Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Merhaba kizlar, deneme yapanlara tavsiyem olsun,biz denemelerimizde mum yakardik mutlaka YouTube dan dinlendirici, sakinlestirici bi müzik acardik, esprili hareketlerle yaklasirdik iyi oluyor gevşiyosun biraz böyle operasyona gider gibi baslamayın egzersize , biz böyle yaptk tavsiyem olsun dedim

Bu arada 5 çayı iyi bir fikir, benim de böreklerim hiç de fena değildir hani :hamarat:

Çok zor bi imtihan seninki de canım Allah yardımcın olsun. Mantık evliliği değil de aşk evliliği olsaydı sizinki mutlaka eşin bi süre sonra sana daha ilgili davranamaya başlardı. Seviyodur muhtemelen seni ama aşık olmadığı için bu da adamın işine geliyo belki. Bana sorarsan yani canım belki haddimi aştım kusura bakma. Ama senin bu adamla gerçekten durmaman lazım. Armağana tavsiye verirken çok cesaretlisin bence sen de öyle bi cesaretle hayatına bi yol vermelisin. Bu arada sapık değilsin. İnsansın sonuçta isteklerin arzuların olabilir.
Armağanın eşi acımasız davranıyor. Armağan da genç bir kadın daha. Ben zaten çok geç evlenmiştim. 39. Yaşın getirdiği bir mecburiyet de var. Yanlız kalma korkusu yaşıyorum. Ama bende çok rest çekip gitdim. Ama olmadı. Bir şekilde vazgeçirildim. Armağan daha hiç dişini göstermemiş. Eşi onunda bir savunma mekanizması olduğunu görmeli. Onun durumu daha katlanılmaz! Ama ben eşimden bir türlü de soğuyamıyorum! Nefret edemiyorum. Sadece kızıyorum. Bu da yeterli cesareti vermiyor işte. İçim acıyor. Hem oda bana düşkün. Sadece aptal gibi davranıyor işte. Ünv. Mezunu, üstelik okul ikinciliği var. Çok zeki birisi. Ama aşk meşk işlerinden hiç anlamıyor. Sorun şu ki matematikden başka beyni bir şey almıyor. İnsan olarak çok iyi. Ama bazan tuhaf cinsel tercihleride varmı diye şüphelere kapılıyorum. Bir şeyde görmedim. İki kefeninde eşit durduğu bir terazi gibi. Bir taraf ağır bassa, ya gidecem, ya kalacağım. Ama ben arafda bekliyorum. Kararsız!

Merhaba kizlar, deneme yapanlara tavsiyem olsun,biz denemelerimizde mum yakardik mutlaka YouTube dan dinlendirici, sakinlestirici bi müzik acardik, edprili hareketlerle yaklasirdik iyi oluyor gevşiyosun biraz böyle operasyona gider gibi baslamayın egzersize , biz böyle yaptk tavsiyem olsun dedim

Bu arada 5 çayı iyi bir fikir, benim de böreklerim hiç de fena değildir hani :hamarat:
Oooo hepimiz hamarat çıktık. Kocasının nuru sen nasılsın. İnşallah aranız düzelmiştir.

Oooo hepimiz hamarat çıktık. Kocasının nuru sen nasılsın. İnşallah aranız düzelmiştir.
Benim adam bana küs şaka gibi :rolleyes: ayni duruyor canım kayinvalidem bizde olmuş olmasa kesin giderdim ama, sorduğu şeylere cevap vermiyorm konuşmuyorm bende kesinlikle, ev taşıma temizlik işiyle falan ugrasyrz , o işten geliyor evde de yoruluyor akşam olunca girip yatiyorz konuşmadan, yatakta dönüp duruyor bilirim ben onun hareketlerini bana yaklaşcak ama gurur yapıyor , zerre kadar kizginligim kirginligm geçmedi, buradan anlatikinca basit geliyor ama felaket bit geceydi yaptklari hele sonrasndaki tavirlari, kayinvalideme bir güzel döktüm içimi, kadin oğlundan sogumadysa iyidr:oha::KK45::KK45:

Kizlar pasta börek pizza hele çay demişsiniz gözlerim pörtledi :KK45: malesef ben mutfakta hic iyi değilim yaptığım yemekler ya yarı pişmiş ya yanmış oluyor ya çok tuzlu ya çok acı oluyor :kk77: eşimde artık cok aç olduğunda dur bugün yemek yapma dışardan soyleyelim diyor napsın iyice aç kalacak garibim :KK70:

Ama benimde evimin manzarası denize sıfır buyrun bize gelin tabi pizzalarla böreklerle. Çayı ben demlerimmmm :KK70:

Arkadaslar egzersizlere decam ederken ara vermek ne demek!!!
Kimse bırakmasın hadi su güzelim yaz aksamlariniza azcık heyecan katın bitirin şu işi.

