• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Bildigim teksey hic bisey bilmedigim nasl yapicam bundam kurtulucam bilmiyorum sabah esimi beni operken farkettm uyuyordm bi baktim opuyor beni . ona daha anlatmadm aramiz cok duzelmsti smdi basa mi donucem vajiden tam kurtulmusken

Kizlar merhaba ,sprayi kullanip ne kadar beklememiz gerekiyordu? Bir arkadas yalniz hatirlamiyorsam 20 dakika bekledik yazmisdi beninkin uzerinde 1-6 dakika uyusturur ,uyusturdugu bolge 15 dakika hissiyatsiz kalir yaziyor pek anlamadim ,uyusmasi icin,6 dakika beklememimi gerekiyor ,bu aksam insAllah spreyla deneyecegiz...

Bildigim teksey hic bisey bilmedigim nasl yapicam bundam kurtulucam bilmiyorum sabah esimi beni operken farkettm uyuyordm bi baktim opuyor beni . ona daha anlatmadm aramiz cok duzelmsti smdi basa mi donucem vajiden tam kurtulmusken
Çok olumsuz dusunuosun..daha iyi bir dra görün..kadın Dr larin tahammülleri yok can acıtmayi çok iyi biliolar.. istisnalar var tabii..

Kizlar merhaba ,sprayi kullanip ne kadar beklememiz gerekiyordu? Bir arkadas yalniz hatirlamiyorsam 20 dakika bekledik yazmisdi beninkin uzerinde 1-6 dakika uyusturur ,uyusturdugu bolge 15 dakika hissiyatsiz kalir yaziyor pek anlamadim ,uyusmasi icin,6 dakika beklememimi gerekiyor ,bu aksam insAllah spreyla deneyecegiz...
Spreyi sıkıp 6 dakika bekle, reçetede yazdığı gibi. Sonra elini dokundurup kontrol et uyuştumu diye. Uyuşmadıysa biraz daha bekle. Reçetede ne yazıyorsa onu uygulamalısın. Farklı demek ki. Kolay gelsin, inşallah başarırsın. Başaramasanda egzersize ağırlık verirsin. Tek çıkış yolu sprey değil. Merak etme.

patate patate bu kadar karamsar olma canım. Başka bir doktora git. O zamana kadar bu konuyu at kafandan. Farzet ki hiç doktora gitmedin. Hadi diyelim bir sorun var. Bir sürü tedavi yöntemi de var. Aşılama, tüp bebek, hormon, ilaç tedavileri...vs....vs....hiç üzülmene değmez. Ben senin yerinde olsam, boş veririm, gider sokulurum, sabah beni öpücüklerle uyandırmış kocişime. Yaslarım başımı omuzuna, yumarım da gözümü, güzel şeyler hayal ederim.

patate patate bu kadar karamsar olma canım. Başka bir doktora git. O zamana kadar bu konuyu at kafandan. Farzet ki hiç doktora gitmedin. Hadi diyelim bir sorun var. Bir sürü tedavi yöntemi de var. Aşılama, tüp bebek, hormon, ilaç tedavileri...vs....vs....hiç üzülmene değmez. Ben senin yerinde olsam, boş veririm, gider sokulurum, sabah beni öpücüklerle uyandırmış kocişime. Yaslarım başımı omuzuna, yumarım da gözümü, güzel şeyler hayal ederim.

Oyle mi diyorsn unutmak iyi cozum mu blmyrm kafamdan atabilsem cok guzel olur valla .s

