Kizlar bakamadim bayadir ne alemdesiniz yenenler varmi.ilkini ve ikincisini spreyle yaparak yenmiştim ondan sonra birdaha kullanmadim...zevk almak herseyi unutturuyor...bebek dusunmuyorum daha cinsel hayatim iyi gidiyo ve yedi ay nasil yapmadim diye kendime kiziyorum arada :) cesaret ve zevk :) inanin cok guzel bişi :)
Merhaba ne guzel darısı basımıza :) hangi sprey acaba ?Kizlar bakamadim bayadir ne alemdesiniz yenenler varmi.ilkini ve ikincisini spreyle yaparak yenmiştim ondan sonra birdaha kullanmadim...zevk almak herseyi unutturuyor...bebek dusunmuyorum daha cinsel hayatim iyi gidiyo ve yedi ay nasil yapmadim diye kendime kiziyorum arada :) cesaret ve zevk :) inanin cok guzel bişi :)
Insallh canim en kisa zamanda yenersiniz.wemcaine spreyMerhaba ne guzel darısı basımıza :) hangi sprey acaba ?
İnsallah gercekten cok zor bi durumInsallh canim en kisa zamanda yenersiniz.wemcaine sprey
Canim sprey saniyorum daha iyi.sekiz on fıs sıkıp uç beş dakikaya uyuşuyor..evet yaniyor ufleyin yelleyin :) yatağin ucuna yat eşin yavaş yavaş ilerletsin acı yok baskı var..valla bi cesaret birak kendini ayir bacaklarini eşin yapsin yavaş yavaş bitsin.ikincidede bir iki fis skarsin o heyecani yenmek icin digerlerinde zaten kendi giriyo enn onemlisi zevk almak eşini arzulamakİnsallah gercekten cok zor bi durumben de uyusturacak biseyler arıyorum ama baktm da bu spreyin etken maddesi lidokainmiş emlanınki de lidokain ve emla bende cok cok hafif hatta yok denecek kadar etki yaptı emlada %5 bu spreyde %10 mus ise yarar mı acaba. Evde biolyn almıştım o da hic ise yaramadı yanls mı kullanıyorum napyorum aglycam artıkınnn ( atın beni denizlere
Ay ne guzel anlatmışsın valla sagol canım :) zaten bi kere olsa ben gerisini hallederim canıma tak etti gayri :) insallah bende de etkili olur canm da yazarım buralara Heyyooooo Yendiiiiimmmm! :) diye :)Canim sprey saniyorum daha iyi.sekiz on fıs sıkıp uç beş dakikaya uyuşuyor..evet yaniyor ufleyin yelleyin :) yatağin ucuna yat eşin yavaş yavaş ilerletsin acı yok baskı var..valla bi cesaret birak kendini ayir bacaklarini eşin yapsin yavaş yavaş bitsin.ikincidede bir iki fis skarsin o heyecani yenmek icin digerlerinde zaten kendi giriyo enn onemlisi zevk almak eşini arzulamak
Ben spreyle denedim ama yapamadim iki fis disindan siktimtim sadece yuzeyi uyustu ondan mi acabaKizlar bakamadim bayadir ne alemdesiniz yenenler varmi.ilkini ve ikincisini spreyle yaparak yenmiştim ondan sonra birdaha kullanmadim...zevk almak herseyi unutturuyor...bebek dusunmuyorum daha cinsel hayatim iyi gidiyo ve yedi ay nasil yapmadim diye kendime kiziyorum arada :) cesaret ve zevk :) inanin cok guzel bişi :)
Yuzeyiyle ne işin var :) cubugu ice dogru tutup sıkın gidebildigi kadar ice gitsin sıktıktan sonra kalkmayin yada yan yatin.en az alti yedi fıs sıkınBen spreyle denedim ama yapamadim iki fis disindan siktimtim sadece yuzeyi uyustu ondan mi acaba
Spreyin çubuğunu içeri sokup mu sıkmak gerekiyorYuzeyiyle ne işin var :) cubugu ice dogru tutup sıkın gidebildigi kadar ice gitsin sıktıktan sonra kalkmayin yada yan yatin.en az alti yedi fıs sıkın
Bide oyle deneyim korktum oyle bayaga uzaktan sikmistim bide icine dogru deneyim insallah kurtulurum bnde sizin gibiYuzeyiyle ne işin var :) cubugu ice dogru tutup sıkın gidebildigi kadar ice gitsin sıktıktan sonra kalkmayin yada yan yatin.en az alti yedi fıs sıkın
Kizlar bakamadim bayadir ne alemdesiniz yenenler varmi.ilkini ve ikincisini spreyle yaparak yenmiştim ondan sonra birdaha kullanmadim...zevk almak herseyi unutturuyor...bebek dusunmuyorum daha cinsel hayatim iyi gidiyo ve yedi ay nasil yapmadim diye kendime kiziyorum arada :) cesaret ve zevk :) inanin cok guzel bişi :)
Acaba spreyi ilkinde ne kadar ice siktin zar gozukuyor ya onunda mi otesine gittiBen de senin tavsiyenle spreyle yenebilmiştim. Ama malesef ikinci gelmedi
Acaba spreyi ilkinde ne kadar ice siktin zar gozukuyor ya onunda mi otesine gitti
Aynen öyle valla. Amin, inşallah hepimiz kısa zamanda yener rahatlarız..Allah yardim etsin bnde ilkini spreyle denemk istiyorum insallah olur Allahbhepimize yardim etain zor bi durum herkezin 5 10 dakkada yaptigi isi biz gunlerce aylarca ugrasioruz
Keşke anestol yerine emla krem veya vemcaine sprey alsaydin onların etkisi daha fazla sanırım anestol kullanmadim ben kullanan arkadaşlar yardımcı olsunlarSelam arkadaşlar 1 aylık evliyim ve hala ilişkiye giremedik. İlk gece zorladık damla şeklinde peceteye kn bulaştı. Balayinda denedik ama yine başarılı olamadık. Geçen hafta kayganlastici aldım işe yaramadı. Bugunde anestol pomad aldım. Elimin üstüne uyguladım uyuma olacak mı diye. Açıkçası pek işe yaramayacak gibi. Nasıl kullanılacağını anlatabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?