Nurcum kocanın sana yaklaşma çabaları ortada. Bekle yavaş yavaş yola gelecek o da.

Monacım Mayısta tatil yapmış biri olarak şimdi sana nasıl özendim. Belki kocan orda iştaha gelir sen her daim hazırlıklı ol.

Itiraf filmini izlemeyi düşünüyorum cok güzel olduğunu duymuştum tavsiye için teşekkürler

Leydicim bu ayın leydisi sen olacaksın gibi his var içimde hadi biraz fazla gayret :KK66:

Kizlar pasta börek pizza hele çay demişsiniz gözlerim pörtledi :KK45: malesef ben mutfakta hic iyi değilim yaptığım yemekler ya yarı pişmiş ya yanmış oluyor ya çok tuzlu ya çok acı oluyor :kk77: eşimde artık cok aç olduğunda dur bugün yemek yapma dışardan soyleyelim diyor napsın iyice aç kalacak garibim :KK70:

Ama benimde evimin manzarası denize sıfır buyrun bize gelin tabi pizzalarla böreklerle. Çayı ben demlerimmmm :KK70:
bana çay olsun pasta böreğe gerek yok :) ama 50 kilo olmama rağmen iyi bir hamur işi yiyicisi olduğumu inkar edemeyeceğim :KK49:

Sanki beni anlatmissin hanya :KK48: ben de yiyen tayfadanim, hatta esim benden.guzel börek yapıyor düşünün halimi:bicak: ama tabi güzel yerim yani yapan olur az a:KK71:

Arkadaslar egzersizlere decam ederken ara vermek ne demek!!!
Kimse bırakmasın hadi su güzelim yaz aksamlariniza azcık heyecan katın bitirin şu işi.

Nurcum kocanın sana yaklaşma çabaları ortada. Bekle yavaş yavaş yola gelecek o da.

Monacım Mayısta tatil yapmış biri olarak şimdi sana nasıl özendim. Belki kocan orda iştaha gelir sen her daim hazırlıklı ol.

Itiraf filmini izlemeyi düşünüyorum cok güzel olduğunu duymuştum tavsiye için teşekkürler

Leydicim bu ayın leydisi sen olacaksın gibi his var içimde hadi biraz fazla gayret :KK66:

Ya bana da bir çözüm bulabilir miyiz? Uzun süredir en büyük dilatoru cok rahat aliyorum git gel oluyor gayet acisi ve rahat. Esimle de baya ilerledik aslinda. Ama normalde ben gayet istekliyken bu aralar bir sey oldu bana canim hiic istemiyor.. Adamin üzerine atlardim yani nerdeyse. Bir deneme yapabilsek birkac gun ust uste bu is bitecek sanki ama :KK1:

H hanya benim koca yols elbet gelecek ama zaman alır gibi biraz, egolu biraz desem hakkini yemis olmam yani, beni deli gibi kiskanmasina rağmen daha agzindan bir kere kiskandigina dair birsey duymamismdr, ordan pay biç işte

Kızlar size eşimin bugün ki itirafını söyleyeyim. Ben vajiyi yedikten sonra eşimle aram bozuldu cinsel anlamda bana göre sorun yoktu da eşim benden uzak durmaya çalışıyordu. Evde dışarda falan sanki karısı değilmişim gibi davranıyordu. Meğerse ben vajiyi yenip iliskiye ara vermeden hergece üzerine düşünce bana karşı yetersiz kalıp rezil olmamak icin uzak durmayı seçmiş. Kendine göre bi yol bulmuş! Eğer benden uzak durursa benden ona iliskiye girelim demezmisim ve onun bana yetmediğini düşünmez mişim. O bunları Şakayla karışık anlatınca birden beynimde ampuller yandı acaba dedim bizim kızların Kocaları da bu yüzden yaklaşmıyor yoksa benim kocam kendi kendine mi sacmaliyor aklınızda bulunsun diye anlattım. Bi köşede dursun belki lazım olur. Erkeklerin böyle kuruntusu mu var yaa? Ne komik bi de bize kurup kurup uyduruyorsunuz derler :KK70:

