginiz bana esimin dediyi bir seyi hatirlatdi..esim bana hep der ki sen kendini yalnis hazirliyorsun ,dedigine gore onceleri iliskide oldugu butun kadinlar da agri duymuslar zaten cogu kadinla iliskiye girdigimde bagiriyordu diyor ,bu zaten bir sure aci duyacagin bir sey kendini hic aci duymamaya degil aci duysan da bir az dayanmaya odaklan diyor ,hic aci duymayacagini dusunduyun icin aci olur olmaz kasiyorsun diyor ,bilmiyorum o da krndince boyle yorumliyor iste...bazen dedigi dogrumu diye de dusunuyorum... cunki zaten etrafimda evlenen butuun ama.butun kiz arkadaslarim agri duymuslar bir sure ilk seferden hic kimse de agrisiz diye bir sey olmamis ki ama iste onlar bir sekilde kabullenmisler dayanmislar ya da esleri kiymamazlik yapmamis...hic biri de vajinismus falan degil iki ay sonra falan agrisiz iliskileri de oldu...bilmiyorum iste
Kız kardeşimin canı hiç acımamış. Başka bir arkadaşım hiç bir şey hissetmedim, hayal kırıklığına uğradım demişti..Bu yazdiginiz bana esimin dediyi bir seyi hatirlatdi..esim bana hep der ki sen kendini yalnis hazirliyorsun ,dedigine gore onceleri iliskide oldugu butun kadinlar da agri duymuslar zaten cogu kadinla iliskiye girdigimde bagiriyordu diyor ,bu zaten bir sure aci duyacagin bir sey kendini hic aci duymamaya degil aci duysan da bir az dayanmaya odaklan diyor ,hic aci duymayacagini dusunduyun icin aci olur olmaz kasiyorsun diyor ,bilmiyorum o da krndince boyle yorumliyor iste...bazen dedigi dogrumu diye de dusunuyorum... cunki zaten etrafimda evlenen butuun ama.butun kiz arkadaslarim agri duymuslar bir sure ilk seferden hic kimse de agrisiz diye bir sey olmamis ki ama iste onlar bir sekilde kabullenmisler dayanmislar ya da esleri kiymamazlik yapmamis...hic biri de vajinismus falan degil iki ay sonra falan agrisiz iliskileri de oldu...bilmiyorum iste
Zaten şu uykudan uyandirma huylari yok mu.arkadaş istiosan vaktinde gel yalap salap is yapiolar olmayınca bütün suç sendeDün akşam spreysiz denemeye çalıştı eşim artık adam deli gibiydi uykudan uyandırdı beni olsun bitsin istiyor ama sen ananin yanından 12 de gel yanıma olsun bitsn olmuyo işte beni delirtcekler kafayı yicem evlimiyim anasi babası için mi evlendik anlamadım
O beni durtuyo.bende onu geri durtuyorum..Erkekler gece özellikle sabaha karşı isterlermiş. Sabaha karşı hormonları ayaklanıyor. Yani biz derin uykudayken. Sonra dürtmeler vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?