kesinlikle... Ayrintili yazmakta ki amacim herkesin evde rahatca yapabilcek olmasiydi. konusmak isteyen daha detayli anlatmami isteyen olirsa mutlaka yazsiin ozelden her zaman destek olurumBaşardığına çok sevindim canım. Bir şekilde bu sorunu ciddiye alıp, ya kendi kendine ödevlerin üzerine düşerek, yada imkanı varsa elbet de bir uzman gözetimin de bu sorundan kurtulmamız lazım. Bu her kadının aşabileceği bir sorun. Ama kara kara düşünmek çare değil. Öyle senelerimiz kaybolur gider. Aparatları önceden görmemek mantıklı düşünce. Kendi kendimize egzersiz yaparken de boy boy önümüze dizmeyelim. Hangisini yapacaksak motivasyonumuzu ona göre ayarlamalıyız. Düşün daha egzersizin başlarında minnacık bir şeyi bile almaya zorlanırken, orda bizi bekleyen daha kalını azmimizi kırabilir. Bugün bir şey daha öğrenmiş olduk. Doktorlara teşekkür ediyoruz. Zaten biz de onların ışığında ilerliyoruz. 
BENDE AYNI SORUNLARI YAŞADIM, VE BURADA KİMİN REKLAM YAPIP YAPMADIĞINI ÇOK İYİ KAVRAYABİLİYORUM İLERİKİ DERECEDE OLANLAR TABİKİ YARDIM ALMALI AMA YARDIMA GİTTİKLERİNDE İSMİ GEÇEN DOKTORLARIN BU DURUMU BÜYÜTÜP VAHİM HALE GETİRDİĞİNİ ÇOK PARA ALMAK İÇİN ANCAK BİZİMLE ÇÖZEBİLİRSİN ŞEKLİNDE İFADELERİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUM BENİM ARKADAŞLARA TAVSİYEM BURADAKİ ARKDAŞLARIN TAVSİYELERİNE UYARAK EGZERSİZLERE BAŞLAYIN APARATLARLA ÇALIŞIN %100 OLACAK OLMADI MI GİDİN DOKTORA UÇLARDA ÜCRET ALANLARA GİTMEYİN, ZEVK ALMA MESELESİNE GELİNCE O DA PSİKOLOJİK ZAMANLA ÖĞRENİLECEK BİLENLERDE ZEVK ALMIYO MERAK ETME BU ÇİFTİN UYUMUNA BAĞLI BENCE DOKTORLAR ZEVK ALMAYI ÖĞRETMİYO...
Adet için satılan tanponlar var ya, yapabiliyorsan bir dene. Onunla yarım saat, bir saat. Gez dolaş evde. Belki hassasiyetini azaltır. Oramıza bir tüy bile değse yoğun bir heyecan yaşıyoruz. Bu yoğun duygudan sebep rahatsız oluyoruz. Biraz o hissi duyarsızlaştırmamız gerekiyor. Bunun anahtarıda oraya daha çok dokunmak ve eşimize de dokundurtmak. Tabi eşinde seni rahatlatabilmeli. Benim kocamın yaptığı gibi davranıyorsa olması imkansız zaten. Benimkisine, haydi bana parmak egzersizi yapacaksın dedim. O hemen işaret parmağını havaya kaldırıp açmamı bekledi. Sanki gözüme sokacakmış gibi geldi bana...öyle olurmu ki?!!!!Spreyi kaca aldınız dün akşam az bi denedik eşim parmağını soktu falan Afedersiniz de yine olmadı sonu hüsran dene olmuyor nasıl bir sınav ki 8sene severek evlendikten sonra bunca eziyet eşimin ailesinin anlayış sizliklari o kadar çok şey varki oy oy
'Bilenler de zevk almıyor merak etme'
Bu cümle anlatıyor aslında toplumun genelinin cinselliğe bakışını.
Herkes kendi yaşadığını bilir. Kimin nasıl yendiği öncelikle kendini ilgilendirir. Burada pozitif konuşmalarla birbirimizi motive etmeye çalışırken yenen birine 'sen gidip para verdin bak ben bedavadan hallettim' tavrı hoş değil. Fikrinizi beyan ederken başkalarını sorgulamayın. Nihayetinde konusunda uzman doktora gidiyor. Bu da o kişinin tercihi.
Bana sana soyledikleri fiyatin heme hemen yarisini soylediler sanirim herkese farkli bir ucret veriliyor. Tabi ki evde yapilabilcek bir sey zaten asamalari tek tek anlatma sebebim evse kendi yenmek isteyen arkadaslara destek olmakti. Doktora tedavi olmanin tek avantajli yani bazen insan psikolojik olarak orada bir problem oldugunu dusunebiliyor, bilen biriyle konusunca bu dusuncesi yikiliyor. Verilen ucretler malesef cok yuksek. Yine de onemli olan azim
Spreyi kaca aldınız dün akşam az bi denedik eşim parmağını soktu falan Afedersiniz de yine olmadı sonu hüsran dene olmuyor nasıl bir sınav ki 8sene severek evlendikten sonra bunca eziyet eşimin ailesinin anlayış sizliklari o kadar çok şey varki oy oy
Her insan farklı zorluklar çekiyor illaki evliliğin en cilekes tarafiymis cinsellik cinsellik yoksa sanki hiçbişey yolunda gitmezmis keşke evlenmeden psikiyatri ye gitseydim
Her insan farklı zorluklar çekiyor illaki evliliğin en cilekes tarafiymis cinsellik cinsellik yoksa sanki hiçbişey yolunda gitmezmis keşke evlenmeden psikiyatri ye gitseydim
Merhaba spreyı esımede surmem gerekıyor mu acabaSpreyle yendim ilk.İkincide de iki üç fıs sıktım..ondan sonrakilerde hicbise kullaanmadik eşim sen uyuşuyosun hissetmiyosun dedi sıktırmadı.bi cesaret eşimi arzulama, uzun sevişmeler derken cok afedersiniz ben zorluyorum içime hemen girsin diye :) yedi ayim boşa gitti ona yaniyorum...bir iki kullandiysaniz birakin spreyi biraz girince geriside gidiyo zaten serbest birakin ve istekli olun..o anın tadını çikarmaya odaklanin başka bişe akliniza gelmesin
Spreyi sakın eşine sıkma hatta mümkünse sprey den etkilenmemesi için bir iki tane prezervatif kullansinSpreyı sadeve kendımemeı sıkmam gerekıyor acaba
Bız ılk defa denıcez spreyle daha once cokd enedık ama olmadı gıc bısey ozaman dedınız gıbı yapalımSpreyi sakın eşine sıkma hatta mümkünse sprey den etkilenmemesi için bir iki tane prezervatif kullansin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?