- 25 Ocak 2016
- 389
- 241
- 23
Ben de çok mutluyum tüy gibi bi hafiflik sanki dağ gibi yükler omuzumdan kalkmış gibi. Sırf bu his için bile kimse ertelemesin bence gerek sprey gerek krem herek egzersiz yeter ki yenmek için bişeyler yapınTeşekkür ederim çok mutluyum✌
Kesinlikle canım biyerden başlamak gerekiyoBen de çok mutluyum tüy gibi bi hafiflik sanki dağ gibi yükler omuzumdan kalkmış gibi. Sırf bu his için bile kimse ertelemesin bence gerek sprey gerek krem herek egzersiz yeter ki yenmek için bişeyler yapın
Teşekkür ederim hasta oldum sonrasında inşallah devamida gelirmisss_girl tebrikler :)
Normal, ama, zevk almıyorsan rahatsız oluyor gibi hissedebilirsin. Zamanla düzelir.Kizlar ben vajinismusu yeneli yaklasik 1 ay oluyor iliskiye girebiliylrum.bir aci yok ama penisin tamami girdiginde karnimda bir baski hissediyorum bu normal mi ne yapmam gerekir
Olabilir patate, hafif tahriş, yada perinede minik bir çatlak buna sebep olabilir. Önemli olduğunu sanmıyorum.Selam arkdslar bende esimle 1 ay ara vermstk isler gucler yuzunden 1 ay sonra denedik yaptkta ama hafif pembe kan geldi iliski sonrasi. bugun yine denedik yine kan geldi pembe cok hafif boyle sonra hemen geciyo bi daha gelmiyor pecetede gordum ikisinide neden acaba ya .s adet oncesi ve sonrasida deglm yani adetm biteli 1 hafta oldu .
Uyuşması için yeternce beklemediniz mi acaba? Sıkar sıkmaz mı yaptınız.Arka arkaya 2 gün sprey ile denedik tahriş olur dediniz fakat eşim isteyince mecbur yapmaya çalıştık ve çok yanma oldu tahriş oldu sanırım ve ben yine başaramadım normal midir acaba çok korkuyorum yenemeyeceğim diye
Onca sprey sıkmama rağmen acı hissettim tahrişten midir acaba
Yaklaşık 20 dakika falan bekledik ondan önceki gün de denemek için sprey sıkmıştım bol bol o zaman uyuştu ama dün denerken uyuşma olmadı gibi ve çok acıdı bu sebepten yapamadık allahtan eşim çok sabırlı tekrar deneriz ağrın geçince dedi ama ben korkmaya başladım ya yenemezsem diye çok üzülüyorumUyuşması için yeternce beklemediniz mi acaba? Sıkar sıkmaz mı yaptınız.
Krem olanı kayganlaştırıcıyla kullanmıştım egzersizlerde ve ilk denemelerde.Kizlar sprayi lidokain ismiyle buldum uzerinde 10% lidokain yaziyor , bir de bepanten kremi iki adla var bepantol ve bepanten ,biri gel gibi qaliba bepantol olan ,digeri krem gibi ,siz kullandiginiz gel gibi olanmi? Cunki gel gibi olani bulamadim krem gibi olani var onu kullansam olurmu?
Jel olanı daha iyi. Ama bulamadıysan, herkesin evinde vardır, kayganlaştırıcı olarak zeytinyağı kullanabilirsin. Doğal üstelik.Kizlar sprayi lidokain ismiyle buldum uzerinde 10% lidokain yaziyor , bir de bepanten kremi iki adla var bepantol ve bepanten ,biri gel gibi qaliba bepantol olan ,digeri krem gibi ,siz kullandiginiz gel gibi olanmi? Cunki gel gibi olani bulamadim krem gibi olani var onu kullansam olurmu?
Normal,bide çok kasarsan olurKizlar merhaba ben vajinismusu yeneli 1 ay oliyor ama iliski esnasinda penisin tamami girince karnimda bir baski hissediyorum aci degil. Sizce bu normal mi ne yapmaliyim
Bebantheni ne için kullanicaksinizKizlar sprayi lidokain ismiyle buldum uzerinde 10% lidokain yaziyor , bir de bepanten kremi iki adla var bepantol ve bepanten ,biri gel gibi qaliba bepantol olan ,digeri krem gibi ,siz kullandiginiz gel gibi olanmi? Cunki gel gibi olani bulamadim krem gibi olani var onu kullansam olurmu?
Ne alaka niye böyle birşey yapiyor kiiKızlaaar!! Kayınvalidem beni deli ediyooor. Benimle bebekmişim gibi konuşuyor. Agucuk gugucuk seslerle, kafayı yiycem, bir şey de diyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?