Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Peki p.nisi iceri alirken kenarindanmi yoksa uzerine baski uygulayipmi alicaz. inanin bu kafami kurcaliyor. (cahil diyebilirsiniz)

Fyztnl kızlık zarında iki delik var sanırım. Doktora gitdin mi? Şimdi merak etdim googleye bakacağım..

Hayir gitmedim. tek parmagimi sonuna kadar alinca hissetmiyorum. 2 parmagimi alirken cikiyor karsima bende 2 parmagimim arasina alarak ilerletiyorum. ona dokununca canim yaniyor.

Merhaba brn de hala yenemedim .misafir var gidince de regl yine çocuk muhabbetleri folik asitler falanlar filanlar.yine bunalımlar
inşallah en kısa zamanda yeneriz.aynı şeyler bencede var canım. Eşimin annesi biliyor bizim durumumuzu ve sürekli soruyor yakınız birbirimize çalıştı için fazla gelmiyor bize ama arıyorum sürekli her aradığında ben panik yapıyorum.kendim için yenmek istiyorum bebek istiyorum..

Keske bilmeseydi

Hayir gitmedim. tek parmagimi sonuna kadar alinca hissetmiyorum. 2 parmagimi alirken cikiyor karsima bende 2 parmagimim arasina alarak ilerletiyorum. ona dokununca canim yaniyor.
Canım belki vajinismus değilsin. Şimdi baktım googleye, var çift deliği olan kızlık zarı. Belki o seni zorlamış olabilir. Bir kadın doğumcuya gitsen bence. Normalde tek deliği olan bir kızlık zarına penis girmeye kalkınca delik bir miktar esnemeye başlayıp penisi sarar veya da bozulur artık neyse. Senin ortadaki birleşme yeri bence penis geçeceği zaman kızlık zarının yanlara açıkmasına engel oluyor. Kızlık zarı da çeperlerden gerilip canını yakıyor. Doktor değilim ama teorik düşününce öyle gibi. Basit bir müdahele işini kolaylaştırabilir.

Evet her yonden ele aliyorum her yonden dusunuyorum ailem elbette herzman destek cikar ama bosanma gibi bi surecte ailen o bu su hepsi bos bana gore evet cok uzucu bu noktaya beni getrmesi ,gerci esime sorsan mukemmel bir ciftiz hic bi sorunumuz yok,biliyorum beni seviyor kaybetmek istemiyor ama cok fazla gaza geldi ilk zamanlar kaynanam vicdana oynamayi cok iyi bilen bir kadin,esiminde bir kardesi vefat etmis onu kullanarak butun sorumlulugu esime yukleyerek hayatimizin icine s...evet normal ben buna izin vermez bundan bu kadar etkilenmezdim ama vajili ben cok guclu degil neyazikki..cok fazla yiprandim etrafin cocuk baskisi kaynanamn patavatsiz kelimeleri ,esimle dustugum anlasmazliklar vs vs vs beni herseyi sorun eden biri haline getirdi..duygusal bi kisiligim var zaten..

Insallah oyledir bende oyle dusundum ettim aslinda sizin gibi. sonra sormak istedim belki herkeste boyledir normaldir diye. gitmemde fayda var sanirim

Cok haklısın kaynana etkisini düşünemiyorum bile.. Bir de 4 yillik mi evliydiniz? Ben bilr stres oldum ya yenemezsem bebek olmazsa diye. Cok zor durumlar ve vaji direkt olarak psikolojiyi cok etkiliyor insan kendini degersiz bile hissedebiliyor. Ama boyle oldugunda tek sahip cikan esimiz olmali bize. Gececek bunlar demeli. Bosanmak da hic kolay degil belki care de degil ama bilemiyorum herkes bir sekilde yeniyor vajiyi yensen belki yavas yavas her sey yoluna girer hayatinda kim bilir. Dilerim esin de destek olur ve yener eski mutlu gunlerine kavusursun

