Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Monalazo bugün eşimin p.nn ucunu alabildm şükürler olsun giriş çıkışta hiç zorluk yasamadik 2 3 kere yaptık bunu kolaylıkla ama biyerde tıkandı cok azi girdi snra kapı duvar hissi yine bundan sonra neypalm sence sanki yolunu bulamıyor tikaniyor girdikten sonra hersekilde gitmesi gerekmiyor mu buz birde arkadan denedik kolay doğru bir pozisyon mu acaba

Bendede oyle oluyo sadece azicik ucu giriyor devami gelmiyor kendimi kasmayim diom ama farknda olmadan kasip kapatiyoruz sanirim

Kendini iyice gevşek bırakabilsen, duvar kalkacak. Eşin girdiği kadarla yetinip, küçük küçük git gel yapsa uyarılırsın, devamı da kendiliğinden gelir. Duvar kalkar.
Eşin penisi aşağıya doğru ittirmeli, popoya doğru. Yanlış yöne, yukarı eğimle ittiriyor olabilir. Penis popoya eğimli girmeli,
Ve de takıldığın yerde ıkınmalısın. Vajina açılıncada, penis yolunu bulur.
İlk girişi yaptınız ya, çorap söküğü gibi gerisi gelir.
Pozisyon olarak sorun olduğunu sanmıyorum. En çok penisin eğimine dikkat edin, ben burda genellikle hata yapıldığını düşünüyorum. Duvar hissedince, eşin penisini aşağıya meyilli kaydırsın, sende ıkın. Doğru nefes al ve gevşemeye çalış. Bacakların, kalçaların kasılı olmasın. Bayılmış gibi yat. @hanya arkadaşımızın önerisiydi yanlış hatırlamıyorsam. Bayılır gibi yatmak!

Vajinismusta arkadan zor bence. Ya eşin ya sen üstte olmanız daha rahat

yatağın uç tarafına gidip bacaklarını eşinin beline dola. o ayakta dursun. kendini rhat bırak daha kolay olur biz öyle yenmiştik

Herkesin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.
Pazartesi günü iyi bir sonuç almayı da diliyorum.
Ve isteyen herkesin annelik duygusunu tatmasını canı gönülden istiyorum...
Hepimizin hakkında hayırlısı

cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. milletce daha güzel ,ve huzur dolu günlerde, nice milli, ve dini bayramlarımızı kutlamak dileğiyle

Ne zaman bozlmstu kizligin yani ne kdr sure sonra aparatla denedin esliden

2 ay oldu. İkinciyi denedik olmadı. Spreyle denemeyi düşündük sonra dedim öyle de yenmiş olmıyorum sonuçta hissetmediğim için oluyor, sonra da egzersize başlamaya karar verdim. 2 haftadır yapıyorum. Dün de işte öyle kanama oldu. Bütün akşam da yavaşça azalan devam etti. En son gece baktığımda adetin son günü kahverengimsi bi kan-leke arası bişey gelir ya, o şekildeydi

Atarax ne ise yarıyor bende de aynı sorun var evde de mevcutken kullansam mı?
Atarax sakinleştirici galiba. Ben kullanmadım. İşe yarar mı bilmem. Eğer heyecan yaptığından olmuyorsa seni sakinleştirdiğinden işe yarayabilir. Ama vajinismusda çok işe yarayacağını sanmıyorum. Vajinismusun kesin çözümü, parmak yada aparatlarla egzersiz yapmak.

Adetin yaklasmis olabilir mi yada zorlamis olabilirsin bende de soylle olmustu bende kizligimi spreyle bozdurdum bayagi kan gelmsti ertesi gun aparatla yine denedim kan geldi 2 gun ara verdm tekrar denedm aparatla yine kan gelmsti . Demek ki sen aparatla esinin penisle ulasamadigi son noktayada ulasmis olabilirsin 2 gun ara ver tekrar dene aparatla yine kan gelirse doktora git bana doktor olabilir kan gelir tam yirtilma saglandigi icin artk tamamen kizlk gitmis biraz bekle dene bi daha kan gelmez demsti 1 hafta beklemstm tekrar aparatla denedim kan falan gelmemisti...

Aslında eşimin ulaşamadığı noktaya ulaşabildiğimi zannetmiyorum çünkü eşim baya ileri gitmişti. Ama aparatla 4-5 cm anca girebilmişken kanadı

Aslında eşimin ulaşamadığı noktaya ulaşabildiğimi zannetmiyorum çünkü eşim baya ileri gitmişti. Ama aparatla 4-5 cm anca girebilmişken kanadı

Peki 1 hafta bekle tekrar aparatla calis eger kan gelirse doktora git. Cunku ya zorlayip kendine zarar veriosundur yada baska bi nedeni vardir.

Kizlar bakamadim bayadir ne alemdesiniz yenenler varmi.ilkini ve ikincisini spreyle yaparak yenmiştim ondan sonra birdaha kullanmadim...zevk almak herseyi unutturuyor...bebek dusunmuyorum daha cinsel hayatim iyi gidiyo ve yedi ay nasil yapmadim diye kendime kiziyorum arada :) cesaret ve zevk :) inanin cok guzel bişi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…