Oyle mi diyorsn unutmak iyi cozum mu blmyrm kafamdan atabilsem cok guzel olur valla .s
Patatecim doktorlar düzenli süren ilişkiden 6ay sonra çocuk nasip olmazsa gel diyolarlar. Yumurta tembelliği olabiliyo,yumurta kalitesi düşük olabiliyo, tüpler tıkalı olabiliyo. Bunların hepsini sırayla tedavi ediyolar sonra yine olmazsa çatlatma iğnesi vuruluyor.her birinden sonra da 2-3ay gibi bir zaman veriyorlar. O da olmadı rahim filmi çekiyolar. Ondan sonra tam 6ay zaman veriyorlar.
Birebir bu tedaviyi görmüş en yakın arkadaşımdan biliyorum.
Yani senin anlayacağın bir insana bir doktorum çocugun olması zor demesi için bu aşamaların hepsini geçirmiş olması lazım. Sen bakma doktoruna. Bana da yumurtaların çok iyi diyemem yaşından daha yaşlı görünüyolar acele etmen lazım demişti. Bende çok stres yapmıştım bir yandan da vajinismusluydum nerdeyse aşılama olacaktım yani.

Patatecim doktorlar düzenli süren ilişkiden 6ay sonra çocuk nasip olmazsa gel diyolarlar. Yumurta tembelliği olabiliyo,yumurta kalitesi düşük olabiliyo, tüpler tıkalı olabiliyo. Bunların hepsini sırayla tedavi ediyolar sonra yine olmazsa çatlatma iğnesi vuruluyor.her birinden sonra da 2-3ay gibi bir zaman veriyorlar. O da olmadı rahim filmi çekiyolar. Ondan sonra tam 6ay zaman veriyorlar.
Birebir bu tedaviyi görmüş en yakın arkadaşımdan biliyorum.
Yani senin anlayacağın bir insana bir doktorum çocugun olması zor demesi için bu aşamaların hepsini geçirmiş olması lazım. Sen bakma doktoruna. Bana da yumurtaların çok iyi diyemem yaşından daha yaşlı görünüyolar acele etmen lazım demişti. Bende çok stres yapmıştım bir yandan da vajinismusluydum nerdeyse aşılama olacaktım yani.

Ben kuzenimin tavsiyesi uzerine gittim bu doktora. normalde hep aile doktoru dedigim bir doktora gidiyordum vajiliyken bile kadin cok anlayisli davraniyordu bana. hatta en son eylulde gittim bi sorun yok 6 ay icinde olmazsa gel demisti. Bu doktor icin kuzenim cok israr etti cok iyi bi doktor dynce bende bi gideyim belki benm doktor ilac fln vermemisti bu verir dedm ama keske gitmeseydm aglamaktan helak oldm. suratima karsi cocugunun olmasi cok zor dedi ilac fln vericekmsnz dedm hyr al su tahlilleri yap gel dedi sinir oldm psikolojim vok bozuldu ben pkoluyken vajiliyken bile doktorum bende kist oldugunu soylediginde agladgmda bana sarlmsti biseyn olmadigini anlatmsti bu beni kapi disari etti. ucuzda bir yer degil muayane olmak icin 200 lira verdm ben smdi cocgum olmycak diyede agliyorum

Ben kuzenimin tavsiyesi uzerine gittim bu doktora. normalde hep aile doktoru dedigim bir doktora gidiyordum vajiliyken bile kadin cok anlayisli davraniyordu bana. hatta en son eylulde gittim bi sorun yok 6 ay icinde olmazsa gel demisti. Bu doktor icin kuzenim cok israr etti cok iyi bi doktor dynce bende bi gideyim belki benm doktor ilac fln vermemisti bu verir dedm ama keske gitmeseydm aglamaktan helak oldm. suratima karsi cocugunun olmasi cok zor dedi ilac fln vericekmsnz dedm hyr al su tahlilleri yap gel dedi sinir oldm psikolojim vok bozuldu ben pkoluyken vajiliyken bile doktorum bende kist oldugunu soylediginde agladgmda bana sarlmsti biseyn olmadigini anlatmsti bu beni kapi disari etti. ucuzda bir yer degil muayane olmak icin 200 lira verdm ben smdi cocgum olmycak diyede agliyorum
Allahın izniyle olur çocuğun. Daha yeni yendin ve çocuk için 2günde bir düzenli ilişki yaşamak lazım. Stres de yapmamak tabi.
Gerekirse tedavi de olursun. Derdi veren dermanı da verir hayırlısıyla

Canım benim ya! Üzülme artık. Bir sorunun olsa, daha önce gitdiğin doktorda farkederdi. Yok öyle umutsuz bir durum.

