- 27 Mart 2016
- 504
- 361
- 103
Surmeden yapmaya çaliş bir iki dişini sıktıktan sonra gerisinde oluyo zaten kendi kendine....Emla ile ilişkiye giriyorum, emla sürmeden giremiyorum( Bu ne kadar böyle sürecek? Emla sürmeyince neden yapamıyorum? Lütfen yardım edin
Hangi sprey nerden bulabilirim vede herangi bi zarari var mi spreyin cocuk acisindan bnewleneli 4 ay oldu hic iliskiye giremedik bnde sprey alirsam hemen oluyormu ne gibi yan etkileri var yardmci olurmusjnuz lutfenSpreyle yendim ilk.İkincide de iki üç fıs sıktım..ondan sonrakilerde hicbise kullaanmadik eşim sen uyuşuyosun hissetmiyosun dedi sıktırmadı.bi cesaret eşimi arzulama, uzun sevişmeler derken cok afedersiniz ben zorluyorum içime hemen girsin diye :) yedi ayim boşa gitti ona yaniyorum...bir iki kullandiysaniz birakin spreyi biraz girince geriside gidiyo zaten serbest birakin ve istekli olun..o anın tadını çikarmaya odaklanin başka bişe akliniza gelmesin
Wemcaine adı eczanelerden bulabilirsiniz 15-16 tl falan.dort bes fıs sıktiktan sonra vajina içi uyusuyo acı olmadan yapabiliyosunuz..ben yan etkisini gormedimHangi sprey nerden bulabilirim vede herangi bi zarari var mi spreyin cocuk acisindan bnewleneli 4 ay oldu hic iliskiye giremedik bnde sprey alirsam hemen oluyormu ne gibi yan etkileri var yardmci olurmusjnuz lutfen
SpreyDen baska deneme yaptiniz mi hicSpreyle yendim ilk.İkincide de iki üç fıs sıktım..ondan sonrakilerde hicbise kullaanmadik eşim sen uyuşuyosun hissetmiyosun dedi sıktırmadı.bi cesaret eşimi arzulama, uzun sevişmeler derken cok afedersiniz ben zorluyorum içime hemen girsin diye :) yedi ayim boşa gitti ona yaniyorum...bir iki kullandiysaniz birakin spreyi biraz girince geriside gidiyo zaten serbest birakin ve istekli olun..o anın tadını çikarmaya odaklanin başka bişe akliniza gelmesin
Cook sagolun yarin denicem vajina icine skiyoruz demi bide hemen uyusuyor mu bklemem gerekir miWemcaine adı eczanelerden bulabilirsiniz 15-16 tl falan.dort bes fıs sıktiktan sonra vajina içi uyusuyo acı olmadan yapabiliyosunuz..ben yan etkisini gormedim
Başka deneme derken? Yedi ay ugrastim olmadi zaten spreyle yaptikSpre
SpreyDen baska deneme yaptiniz mi hic
Baska deneme derken egzesiz yaptiniz mi demek iatemistim ben egzesizleri h8c yapamiyorum da doktorada gitmek istemiyorum yarin denicem spreyi insallah bnde yaparimBaşka deneme derken? Yedi ay ugrastim olmadi zaten spreyle yaptik
Elinle vajinani aç cubuklu zaten sprey sıkabildigin kadar içe sıksın eşin..yada sen sık.yakar korkma iki uc dakikaya yanma gecer.o esnada yelliyebilirsin biseyle.iki uc dakikaya uyusur..gerekirse yanma gectikten sonra dort beş fıs daha sıkın.aci hissetmiyosun sadece baskı var doluluk hissii...yatagin ucuna yat belinin altina yastik koy.eşin kayganlastirici sursun vazelin falanda olur yavas yavaş ilerletsin korkma olmuyo diyip birakmayin...umarim kurtulursun cesaretli ol kasma ilkini yaptiktan sonra gerisi kolayCook sagolun yarin denicem vajina icine skiyoruz demi bide hemen uyusuyor mu bklemem gerekir mi
