• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

patate patate doktor boşboğazlık etmiş. Öyle konuşması zaten baştan yanlış. Teşhisine güvenme. Lütfen bizi bırakma. Buraya yaz. Başka doktora git. Nasıl hemen anlamış! Salağın teki de olabilir. Ben inanmadım nedense doktorun sana dediklerine..

GÖrümceme de doktor bu tarz kelimler kullanarak çocuğun olmaz demiş fakat şua 9 yaşında oğlu var karamsarlığa düşmeyin daha tedbirli bir hastaneye gidip tekrar kontrol ettirin tıp artık çok ilerledi olmayanı bile olduruyorlar artık.

Kizlar su vagina kayganlastiricisinin tibbi dilde baska bi adi varmi?:KK43: cunku eczanede gleitgelen diyorum bilmiyorlar icerigi nedir ne icin kullanilir oyle soyleyin belki baska firmaninkini buluruz diyorlar ama ya satan erkek oluyor ya iceride erkek alicilar oluyor utaniyorum soyleyemiyorum
T Tunu , en güzeli zeytinyağı. Herkesin evinde vardır. Hiç gerek yok kayganlaştırıcı aramana. Zeytin yağı onlardan daha iyi. Bende iyi dedikleri bir kayganlaştırıcı var, ama hemen kuruyor. Zeytinyağı bayağı kayganlık veriyor ve uzun sürüyor. Hiç gerek yok eczane eczane dolaşmana.

Selam arkadaslar dun doktora gttm alltan muayane etmeye calsti doktor biraz korktum ackcasi kasldm. doktor yuzeysel bakti alttan. bide ultrasonla fln bakti. cok olumsuz konstu bebegin falan zor olur dedi . anne olamayacagimi ogrendm yani. hayatta hersey kismet oteye gidilmezmis bunu anladm. benim icin cok zor oldu . umudum artk hic kalmadi 24 yasmdaym ve anne olman cok zor diye suratima yapistirdi kimseye soyleyemiyorum dunden beri aglamaktan helak oldm. cok yoruldm smdi artk napicagimi dusunuyorm.. heralde uzun bir sure burda olamayacagim burda kirdigim uzdugum yanls bir kelime kullandigim varsa hakkini helal etsn benden yana varsada helal olsn ben hepinizi cok sevdim tanimasamda ayni derdi paylastgmz icin birbirimize yoldas sirdas dost oldk hrrsey icn tsk. ederm hoscakalin umarm birgun hepinize bu dertten kurtulur bebeklerinizi kucaginiza alirsinizz
patate patate annem benden sonra düşük yapmış. Doktor ona daha çocuğun olmayacak demiş. Annem altı tane daha doğurdu. Moralini bozma. doktor bunu bir bakışta anlayamaz. Bayandı mutlaka, sen muayenede zorluk çıkarınca gıcık oldu, böyle intikam aldı.

Selam arkadaslar dun doktora gttm alltan muayane etmeye calsti doktor biraz korktum ackcasi kasldm. doktor yuzeysel bakti alttan. bide ultrasonla fln bakti. cok olumsuz konstu bebegin falan zor olur dedi . anne olamayacagimi ogrendm yani. hayatta hersey kismet oteye gidilmezmis bunu anladm. benim icin cok zor oldu . umudum artk hic kalmadi 24 yasmdaym ve anne olman cok zor diye suratima yapistirdi kimseye soyleyemiyorum dunden beri aglamaktan helak oldm. cok yoruldm smdi artk napicagimi dusunuyorm.. heralde uzun bir sure burda olamayacagim burda kirdigim uzdugum yanls bir kelime kullandigim varsa hakkini helal etsn benden yana varsada helal olsn ben hepinizi cok sevdim tanimasamda ayni derdi paylastgmz icin birbirimize yoldas sirdas dost oldk hrrsey icn tsk. ederm hoscakalin umarm birgun hepinize bu dertten kurtulur bebeklerinizi kucaginiza alirsinizz
Canım moralini bozma. Başka doktorlara görün muhakkak bir çaresi vardır. Rabbim nelere kadir değil ki. Lütfen umutsuzluğa kapılma seni tanımıyorum ama sen çok iyi ve çok tatlı birisin. her şeyin en güzelini hakediyorsun. Sende benim gibi çok duygusalsın. Hemen kendini salma. Toparlan ve birkaç doktora daha git ayrıntılı bir şekilde baksınlar.

T Tunu ben hep zeytinyağı kullandım gidip eczanelere zamab kaybetme. koy bi kaba dursun yatağının altinda ilişki sırasında hem eşine hem kendine sür.

patate patate buna sen nasıl inanırsın canım saçmalama lütfen. tıbbın çare bulamadığı tek şey ÖLÜM. başka bi doktora git. başka hastaneye git. ultrasonla baksınlar. şimdi allttan muayene die bişi kalmadı. Özel hastanelerde kamerayla muayene ediyorlar.
Doktor bile olsa böyle şeyleri söyleyenlere inanmayın. benim kuzenim 11 yıl sonra anne oldu. 4 kere üst üste düşük yaptı. doktor bundan sonra doğum yapamazsın dedi. ama allahın hikmeti işte. Vücut kendini yeniliyor bugün olmaz yarın olur. sen bol bol dua et hep güzel düşün rabbimin sana uyguladığı zorlu bi sınav bu. inşallah başarıyla geçersin.

