• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Ne kadar ertelersen o kadar uzar bu durum. Bak aynı süre yaşamışız bende 3yıldan sonra yendim çok pişmanım. Tembellik etmeseydim şimdi çocugumuz bile olurdu belki. İnanki uğraşınca 1haftalık bişi yenmesi. Ben aparatla yendim tabsiye ederim. Rapid marka 4lü aparat almıştım 60tl. Parmak yapamıyodum. Kendinde aparat yapabilirsin. Kayganlaştırıcı ve bebanten çok kolaylaştırıyo tavsiye ederim. Lütfen artık vakit kaybetme...
Canım sevindim yenmene darısı başıma inşallah ben çok korkagim canım çok yanacak zannediyorum.hastaneye gidiyorum iğne bile zor yaptırıyorum o kadar korkagim.ben parmakla yaptım egzersiz bir bogum girdi çektim sonra cesaret edemiyorum.aslında bütün yük bende azcık eşimde üstüne düşse belki yenicez hep ben düşünüyorum.

Canım sevindim yenmene darısı başıma inşallah ben çok korkagim canım çok yanacak zannediyorum.hastaneye gidiyorum iğne bile zor yaptırıyorum o kadar korkagim.ben parmakla yaptım egzersiz bir bogum girdi çektim sonra cesaret edemiyorum.aslında bütün yük bende azcık eşimde üstüne düşse belki yenicez hep ben düşünüyorum.
Amin inşaallah en kısa zamanda yenersin. Bazı eşler sadece anlayış göstererek destek olduklarını sanıyolar. Malesef böyle. İş genelde bize düşüyo.

Malesef kullanılmamış duruyor eşyalar herşey ama hakkımı helal etmicrm bana heves ettirmediler çalıştığım için pek takmiyorum evim güzel Evimi kullamdirmiuolar sadece uyumak oda eşim geç çıkıyo üst kata gel de yen vajiyi
Bu devirde boyle seyler mi kaldi artik kabul etmeyin sizde bu kadarini...bosanin gitsin..ben bu durumda kadinlarada suc buluyorum yaptirmayin kendinize bu kadar eziyet kadiniz diye

M monalazo valla canim bisey diyim mi yasa falan bakmiyorlar eziyorlar ezdirmiyceksin kendini ama yinede saygisizlik degil benim yaptigim. Kendimi korumak. Ama artk yoruldm esime hukmetmeye calisiyorum yani en azndan onu kendme baglamaya . Buda hep dedigim gibi cocugumun olmasiydi ama cocuga artk baglamiyorum kendim cozmeye calisiyorumm :)

her seferinde küçükle başla kendini hazır hissedince büyüğe geç. Heyecan panik yapman normal. Sürekli yaptıkca alışacaksın. Düşe kalka başaracaksın inşallah. Herkes farklı yapıda ben bakarak daha rahatdım. Sen bakmadan daha rahatsın. Nasıl rahat hissediyorsan öyle yap..ama merak etme egzersiz yaptıkca duyarlılığın azalacak. Daha rahat olacaksın.
Yaaa siz ne kadar iyi bir insansiniz! Hem bana yazdiklariniza hem diger kizlara yazdiklariniza bakiyorum da yardim edecek ,bize bunu aydinlatacak sekilde ne guzel yaziyorsunuz,Allah razi olsun!
Azerbaycanda bu konunu konusmak o kadar zor ki...kabullenenler bile cok az vajinismus da neymis oncelerj boyle seylermi varmis diyorlar ...
Menim simdi adetimin sonuna geliyor biter bitmez baslaya bilirim dimi egzersizlere? Ovulyasyon gunume kadar artik yenmek istiyorum bebek istiyorum ya...eskmin kecen ay evlenen arkadasinin karisi hamile...esim bana oyle cekinerek soyledi ki hic kiyamiyorum ona o da bebek isityor :(
Bu adet bitsjn bir haftaya cozmem lazim , bir de kayganlastirici olarak bepanten kullana biliyormuyduk?

Kızlar bende 6 aylık evliyim okadar çok zorlanıyorum ki toplasan 3defa oldu ama acıdan kıvrana kıvrana çok kötüydü artık yatağa bile girmeye korkuyorum

Yaaa siz ne kadar iyi bir insansiniz! Hem bana yazdiklariniza hem diger kizlara yazdiklariniza bakiyorum da yardim edecek ,bize bunu aydinlatacak sekilde ne guzel yaziyorsunuz,Allah razi olsun!
Azerbaycanda bu konunu konusmak o kadar zor ki...kabullenenler bile cok az vajinismus da neymis oncelerj boyle seylermi varmis diyorlar ...
Menim simdi adetimin sonuna geliyor biter bitmez baslaya bilirim dimi egzersizlere? Ovulyasyon gunume kadar artik yenmek istiyorum bebek istiyorum ya...eskmin kecen ay evlenen arkadasinin karisi hamile...esim bana oyle cekinerek soyledi ki hic kiyamiyorum ona o da bebek isityor :KK43:
Bu adet bitsjn bir haftaya cozmem lazim , bir de kayganlastirici olarak bepanten kullana biliyormuyduk?
Canım. Sağol öncelikle, yardım etmeyi gerçekten çok istiyorum. Belki nir faydam dokunur, birine moral olurum diye uğraşıyorum. Yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum çünkü.
Sorunuza gelince adet biter bitmez deneme bana kalırsa. Çünkü biraz tahriş olmuş oluyor. Üç dört gün beklemeni tavsiye ederim. Vajinan normal haline bir gelsin. Bepanten kullanabilirsin...zeytinyağı da varsa kullanabilirsin. En iyisi su bazlı yağlar. Önemli olan çabuk kurumamalı ve vajinanın florasını bozmamalı.
Bebeğinizde olur inşallah canım. Önce şu hastalığı bir yen, sonra eşinle biraz da tadını çıkart, bebekde nasıl olsa olacak inşallah.
Kolay gelsin canım. İnşallah aşacaksınız bu durumu.

