- 30 Ağustos 2016
- 89
- 63
- 8
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen böyle oluyo cocuk 9 yaşına geldi biz halen yenemedikBen vajinismusken hamile kalıp evladımı kucağıma aldım. Hamilelik doğum bebek bakımı derken araya zaman giriyor ve siz artık bebeğinizi dünyanın merkezine koyduğunuz için vajinismusu tamamen unutuyorsunuz. Kişiye göre değişir muhakkak. Ama vajinismus erteleme hastalığı ya ertelemek için türlü sebebiniz oluyor.
Tabi ki herkesin öncelikleri farklı. Sadece tecrübe etmiş biri olarak fikir beyan ediyorum.
Bence biran önce gidin zaten hemen hamile kalınmıyo vakit kaybetmeyin belki 2-3 ay sonra tutucak belki ilaç kullanmanız gerekecek bilemezsiniz ne durumda olduğunuzu bilip ona göre hareket etmenizde fayda var hem hamileykende doktorun önerdiği dönemlerde ilişkiye girilebiliyorMerhaba kızlar ben geçen hafta vemcaine spreyle ilk ilişkiyi gerceklestirmistim ertesi gün hasta adet olduğum için araya bir hafta girdi dün bitti aksama tekrar spreyle denedik ama olmadı bu sefer ilkindede 3 fıs yapmstm uyusmadi sanırım diye bi 3 daha yaptık ama olmadı kastım yine istemsizce neolacak bilmiyorum yarında randevum var çocuk istiyorz diye doktora gitcektk ama böyle nasıl olcak hiç bilmiyorum esimde bende çok kötü olduk
Öyle deme duan kabul olur sonra yanmana çare ararsın :)) çok sevindim aslında en doğalı akışında olması kadınlar kendilerini tutamıyo yaş ve evlilik faktörünü önemsemeden yapıyolar biz evli olduğumuz halde uğraşıyoruz herkesin zevk alarak yaptığı şeyi sorun haline getirip hayatımızı kabusa çevirdik milyarlarca insan yapmış acı olsa kimse yapmazdı bunları kendimede anlatmaya çalışıyorum şuan :)Canlarim size cok guzel bi haberim var bu aksam esimle sevisirken acik acik yazacam vallahi penisin birazi girdi azcik git gel oldu ve yag mag hic bise yokken,sadece kendi kayganligiyla.ben altta esimin beline ayaklarimi dolamistim surtturuyrdu esim sonra vajiye dogru yerlestirdi ittirmeye basladi hafif hafif.eger ben azcik kendimi serbest biraksaydim kayip girmisti ama ben kactim hemen.normalde tansiyonum duser ama bu sefer oyle olmadi..zevk bile aldim inanin cok hosuma gitti..esim once yok girmedi falan dedi ama hissedyrm dedim tamam birazcik girdi dedi :) yaa cok guzel bi duygu suan biraz vajinamda yanma gibi bi his var ay cok sevdim bu hissi yaa.Hep yansin boylee :)
Aynen cok haklisin canim biz evliyken yapamiyoruz oda zamaninda ogretilen yanlislardan kaynaklaniyor iste..insAllah hepimiz kurtuluruz bu durumdan.bu arada bak yanmam gecti :) biz buyutuyoruz herseyi kafamizda,Korkuyoruz ama uzerine gitmiyoruz..aslinda birakacagiz ne olursa olsun..Öyle deme duan kabul olur sonra yanmana çare ararsın :)) çok sevindim aslında en doğalı akışında olması kadınlar kendilerini tutamıyo yaş ve evlilik faktörünü önemsemeden yapıyolar biz evli olduğumuz halde uğraşıyoruz herkesin zevk alarak yaptığı şeyi sorun haline getirip hayatımızı kabusa çevirdik milyarlarca insan yapmış acı olsa kimse yapmazdı bunları kendimede anlatmaya çalışıyorum şuan :)