Evlilik dansetmek gibidir. Partneriniz uyumluysa ahenkle dans edersiniz. Müzik ruhunuzu okşar, adımlarınız karışmaz, dansetdikce farklı figürler keşfedersiniz...insanlar sadece imrenerek ve hayranlıkla baka kalır.
Heeee! Birde partneriniz uyumsuzsa! Birbirinizin ayaklarına basarsınız.. müzik işkenceye döner. Pistde cebelleşir durursunuz. Etrafda bekleyenler de baktılar ki dansta bir uyum yok zaten horon tepmek için de fırsat kolluyorlar. Alıverirler sizi ortalarına hep beraber haydi!!! horona. Kaynana, elti, görümce, üst komşu, alt komşu, kafalarına göre tepişirler artık. Durum bu ne yazık ki!!!

Meraba arkadaşlar bende 2parmk iki bogumdan sonra penisin basini almaya gectim basini alıyorum ama bir türlü itemiyorum bi aci hissediyorum itince ikiniyoyorum nefes alıyorum ama olmuyo arkadaslar bide ben uste iken esim penisi sönüyor doktor da bu sekilde al ddi ama bi türlü sertlesme olmuyo hata bi kac gun normal pozisyon da bile olmadi o kadar sinir oldumki anlayacaginiz esim 2senedir bekliyor ben bir haftada bole oldu die sinir oldum birazda erkekleri anlamamiz lazim ne olursa olsun vazgecmeyin benim en büyük hatam bu pes etmek ama bi hafta üstüne gidince oluyo bundan sonra tavsiylerinize ihtiyacım var cok uzun oldu kusura bakmayın

Ne kadar güzel açiklamissin yaaa,aynen tarif ettigin gibi olduu evlliligimin uzerinde tepistiler

Aynen ben de oenisin başını aşabiliyorum aöa sonrasında deli gibi bir acı .ıkınma nefes alıp verme Yok olmuyor

Ah keşke bileöysembenimki bilse çok kötü olurdu eminimm

Evet 4 yillik evliyiz canim ve evet kaynanam bizi cok etkiledi esimi ayri kocasini ayri doldurdu.esime babasi hergun bisuru laf benle ilgili,yok gelmiyor yok gitmiyor yok bizi istemiyor,halbuki ayni binadayiz diye hergun gorusmemiz gerekmiyordu ama onlara gore yatmadan yatmaya eve cikmaliydim.oo iki gun gitmesem olaylar kusmeler.esim eve gelir sanki mecburmusum gibi anneme gittinmi falan filan.halada yanyana oturuyoruz simdi hic ama hic gitmiyorm esim giderse kendi gidiyor ben gitmyrum.

Yakın oturanlar hep bu sırunu yaşıyor. Ben bu yüzden yakın oturmayı kabul etmedim. Yatmadan yatmaya eve gidin isterler. yeme içme hep bir çatıda olsun.

Ah keşke bileöysembenimki bilse çok kötü olurdu eminimm
Ben söyledimde anlayışla karşıladı. Çünkü kardeşide yaşamış aynı sorunu ama o hemen yenmiş nasıl olduysa.şimdi zaman geçtikçe artık anlayışlarıda kalmadı bebek istiyorlar sürekli laf çarpıtüyolar.ama artık yenmek istiyorum 3 seneye yaklaştık.

Yakın oturanlar hep bu sırunu yaşıyor. Ben bu yüzden yakın oturmayı kabul etmedim. Yatmadan yatmaya eve gidin isterler. yeme içme hep bir çatıda olsun.
Evet monalazo oyle istediler,her gelen misafirlerine bizimde onlra gelmemizi benim hizmet etmemi surekli,bekar gorumceme benim bakmami hatta kendileri gezsin kiz bende kalsin vs vs vs neler neler olmayinca da biz seni sevdik sen anlamadin dediler sevgiye bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…