Ya bana da bir çözüm bulabilir miyiz? Uzun süredir en büyük dilatoru cok rahat aliyorum git gel oluyor gayet acisi ve rahat. Esimle de baya ilerledik aslinda. Ama normalde ben gayet istekliyken bu aralar bir sey oldu bana canim hiic istemiyor.. Adamin üzerine atlardim yani nerdeyse. Bir deneme yapabilsek birkac gun ust uste bu is bitecek sanki ama :KK1:
Bol bol yemek ye acaip iştah açıyor. Valla ben hazır meyve suyu icmezdim simdi ictikce icesim geliyor birde cikolata yedikce kocamin aksam eve gelmesini zor bekliyorum. Evlendigimden beri spor yapmama ragmen 4 kilo aldım ama napıyım dayanamıyorum..

Bol bol yemek ye acaip iştah açıyor. Valla ben hazır meyve suyu icmezdim simdi ictikce icesim geliyor birde cikolata yedikce kocamin aksam eve gelmesini zor bekliyorum. Evlendigimden beri spor yapmama ragmen 4 kilo aldım ama napıyım dayanamıyorum..

Yaa aslinda benim de istahim cok acik, 1 yili doldurduk biz de ben 48le evlendim su an cok utaniyorum ama 56yim:KK43:( ve hayatimda hep 48 49 civariydi kilom. Herkes mutluluktan falan dedi :KK49: dogrudur aslinda vaji olsam da hep mutluyduk cok şükür. Çikolatayi deneyecegim. Bir de ne sporu yapiyorsun? Ben de baslamaliyim acilen :63:

Kızlar size eşimin bugün ki itirafını söyleyeyim. Ben vajiyi yedikten sonra eşimle aram bozuldu cinsel anlamda bana göre sorun yoktu da eşim benden uzak durmaya çalışıyordu. Evde dışarda falan sanki karısı değilmişim gibi davranıyordu. Meğerse ben vajiyi yenip iliskiye ara vermeden hergece üzerine düşünce bana karşı yetersiz kalıp rezil olmamak icin uzak durmayı seçmiş. Kendine göre bi yol bulmuş! Eğer benden uzak durursa benden ona iliskiye girelim demezmisim ve onun bana yetmediğini düşünmez mişim. O bunları Şakayla karışık anlatınca birden beynimde ampuller yandı acaba dedim bizim kızların Kocaları da bu yüzden yaklaşmıyor yoksa benim kocam kendi kendine mi sacmaliyor aklınızda bulunsun diye anlattım. Bi köşede dursun belki lazım olur. Erkeklerin böyle kuruntusu mu var yaa? Ne komik bi de bize kurup kurup uyduruyorsunuz derler :KK70:
Erkeklerde hemen niye rezil olacaklarını düşünüyorlar ki, ama diyorum ben onların beyni garip çalışıyor. Acaba armağanın eşide mi hayal kırıklığı yaratmakdan korkuyor. Öyle ulaşılmaz tavırların ardına sığınıyor. Kızı istekli görünce korkuyor olabilir mi.

Merhaba kizlar, deneme yapanlara tavsiyem olsun,biz denemelerimizde mum yakardik mutlaka YouTube dan dinlendirici, sakinlestirici bi müzik acardik, esprili hareketlerle yaklasirdik iyi oluyor gevşiyosun biraz böyle operasyona gider gibi baslamayın egzersize , biz böyle yaptk tavsiyem olsun dedim

Bu, yukardaki mumlu, şakalı, romantik tabloyu eşinle yaşayabiliyorsan sakın onu bırakma Benden söylemesi. Hatda o çekiniyorsa sen üstüne atla derim. Zaten sana en sevdiğin bisküviden almış. Oyy..oy! Barışın bence. Eşin tripli ama "çok güzel hareketleri" var

Inan kocam anlatınca öyle düşündüm. Niye kaçmaya çalışıyorlar acaba yetersiz olacagız diye mi dedim kendi kendime. Bu arada artım esimden aldığım itirafları buraya yazıcam bunların beyin yapısını çözmek lazım :KK70:

X