Merhaba , evet denedim ,yakiyor evet cok yakiyor ama 5-6 dakikaya uyusuyosun yakma geciyor , ama stresden her halda spreyle ben uyusdum da esim yapamadi o da cok stres yasadi bu surecte ,iki gun ara verdik yarin yine deneyecegiz cunki uyusma gecdikden sonra sabaha kadar yandim uyuyamiyordum yanmaktan, tahris oldu qaliba cox fazla kullandim sprayi 8-10 fis falanDenedinizmi spreyi?bnde yarin alicam artik.dun esim denemek istedi bnde benim icin iskence dedimcok moralimiz bozuk
Ben belki 8-10 fisdan fazla sktım ilk gece yanma oluyor ama geciyor iki gune normale biniyorMerhaba , evet denedim ,yakiyor evet cok yakiyor ama 5-6 dakikaya uyusuyosun yakma geciyor , ama stresden her halda spreyle ben uyusdum da esim yapamadi o da cok stres yasadi bu surecte ,iki gun ara verdik yarin yine deneyecegiz cunki uyusma gecdikden sonra sabaha kadar yandim uyuyamiyordum yanmaktan, tahris oldu qaliba cox fazla kullandim sprayi 8-10 fis falan
Eşinin tavrı çok yanlış öncelikle. Çok bencilce davranıyor. Biraz daha yapıcı olması ve seni düşünmesi lazım. İlk zorlukta rengini belli etti diye düşünüyorum. Sizin için çaba göstermeyen bir erkek için çaba göstermek ne kadar doğru???Merhaba kızlar moralim aşırı bozuk nolur bana yardımcı olun artık çıldırıcam dayanamıyorum. Ben 6aylık evliyim ilk aylar denedik sonra bıraktık eşimin istegi hiiiç kalmadı hep ben uğraşıyorum sanki hic korkum yokmus gibi hep ben bseyler yapıyorum. Bugun de spreyle deneyecektik spreyi sıktm ama eşimin istegi olmadığından yapamadk ve sonunda iyice çıldırdı. Artık iğrendim bu mesele beni hic mi hic çekmiyor ömrüm boyunca yapasım gelmiycek gibi oluyorum dedi ve gercekten hiiiç istegi yok eskiden tabi ki boyle degildi. Bikac başarısızlığın ardından hicbi sey yaşayamadık ne bende ne eşimde hic istek kalmadı inanılmaz soguduk ben uğraşıyorum hala ama eşim bu kdar kotuyken olmuyo iste. Zaten hic istegim yokken neler yapyorum o kdar geriliyorum korkuyorum bi de ustune onu kıvama getrmeye ugrasyorum ve eşimden dolayı deneyemyoruz. Ben artık çıldırmak uzereyim nolursunuz yardm edin deliricem kmseyle de paylaşamıyorum kaynanam bebek sorup druyo aglamak istyorum yaAnkarada yasıyorum kimsem de yok gurbetteym burda kmseyle de konusamyorum o kdar daraldım ki. Ankarada önerebileceğiniz uygun ve guzel bi doktor var mı isteksizlk ile alakalı
Ankarada mı hala Cem Keçe bilemiyorum. O çok iyi bir cinsel terapist. Ona gidebilirsiniz. Kızkardeşim ve eniştem gitdiler. Bana da kuzkardeşimle kitabını göndermişti. Hediye etmişti. Vajinismus hakkında. Sağolsun. İkiside fayda görmüştü. Ama onların sorunu vaji değildi.Bi de istegi yok derken açıkça yazamadım ama anlayın iste yapacak düzeye gelemiyoruz yani. Artk iyice psikolojisi altust oldu onun da benm de en son dedi ki olmuyo iste istegim yok bıktım artk istegim yok doktora mı gdiyoruz napyosak yapalm ne grekiyosa dedi cok kötüydü sonradan canına tak ettigini ve ne kdar düşündüğünü anladım.
