How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Arka arkaya 2 gün sprey ile denedik tahriş olur dediniz fakat eşim isteyince mecbur yapmaya çalıştık ve çok yanma oldu tahriş oldu sanırım ve ben yine başaramadım normal midir acaba çok korkuyorum yenemeyeceğim diye
Onca sprey sıkmama rağmen acı hissettim tahrişten midir acaba

Kizlar ben vajinismusu yeneli yaklasik 1 ay oluyor iliskiye girebiliylrum.bir aci yok ama penisin tamami girdiginde karnimda bir baski hissediyorum bu normal mi ne yapmam gerekir

Selam arkdslar bende esimle 1 ay ara vermstk isler gucler yuzunden 1 ay sonra denedik yaptkta ama hafif pembe kan geldi iliski sonrasi. bugun yine denedik yine kan geldi pembe cok hafif boyle sonra hemen geciyo bi daha gelmiyor pecetede gordum ikisinide neden acaba ya .s adet oncesi ve sonrasida deglm yani adetm biteli 1 hafta oldu .

Kizlar ben vajinismusu yeneli yaklasik 1 ay oluyor iliskiye girebiliylrum.bir aci yok ama penisin tamami girdiginde karnimda bir baski hissediyorum bu normal mi ne yapmam gerekir
Normal, ama, zevk almıyorsan rahatsız oluyor gibi hissedebilirsin. Zamanla düzelir.

Selam arkdslar bende esimle 1 ay ara vermstk isler gucler yuzunden 1 ay sonra denedik yaptkta ama hafif pembe kan geldi iliski sonrasi. bugun yine denedik yine kan geldi pembe cok hafif boyle sonra hemen geciyo bi daha gelmiyor pecetede gordum ikisinide neden acaba ya .s adet oncesi ve sonrasida deglm yani adetm biteli 1 hafta oldu .
Olabilir patate, hafif tahriş, yada perinede minik bir çatlak buna sebep olabilir. Önemli olduğunu sanmıyorum.

Arka arkaya 2 gün sprey ile denedik tahriş olur dediniz fakat eşim isteyince mecbur yapmaya çalıştık ve çok yanma oldu tahriş oldu sanırım ve ben yine başaramadım normal midir acaba çok korkuyorum yenemeyeceğim diye
Onca sprey sıkmama rağmen acı hissettim tahrişten midir acaba
Uyuşması için yeternce beklemediniz mi acaba? Sıkar sıkmaz mı yaptınız.

Uyuşması için yeternce beklemediniz mi acaba? Sıkar sıkmaz mı yaptınız.
Yaklaşık 20 dakika falan bekledik ondan önceki gün de denemek için sprey sıkmıştım bol bol o zaman uyuştu ama dün denerken uyuşma olmadı gibi ve çok acıdı bu sebepten yapamadık allahtan eşim çok sabırlı tekrar deneriz ağrın geçince dedi ama ben korkmaya başladım ya yenemezsem diye çok üzülüyorum

Kizlar merhaba ben vajinismusu yeneli 1 ay oliyor ama iliski esnasinda penisin tamami girince karnimda bir baski hissediyorum aci degil. Sizce bu normal mi ne yapmaliyim

Kizlar sprayi lidokain ismiyle buldum uzerinde 10% lidokain yaziyor , bir de bepanten kremi iki adla var bepantol ve bepanten ,biri gel gibi qaliba bepantol olan ,digeri krem gibi ,siz kullandiginiz gel gibi olanmi? Cunki gel gibi olani bulamadim krem gibi olani var onu kullansam olurmu?

Kizlar sprayi lidokain ismiyle buldum uzerinde 10% lidokain yaziyor , bir de bepanten kremi iki adla var bepantol ve bepanten ,biri gel gibi qaliba bepantol olan ,digeri krem gibi ,siz kullandiginiz gel gibi olanmi? Cunki gel gibi olani bulamadim krem gibi olani var onu kullansam olurmu?
Krem olanı kayganlaştırıcıyla kullanmıştım egzersizlerde ve ilk denemelerde.

Jel olanı daha iyi. Ama bulamadıysan, herkesin evinde vardır, kayganlaştırıcı olarak zeytinyağı kullanabilirsin. Doğal üstelik.

Bebantheni ne için kullanicaksiniz

Kızlaaar!! Kayınvalidem beni deli ediyooor. Benimle bebekmişim gibi konuşuyor. Agucuk gugucuk seslerle, kafayı yiycem, bir şey de diyemiyorum. :kızgın:

Kızlar merhaba..
Monacım derdi ne kayınvalidenin..
Yalakalık yapıyor H hanya . Bugün telefon açtım ona benimle böyle konuşuyor: " gıjıııııım, aya beni oluymu, hep aya..şeni çok şeviyoyum. Köle olayım şana..guyban olayım şana...." varmı böyle bir şey yaaaa! Sanki yiyorum!

Back