Nasıl rahatsız olduğumu anlatamam! Benimle hep böyle konuşuyor. Göz boyamak için..Ne alaka niye böyle birşey yapiyor kii
Rahatsız olduğunu belirtsen.. Allahım ne kadar itici koca kadının yaptığına bak..Nasıl rahatsız olduğumu anlatamam! Benimle hep böyle konuşuyor. Göz boyamak için..
Aaaaa! H hanya çok tebrikler. Gerçekten çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun.M monalazo Senin gibi bi kadının böyle kaynanası mı olur? gerçi kocandan dolayı şaşırmamak lâzım nerde antika var seni bulmuş.
Arkadaşlar biliyorsunuz çok vaktim olmadığından eskisi kdar aktif olamıyorum. sizleri tanıdığım bu güzel forumda çoğu zaman dertlerimi paylaştım. paylaştıkça azaldı. Paylaşmakla hem kendimi hem sizleri rahatlatmaya çalıştım hep. Umarım başarılı olmuşumdur. Bugünde sizlerle en mutlu anımı paylaşmak istiyorum. vajinismusu yedikten sonra ki en büyük mutluluğum bugün anne olacağımı ögrenmek oldu. rabbim size de nasip etsin inşallah. bekliyordum ama artık biliyorum ki içimde bi canlı var. Çok tuhaf bişey. Rabbim o çok büyük rabbim sizinde istediğiniz her ne varsa hayırlısı olacaksa hepinize nasip etsin. yoksa başka bi yerden başka şeylerle sizlere hayırlı olanı versin. dualarım sizlerle..
Allahim tamamına erdirsin saglikcakla kucağına almayi nasip etsin inşaallah...M monalazo Senin gibi bi kadının böyle kaynanası mı olur? gerçi kocandan dolayı şaşırmamak lâzım nerde antika var seni bulmuş.
Arkadaşlar biliyorsunuz çok vaktim olmadığından eskisi kdar aktif olamıyorum. sizleri tanıdığım bu güzel forumda çoğu zaman dertlerimi paylaştım. paylaştıkça azaldı. Paylaşmakla hem kendimi hem sizleri rahatlatmaya çalıştım hep. Umarım başarılı olmuşumdur. Bugünde sizlerle en mutlu anımı paylaşmak istiyorum. vajinismusu yedikten sonra ki en büyük mutluluğum bugün anne olacağımı ögrenmek oldu. rabbim size de nasip etsin inşallah. bekliyordum ama artık biliyorum ki içimde bi canlı var. Çok tuhaf bişey. Rabbim o çok büyük rabbim sizinde istediğiniz her ne varsa hayırlısı olacaksa hepinize nasip etsin. yoksa başka bi yerden başka şeylerle sizlere hayırlı olanı versin. dualarım sizlerle..
Bir şeyde diyemiyorum...Rahatsız olduğunu belirtsen.. Allahım ne kadar itici koca kadının yaptığına bak..
Demeyince böyle oluyo işte. Sanki karsisinda bebek var...Bir şeyde diyemiyorum...
Hmmmm ... denerim. Benimkide böyle tuhaf işte. Ne yapalım.Cok teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun. monacım sen akıllı bi kadınsın. iletişimin kuvvetli. bigün seninle konuşurken anne neden benimle böyle konuşuyorsun hoşlamnıyorum bu tarz konuşmalardan desen olmaz mı canım
Canim cok sevindim yenmene darısı benimle başıma inşallah en kısa kısa zamanda benden yenerim.nasil yaptınız yardımcı ölümünün banadaBiz dün spreyle denedik canım hiçbişkilde hissetmedm kasmadm canım hemen oldu inşallah sizinde olcak hatta biz dedikki neden daha önce almadık bu spreyi. . Ama eşin mutlaka przrvtf kullansın canım yoksa oda uyusur
M monalazo Senin gibi bi kadının böyle kaynanası mı olur? gerçi kocandan dolayı şaşırmamak lâzım nerde antika var seni bulmuş.
Kayganlastirici olaraq kullanicakdim ama jelini bulamadimBebantheni ne için kullanicaksiniz
Ya burda boyle haberler okumak ne kadar guzel! Sag salim kucaginiza alin insAllahM monalazo Senin gibi bi kadının böyle kaynanası mı olur? gerçi kocandan dolayı şaşırmamak lâzım nerde antika var seni bulmuş.