patate patate , doktorların koydukları teşhisler çoğu zaman birbirini tutmaz! Başka bir doktora gitsen başka bir şey diyecek.
5 sene önce gitdiğim "bayan" doktor, kan tahlili sonucuma bakıp, bana menapoza girdiğimi, adetden ne zaman kesildiğimi sordu. Ben hala düzenli adet görüyorum, kesilmedim adetden dedim. Dudak büktü. Sonra başka doktora gitdim. O doktor, yumurtalıklarımın çok iyi durumda olduğunu, yaşıma rağmen rahatlıkla gebe kalabileceğimi söyledi. Bebek için çok ısrar etdi. Ama ben istemedim. 45 yaşındaydım. Şu anda 50 yaşındayım. Adetden kesilmedim. Arada aksıyor. Son aylarda daha düzene girdi. Sonrası allah kerim. Kafasına göre takılıyor. Ama o doktor bozuntusu, adetden kesildim hükmüne varmıştı.
Sende başka bir doktora git. Bazan kıçlarından uyduruyorlar. Ve lütfen bize bir merhaba de. İyi olduğunu bilelim. O kadar arkadaşlık ettik, dertleştik. Bizi merakda bırakma! Olurmu canım.

Monoloza sen elli mi yasindasin o kadar genç bir ruhun var valla ben seni 25 30 yaşlarında yeni evli biri zannediyordum valla süper bir ruhun var :)

Arkadaslar yazdiklarinizi gordum tek tek cevap veremedim kusuruma bakmayn 2 gundur aglamaktan helak oldum . cok yorgunum cok kotuyum beynim iflas etmis gibi hissediyorum dusunemiyorum artk. bugun zorla kayinvalidemin eltileei ve gelinlerinin yanina gittim tum gelinleri benimle 92 91li hepsnin 2ser tane cocugu var ortalikta cocuk kayniyor bende yok herkes yap yap ne zmn yapcan fln die soruyorlar bn cok kararsizm yok blmyrm demekten mahvoldum suan aglayarak eve geldm. ruhum beynim iflas etmis durumda . baska doktora gidicem ama biraz toplarlaninca birden yine ayni seyle karsilasmak istemiyorum . icim yaniyor. nasil anlatabilirim baska blmyrm tek diyecebilecegim sey bu icim yaniyor

Arkadaslar yazdiklarinizi gordum tek tek cevap veremedim kusuruma bakmayn 2 gundur aglamaktan helak oldum . cok yorgunum cok kotuyum beynim iflas etmis gibi hissediyorum dusunemiyorum artk. bugun zorla kayinvalidemin eltileei ve gelinlerinin yanina gittim tum gelinleri benimle 92 91li hepsnin 2ser tane cocugu var ortalikta cocuk kayniyor bende yok herkes yap yap ne zmn yapcan fln die soruyorlar bn cok kararsizm yok blmyrm demekten mahvoldum suan aglayarak eve geldm. ruhum beynim iflas etmis durumda . baska doktora gidicem ama biraz toplarlaninca birden yine ayni seyle karsilasmak istemiyorum . icim yaniyor. nasil anlatabilirim baska blmyrm tek diyecebilecegim sey bu icim yaniyor
Ya uzulmë. Öyle alttan yalap salap muayene etmekle çocuğun olmayacağını iddia edemez..sana ve eşine test yapması lazım öyle bi tanı koyması için. Saçma sapan bi Dr a denk gelmissin. Üzme kendini

Canım kendini bu kadar üzme doktor test yapmamış birseye bakmamis öyle Altan bir muayene ile bunu söylemesi çok saçma kendini bilmez bir doktor muş bence hemen toparlan başka bir uzmana gorun yoksa her gün bu sıkıntıyı düşünerek daha kötü olursun

Ya uzulmë. Öyle alttan yalap salap muayene etmekle çocuğun olmayacağını iddia edemez..sana ve eşine test yapması lazım öyle bi tanı koyması için. Saçma sapan bi Dr a denk gelmissin. Üzme kendini

Bi anda soka ugradim eve gelemedim hala agliyorum . olmek istedim

Canım kendini bu kadar üzme doktor test yapmamış birseye bakmamis öyle Altan bir muayene ile bunu söylemesi çok saçma kendini bilmez bir doktor muş bence hemen toparlan başka bir uzmana gorun yoksa her gün bu sıkıntıyı düşünerek daha kötü olursun

Kafam cok karisik. kendime gelemedim

Üzme kendini ne olur. Yok öyle bir şey, olacak çocuğun inşallah.

Kafam cok karisik. kendime gelemedim
Bence o doktorun söylediğini umursama bile canım gitiyi bir doktoruna muayene ni ol sonucu öğren hem bu zamanda tıp o kadar gelişmiş ki o kadar bir bakışla bu tespiti koyması mantıksız zaten o doktor tamamen sacmalamis

Bi anda soka ugradim eve gelemedim hala agliyorum . olmek istedim
Yaa ağlama..bak ben bi keresinde bi dra gittim aşırı derecede kasintim vardı ve muayene olamadım alttan muayene etmek istedi dr cnku. Allahım beni bi dövmedigi kaldı doktrun işte benim oğlum da olsa kızım da olsa bosatirdim senin kocanın pisklojisi bozuk seni bu halde kabul ediyo.çocuğun da olmaz. Yaa ben geldim eve nasıl ağladım offffff. Çok üzülmüştümm çok şükür allahima nasip etti... Bazı Drlar yaptıkları işi ciddiye almıyo..kadının adını hatırlaSam gidip kızımı gözüne sokucam.. Bence iyi bir Dr bul ve ona muayene ol

Back