Bence en mantıklısı hangi doktor iyiyse ona gitmek. Cinsiyeti pek önemli değil. Tabi benim fikrim. Eşinin de doktora gelmek istemesi güzel ama. Erkekleri ikna etmek zor genelde.Egzersiz yaptm canm. Ben spreyle başarı bileceğim dusunuyorum aslnda çnkü parmak filan rahat giriyor ama eşimle deneynce olmuyordu kasıyordum sanırm ama spreyle acı azalıyosa yapabilirm belki. Asıl mevzu eşimin ve benm isteksizligimiz onun isteksizliği düzelse aslnda beni de dolaylı yoldan pozitif etkiler diye dusunuyorum o yuzden asıl cozumumuz oncelikle bu istek mevzusunu çözmek snra spreyle deneyip de olmazsa vaji icin gideblirz belki ama daha deneme aşamasına bile gelemiyoruz cok huzurumuz bozuluyo eşim de cok takıyomus bnu anladm belli etmiyodu ama aniden cıldrıyo onda sıkıntı olunca erkekligine yediremiyo herhlde. Cem keçe yardmcı olur mu bi de sizce kadn doktor mu erkek mi dha mantklı olur eşim çekinir mi acaba
Bütün cinsel terapistler, vajinismus, cinsel isteksizlik, erken boşalma, orgazm olamama gibi pek çok konuda eğitim almıştır Gidecekseniz elbetdeki faydalı olur. Sonuçta o konunun uzmanı değil mi?!Egzersiz yaptm canm. Ben spreyle başarı bileceğim dusunuyorum aslnda çnkü parmak filan rahat giriyor ama eşimle deneynce olmuyordu kasıyordum sanırm ama spreyle acı azalıyosa yapabilirm belki. Asıl mevzu eşimin ve benm isteksizligimiz onun isteksizliği düzelse aslnda beni de dolaylı yoldan pozitif etkiler diye dusunuyorum o yuzden asıl cozumumuz oncelikle bu istek mevzusunu çözmek snra spreyle deneyip de olmazsa vaji icin gideblirz belki ama daha deneme aşamasına bile gelemiyoruz cok huzurumuz bozuluyo eşim de cok takıyomus bnu anladm belli etmiyodu ama aniden cıldrıyo onda sıkıntı olunca erkekligine yediremiyo herhlde. Cem keçe yardmcı olur mu bi de sizce kadn doktor mu erkek mi dha mantklı olur eşim çekinir mi acaba
Yaaa cok mutlu olduuuuum tebriklerKızlar merhaba Biz bugün emla krem ile denedik ve sonunda oldu 2 sene sonunda artık başardıkO kadar mutluyum ki inşallah herkes yener de bu duyguyu tadarlar . Emla kremden sürdük eşim işaret parmağı ile alıştırdı daha sonra emla kremi kendi içine sürdü. Sonra yapay penis ile eşim kendisi soktu. İlk defa kendisi bu şekilde denedi sanırım güvenim ondan geldi kendisi bu sefer denedi ve oldu başlarken biraz hissettim eşim girdi dediğinde inanamadım. Bir iki gün yine krem ile deneyip devam ediceğiz
Çok doğru bir yol izlemişsiniz. Önce eşinin parmağı, seni alıştırması, sonra yapay penis ve hoooop! Olmuş. Tebrikler canım.Kızlar merhaba Biz bugün emla krem ile denedik ve sonunda oldu 2 sene sonunda artık başardıkO kadar mutluyum ki inşallah herkes yener de bu duyguyu tadarlar . Emla kremden sürdük eşim işaret parmağı ile alıştırdı daha sonra emla kremi kendi içine sürdü. Sonra yapay penis ile eşim kendisi soktu. İlk defa kendisi bu şekilde denedi sanırım güvenim ondan geldi kendisi bu sefer denedi ve oldu başlarken biraz hissettim eşim girdi dediğinde inanamadım. Bir iki gün yine krem ile deneyip devam ediceğiz
Çok doğru bir yol izlemişsiniz. Önce eşinin parmağı, seni alıştırması, sonra yapay penis ve hoooop! Olmuş. Tebrikler canım.
Eşin sıkı takipcimizmiş demek ki! Allah mutluluğunuzu daim etsin. Gerçi böyle ince ruhlu bir erkekle mutsuz olmak biraz zor.Çok teşekkür ederim herkese olduğu gibi bana da yardımınız çok oldu teşekkür ederim. eşim denerken kızlar nefes al diyordu sakın unutma Nefes al ver diyerek yardımcı olduinşallah devamı gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?