Yok hic egzersiz yapmadim orama cisim sokamamm.. şuan normal iliski yaşiyorum..şimdi bile parmagimi dahi sokamam orama..ama yapamazsan spreyle milyarlar verip o egzersizleri yapicaksin yada vermeyip evde kendin yapicaksin...sık dişini bitir yap rahat et bumuymuş diceksin ✌Baska deneme derken egzesiz yaptiniz mi demek iatemistim ben egzesizleri h8c yapamiyorum da doktorada gitmek istemiyorum yarin denicem spreyi insallah bnde yaparim
Cok sagolun yarin denicem insallah olur :) umudumu iyice yitirmistim artik tekrar bi umut oldunu bana.Elinle vajinani aç cubuklu zaten sprey sıkabildigin kadar içe sıksın eşin..yada sen sık.yakar korkma iki uc dakikaya yanma gecer.o esnada yelliyebilirsin biseyle.iki uc dakikaya uyusur..gerekirse yanma gectikten sonra dort beş fıs daha sıkın.aci hissetmiyosun sadece baskı var doluluk hissii...yatagin ucuna yat belinin altina yastik koy.eşin kayganlastirici sursun vazelin falanda olur yavas yavaş ilerletsin korkma olmuyo diyip birakmayin...umarim kurtulursun cesaretli ol kasma ilkini yaptiktan sonra gerisi kolay
Korkma cesaretli ve istekli ol eşin sana zarar vermek için yapmiyo birbirinizi sevdiginiz icin yapiyosunuz bunlari düşün.bunu bi gorev gibi gorme istekli ol eşinin gozlerinin icine bakk:)) yedi ay yapamadim bende şimdi bumuymuş diyorum evliligimin en guzel gunleri boşa gitti gibi geliyo..sorun olursa yazCok sagolun yarin denicem insallah olur :) umudumu iyice yitirmistim artik tekrar bi umut oldunu bana.
Korkma cesaretli ve istekli ol eşin sana zarar vermek için yapmiyo birbirinizi sevdiginiz icin yapiyosunuz bunlari düşün.bunu bi gorev gibi gorme istekli ol eşinin gozlerinin icine bakk:)) yedi ay yapamadim bende şimdi bumuymuş diyorum evliligimin en guzel gunleri boşa gitti gibi geliyo..sorun olursa yazCok sagolun yarin denicem insallah olur :) umudumu iyice yitirmistim artik tekrar bi umut oldunu bana.
Vajina yaşayan bir organ. Ona istediklerini sağlamasan kapris yapabilir. Vajinan arzulumuydu. İçine bir şey istiyormuydu? Sen öylesine kuru kuruya deneme mi yapmak istedin. Mutlaka bir yerde hata var. Belki daha önce başardığında arzu da hissetmiştin. Şimdiyse öylesine denediğin için olmadı.Spreyle iki kere ilişki oldu bugün yine spreyle yapmak istedim ve olmadı hiç ucu bile girmedi önce çok küçük bi aparat egzersizi yaptım ki o bile çok zor oldu normalde kayıp gider kendime çok güveniyodum bitti bu kabus diyodum ama 3.yü yapamadım bugün yumurtlama günümdeyim etkisi olmuş olabilir mi sanki tamamen kapalıydı itmeme rağmen hiç girmedi moralim altüst oldu eşimde sağolsun bir sürü laf söyleyip beni bundan sonra yapamıyacağıma inandırdı ne yapmalıyım bilmiyorum kaybedecek zamanımızda kalmadı spreyle yenip sonra yapamayıp tekrar yapan oldu mu
Doktora gitmeye utaniyorum durumum da yok acikcasi gitmesem herangi bi sorun olur muAma doktora gitmemissin yinede bi git muayne ol bencegullusahin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?