Cok iyi yapmis suan ki aklim olsa bende bekarken yapardim esimle hemde hic dusunmeden,zaten yakinlasiyoduk kismen bi cok seyi yasiyoduk.bi zarmiydi yani namus ama ogretilen oydu iste aman her boku ye ama zarın dursun !! Yok kirmizi kusak namus bilmem ne,ne kadar yanlis bana gore artik bunlar..Ablam nişanlısıyla birlikte olmuş sevişirken oldu Nasıl oldu anlamadık tutamadık kendimizi diye anlattı ben bunca zamandır evliyim ve yapamıyorum bilmiyo durumumu yaa dedim ne güzel kitlendim ne diyeceğimi şaşırdım psikolojik çöküşe girdim ilk sorum acıdı mı oldu ne acısı sadece doluluk hissi oldu çok güzel bi hismiş insanların bahsettiği acı hikaye dedi kendime sövüyorum kendi kendime demediğimi bırakmadım
Hepsi beynimizin oyunu tüm gerçeği biliyoruz araştırıyoruz belki ilişkiye kolaylıkla giren kadınlardan bile çok daha fazla bilgiye sahibiz ama yinede yapmamız Zaman alıyo sancılı bi süreç geçiriyoruz vajiyi yeniyoruz ama yarattığı psikolojik sorunları yenmemiz daha fazla Zaman alıyo herşeyi bilip yapamıyoruz esasen psikolojik terapi gerekiyor hepimizeAynen cok haklisin canim biz evliyken yapamiyoruz oda zamaninda ogretilen yanlislardan kaynaklaniyor iste..insAllah hepimiz kurtuluruz bu durumdan.bu arada bak yanmam gecti :) biz buyutuyoruz herseyi kafamizda,Korkuyoruz ama uzerine gitmiyoruz..aslinda birakacagiz ne olursa olsun..
Canlarim size cok guzel bi haberim var bu aksam esimle sevisirken acik acik yazacam vallahi penisin birazi girdi azcik git gel oldu ve yag mag hic bise yokken,sadece kendi kayganligiyla.ben altta esimin beline ayaklarimi dolamistim surtturuyrdu esim sonra vajiye dogru yerlestirdi ittirmeye basladi hafif hafif.eger ben azcik kendimi serbest biraksaydim kayip girmisti ama ben kactim hemen.normalde tansiyonum duser ama bu sefer oyle olmadi..zevk bile aldim inanin cok hosuma gitti..esim once yok girmedi falan dedi ama hissedyrm dedim tamam birazcik girdi dedi :) yaa cok guzel bi duygu suan biraz vajinamda yanma gibi bi his var ay cok sevdim bu hissi yaa.Hep yansin boylee :)
Namus beyindedir ama malesef biz böyle bir milletiz.vajinusmusu yaşayan herkes bu sorunu yaşamak yerine eşiyle evlenmeden önce yapmış olmayı tercih ederdiCok iyi yapmis suan ki aklim olsa bende bekarken yapardim esimle hemde hic dusunmeden,zaten yakinlasiyoduk kismen bi cok seyi yasiyoduk.bi zarmiydi yani namus ama ogretilen oydu iste aman her boku ye ama zarın dursun !! Yok kirmizi kusak namus bilmem ne,ne kadar yanlis bana gore artik bunlar..