Arkadaşlar biliyorsunuz çok vaktim olmadığından eskisi kdar aktif olamıyorum. sizleri tanıdığım bu güzel forumda çoğu zaman dertlerimi paylaştım. paylaştıkça azaldı. Paylaşmakla hem kendimi hem sizleri rahatlatmaya çalıştım hep. Umarım başarılı olmuşumdur. Bugünde sizlerle en mutlu anımı paylaşmak istiyorum. vajinismusu yedikten sonra ki en büyük mutluluğum bugün anne olacağımı ögrenmek oldu. rabbim size de nasip etsin inşallah. bekliyordum ama artık biliyorum ki içimde bi canlı var. Çok tuhaf bişey. Rabbim o çok büyük rabbim sizinde istediğiniz her ne varsa hayırlısı olacaksa hepinize nahsip etsin. yoksa başka bi yerden başka şeylerle sizlere hayırlı olanı versin. dualarım sizlerle..
Numarada yapsa ne güzel işte sert konuşup cadılık yapmasından iyidirKızlaaar!! Kayınvalidem beni deli ediyooor. Benimle bebekmişim gibi konuşuyor. Agucuk gugucuk seslerle, kafayı yiycem, bir şey de diyemiyorum.
Olabilir patate, hafif tahriş, yada perinede minik bir çatlak buna sebep olabilir. Önemli olduğunu sanmıyorum.
Neye dayanarak bebeğin olmayacagini söyledi.. alttan muayene etmeylemiSelam arkadaslar dun doktora gttm alltan muayane etmeye calsti doktor biraz korktum ackcasi kasldm. doktor yuzeysel bakti alttan. bide ultrasonla fln bakti. cok olumsuz konstu bebegin falan zor olur dedi . anne olamayacagimi ogrendm yani. hayatta hersey kismet oteye gidilmezmis bunu anladm. benim icin cok zor oldu . umudum artk hic kalmadi 24 yasmdaym ve anne olman cok zor diye suratima yapistirdi kimseye soyleyemiyorum dunden beri aglamaktan helak oldm. cok yoruldm smdi artk napicagimi dusunuyorm.. heralde uzun bir sure burda olamayacagim burda kirdigim uzdugum yanls bir kelime kullandigim varsa hakkini helal etsn benden yana varsada helal olsn ben hepinizi cok sevdim tanimasamda ayni derdi paylastgmz icin birbirimize yoldas sirdas dost oldk hrrsey icn tsk. ederm hoscakalin umarm birgun hepinize bu dertten kurtulur bebeklerinizi kucaginiza alirsinizz
Selam arkadaslar dun doktora gttm alltan muayane etmeye calsti doktor biraz korktum ackcasi kasldm. doktor yuzeysel bakti alttan. bide ultrasonla fln bakti. cok olumsuz konstu bebegin falan zor olur dedi . anne olamayacagimi ogrendm yani. hayatta hersey kismet oteye gidilmezmis bunu anladm. benim icin cok zor oldu . umudum artk hic kalmadi 24 yasmdaym ve anne olman cok zor diye suratima yapistirdi kimseye soyleyemiyorum dunden beri aglamaktan helak oldm. cok yoruldm smdi artk napicagimi dusunuyorm.. heralde uzun bir sure burda olamayacagim burda kirdigim uzdugum yanls bir kelime kullandigim varsa hakkini helal etsn benden yana varsada helal olsn ben hepinizi cok sevdim tanimasamda ayni derdi paylastgmz icin birbirimize yoldas sirdas dost oldk hrrsey icn tsk. ederm hoscakalin umarm birgun hepinize bu dertten kurtulur bebeklerinizi kucaginiza alirsinizz
Selam arkadaslar dun doktora gttm alltan muayane etmeye calsti doktor biraz korktum ackcasi kasldm. doktor yuzeysel bakti alttan. bide ultrasonla fln bakti. cok olumsuz konstu bebegin falan zor olur dedi . anne olamayacagimi ogrendm yani. hayatta hersey kismet oteye gidilmezmis bunu anladm. benim icin cok zor oldu . umudum artk hic kalmadi 24 yasmdaym ve anne olman cok zor diye suratima yapistirdi kimseye soyleyemiyorum dunden beri aglamaktan helak oldm. cok yoruldm smdi artk napicagimi dusunuyorm.. heralde uzun bir sure burda olamayacagim burda kirdigim uzdugum yanls bir kelime kullandigim varsa hakkini helal etsn benden yana varsada helal olsn ben hepinizi cok sevdim tanimasamda ayni derdi paylastgmz icin birbirimize yoldas sirdas dost oldk hrrsey icn tsk. ederm hoscakalin umarm birgun hepinize bu dertten kurtulur bebeklerinizi kucaginiza alirsinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?