Canim oncelikle merhaba yazdiklarini okudum yazmak istedim. Benim cocugum yok yasimda genc cocuk icin ama bu konuda cevremse bir suru ornek var. Bende bu konuda bir kac sey demek istedim sana oncelikle boyle ciddi bir durun kesinlikle 1 doktorun demesiyle olmaz, 2 hatta 3 doktora git devlet hastanesine git ozele git imkanin varsa ikisine de git. Her seyi gectim eger oyle bir durum varsa bile tip cok ilerledi elbet bir caresi cozumu vardir benim halamada aynisini dediler 7 kere tup bebek denedi sonuncusuns oldu. Allah cok buyuk sakin canini sikma tek doktora guvenme bir iki testle altan muaneyle olcak is degil bu cok ciddi testler gerekir problem esinde olabilir her sey olabilir lutfen baska bir doktora git. Bak devler hastanelerinse sgk var ise profesor ucreti 120 lira bi ara randevu al umudunu kaybetme.

Arkadaslar cok tsk ederim yardimlariniz icin neredeyse kacip gidicektim buralardan. kendimi iyi hissettigimde tekrar bir kac doktora gidicem sknti yaptm cok kendme. ins hersey herkes icin cok guzel olur sagolun arkdaslar moralimi cok duzelttiniz

Bi kere boyle demeseinin sebebi neymis oncelikle..ne yani pko mu kist mi tup mu tikali yumurtami buyumuyo...hepsinin bi caresi var..alttan vajinana bakarak bunu nasil soyleyebilir...bu kadar buyuk biseyin olsa diger doktorun gormezmiydi...sen kendin demistin doktora herseyime baktirdim hem hormonlarima hem ultrasonuma..herseyin temiz demisti doktorun...bak ben daha hic gtmedm doktora 26 yasindayim ne hormon degerlerimi biliyom ne ultrason...sorunun olsa bunu tek o doktormu bilecek...lutfen bur an once baska bi doktora git ve gunlerini uzuntuyle aglayarak gecirme tam kocanla aran duzelmisken

Arkadaslar cok tsk ederim yardimlariniz icin neredeyse kacip gidicektim buralardan. kendimi iyi hissettigimde tekrar bir kac doktora gidicem sknti yaptm cok kendme. ins hersey herkes icin cok guzel olur sagolun arkdaslar moralimi cok duzelttiniz
Canim hic kendini uzme doktorlar herseyi soluyo pat diye o kadar katilasmislarki...sen duani eksik etme hicbir zman olmazi olduran Allahtir el acan kulunu geri cevirmez sen yeterki hic bikmadan iste duani et..ne insanlar taniyorum ikinizinde cocugunuz olmaz dedigi aile tup bebekle ikiz cocuk sahibi oldu yillar sonrada normal yolla cocuk sahibi oldular,bi baska aile asilamayla oldu..bence suan tek yapman gereken Allahtan istemek dilemek..

Bugün büyük gün tüm ekipmanları hazırladım sprey yerine emla krem aldım. Sprey yakıyor diye cesaret edemedim. Vazelinli su oturma banyosu hakkında bilgisi olan var mı

İşte biz meslek sahibi oluyoruz da insan olmayı başaramıyoruz. Böyle doktorları meslekten men etmek lazım.
Sevgili @patate her zaman bir umut vardır. Tevekkel olmaya çalış. Yaradana teslim olabildiğin ölçüde yüreğin ferahlayacak. Bir bakmışsın sana da nasip olmuş evlat. Hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun.

Sevgili H hanya bebeğini sağlık sıhhatle kucağına almanı dilerim. Allah bir avazda kurtarsın. Senin duan çok kıymetli şimdi. Buradaki herkese dua et e mi :)

Back