Çok teşekkür ederimDoktorların önerdiği ve benimde denemelerimde rahat ettiğim pozisyon sırtüstü yatıp bacakları biraz aralayıp sol bacağı dizden kırıp sağ bacağı düz tutup denemek.ikinciside spreyi ilk öneren burdan bi arkadaş yazmıştı ben eşli denemede yapmadım egzersizde denedim dogy pozisyonu eşin arkanızdan denemesi o pozisyonda kasların kasılma imkanının olmadığını penis giriş esnasında ıkındığını ve çok kolay giriş olduğunu söylemişti ben aparatla denedim gerçekten çok kolay oldu ki ben egzersiz yapamıyodum eşlide deneyeceğim isterseniz bu şekildede deneyin
Doktorların önerdiği ve benimde denemelerimde rahat ettiğim pozisyon sırtüstü yatıp bacakları biraz aralayıp sol bacağı dizden kırıp sağ bacağı düz tutup denemek.ikinciside spreyi ilk öneren burdan bi arkadaş yazmıştı ben eşli denemede yapmadım egzersizde denedim dogy pozisyonu eşin arkanızdan denemesi o pozisyonda kasların kasılma imkanının olmadığını penis giriş esnasında ıkındığını ve çok kolay giriş olduğunu söylemişti ben aparatla denedim gerçekten çok kolay oldu ki ben egzersiz yapamıyodum eşlide deneyeceğim isterseniz bu şekildede deneyin
Çok sevindim :)Canlarim size cok guzel bi haberim var bu aksam esimle sevisirken acik acik yazacam vallahi penisin birazi girdi azcik git gel oldu ve yag mag hic bise yokken,sadece kendi kayganligiyla.ben altta esimin beline ayaklarimi dolamistim surtturuyrdu esim sonra vajiye dogru yerlestirdi ittirmeye basladi hafif hafif.eger ben azcik kendimi serbest biraksaydim kayip girmisti ama ben kactim hemen.normalde tansiyonum duser ama bu sefer oyle olmadi..zevk bile aldim inanin cok hosuma gitti..esim once yok girmedi falan dedi ama hissedyrm dedim tamam birazcik girdi dedi :) yaa cok guzel bi duygu suan biraz vajinamda yanma gibi bi his var ay cok sevdim bu hissi yaa.Hep yansin boylee :)
Ne kadar guzel yazmissin evet vaji gecse bile yarattigi tahribatlar bende cok fazla dile kolay tam 4 yil oldu ama her serde bi hayir var diyorum kendimi telkin ediyorum olmamissa zamani gelmemistir diyorum,eskiden cok fazla sorgular neden ben derdim ama sukur atlattim sindirdim.Hepsi beynimizin oyunu tüm gerçeği biliyoruz araştırıyoruz belki ilişkiye kolaylıkla giren kadınlardan bile çok daha fazla bilgiye sahibiz ama yinede yapmamız Zaman alıyo sancılı bi süreç geçiriyoruz vajiyi yeniyoruz ama yarattığı psikolojik sorunları yenmemiz daha fazla Zaman alıyo herşeyi bilip yapamıyoruz esasen psikolojik terapi gerekiyor hepimize
Evet patate yanma oldu,ben hissettim ya esime dedim icindesin dedim yok dedi degil dedi.biraz git gel yapti sonra ben bu aksamlik yeter dedim :) sonradan esim diyor evet girdi birazCok sevindim canm yanma olduysa demek ki az bisiy giris olmus bak hadi hayrlisi ins devami gelir
Bendee insAllah devami gelir insAllah yaaaÇok sevindim :)
Emin olun daha çoook gençsiniz. Benim pek çok yakınım. ( bizfe kuzlar geç evlenir genelde. ( son ana kadar, beyaz atlı prensi bekleriz de...eh baktık gelmeyecek 40 a doğru evleniriz.) 40 larında çocuk yaptılar.Bende 29 yasindayim canim az yasim yok ama bak hala bekliyorum
Biraz daha iyi sayilirim aglama krizlerim azaldi tabi ama yinede doktora gidesm evden cikasm yok anneme bile gitmek istemiyorum yani oyle dusunun. spreyle ilgilide sunlari soyleyebilirim ilk 5dk evet cok yakiyor ama gecmeyecek bir aci degil en azindan ben en az 20fis sikmisimdir dogrulugu tartisilir bence dogru degil ama yinede o an bitsin diye oyle yapmistim. esinize muhakkak prezervatif takin yoksa adam uyusur. bide denemeden once konusun bunun zevk icin olmadigini bunun bir hastalik oldugunu ve onun size yardimci olacagini soyleyin en azindan zevk kismindan kurtulursa giris gerceklesmese bile esinizle sogumazsiniz benim esim ayaktaydi ben yataktaydim ayaklarim onun omuzuna koydum ve elimle kendim yerlestirdim spreyli oldugum icin hissetmemistim giris gerceklestimi bilmiyorum ama kizligim gitmsti spreyden oturu hissetmemistim. olmadi diyince kalktk bi baktk her yer kan sonra devam etmedk zarar vermeyelm daha fazla die ama spreyle gercekten bi cozum buluyor insan sagolsun hala adi aklimda D DygBlue onun sayesinde yendim ins cocugu olur artk . benimde ins bi umudum olur