Öyle ama cazgir yapamiyosun kimseye güçlü insanlar çok kızları oğlu kötüler beni ki öyle yaptılar zaten beni kötü bellediler allahın karşısına çıkacak herkes

Benim hakkım değil mi pijamalarimla eşime kahvaltı hazırlayım herkes gibi ama iki sene olacak nerdeyse yok

Benim hakkım değil mi pijamalarimla eşime kahvaltı hazırlayım herkes gibi ama iki sene olacak nerdeyse yok
Ne saçmalık bu böyle?! Eşinle konuşsana...doğru değil ki bu yaptıkları..bir tavır koymalısın! Çok sinir bozucu bir durum... stres çok kötü. Kanser başta olmak üzere bir çok hastalığın birinci sebebi. Öyle içine at at kendine zarar verirsin. Kötü olmak iyidir, kötü ol sende bırak sevmesinler zaten. Böyle anlayışsız insanların sevgisi batsın!...

Allah iman kuran versin bana başka ne diyim zaten iki kişi kaldılar görüncm evlendi bu hafta neymiş tek kalmışlar benim hayatımı zehir ettiler babam benim uzuntumden şeker hastası oldu eşim ayrı stresli düşünün yani mobilya m geldi eşim için kaynanam ağlıyor hergün işten gelince mutfakta uzaniyomus da şimdi düzeni olacakmış bakya suna ya ben ne yapsaydim tek kızdım evlendim hep onların yüzüne ki hala eşim bekar gibi alt katta istedikleei oldu

Ben bu hastalığı nasıl yeniyim söyleyin kızlar
Yapacağın tek şey savaşmak. Yaşamak istediğin hayatı yaşamak için gerekirse çirkefleşeceksin. Yerinde olsam çıkmam evimden. Ne düşünürlerse düşünsünler. Eşimi de göndermem. Gidiyorsan bende kendi annemin yanına giderim de! One ya! Herkes kendi anne babasının yanında kalsın o zaman. Yenemesin vajiyi o ortamda gıcık olursun zaten. Ben bile gıcık oldum! :KK43: tamam arada olur. Bazı günler toplanılır. Her gün her gün!!!! Valla bir şey yap ben sinir oldum...

Ya bacim böyle benim durumum psikoloğa anlatsam anlamaz yine beni kötüler eşimin ailesi bi gün yüzü görmedim eşim ben boyleydim biz boyleydik diyor bilmiyor muydun desi bir kere soyledigimde hakkımı helal etmiyorum bu hastalığı yenememem onların suçu

Ya bacim böyle benim durumum psikoloğa anlatsam anlamaz yine beni kötüler eşimin ailesi bi gün yüzü görmedim eşim ben boyleydim biz boyleydik diyor bilmiyor muydun desi bir kere soyledigimde hakkımı helal etmiyorum bu hastalığı yenememem onların suçu
İyi dayanıyorsun maşallah.on beş gün bizde geldiler elimin ailesi etmediğimiz kavga kalmadı .maşallah sana

Canim bence bu cok ciddi bi durum. Yani açık acik konus esinle bunu. Hatta kayinvalidenle konus biz evliyiz ve bi hayatimiz var de. Yalniz kalmak bizim de hakkimiz de. Hatta torun istemiyor musunuz siz falan de. Yuzu kizarsin biraz. Ben turkiyedeki bu aileleri hastalikli buluyorum bence incelenmeleri gerek. Erkek anne babalarinj kastediyorum. Resmen ogullarina delicesine baglaniyorlar. Evlendiriyorlar ama yine yanlarında kalsin istiyorlar yok yani hakikayen mantikli bir aciklamasi olamaz bu durumjn manyaklik bu. Sizin ayri bi hayatimiz oldugunu kabullensinelr. Yasin cok mu kucuk? O yuzden ezmeye ki calisiyolar nedir. Asla taviz verme bundan sonra. Ama tabi en basta esinin de seninle aymi dusunmesi lazim ki dusunseydi bu durum boyle olmazdi bence. Hic mi heves etmedi esin seninle yalniz kalmaya evinizde vakit gecirmeye bas basa.. Valla tuhaf. Kac aylik evlisiniz? Dilerim esin bundan sonra farkli davranir ama senden ciddi bi adim gormesi sart bence.

Valla ben evliligimden hiçbirşey anlamadım çünkü eşim de aynı düşüncede başbaşa neki onun için ailesi cahil olmasa böyle olmazdı benim abimde tek oğlan ama bizim gelin hayatını yaşıyor neden annem babamdan kaynaklaniyo ben artık bosverdim çalıştığım için iyiki isim var şükür allaha yoksa ben tamamen bakirkoylu olurdum yaşım 25

Back