Patatecim artik sende birakmalisin bence...bak o kadar yapmissin bisey olmuyo iste paikolojini bisey surmemeyede alistir..hem bazen gelisiguzel iliski de yasanabilir hemen kremini mi bulup surceksin..artik birakmanin zamanidir bence neleri yaptin bunu da yaparsin
Sen tamamen rahat olmadığın için öyle düşünüyorsun bence. Bu sıkılınacak bir şeymi ki? Bence seni stres yordu.Canm bnmki psikolojik yok kizmyrm ztn egzersiz yapsymda ztn iliski yasiorum bide anestolun bana hic bi yarari yok uyusturdugu flnda yok bazen esim yuklenio altinda canm cikio inan ama iste ne blm su siralar ztn yapmyrz nedense skldk heralde .d
Sen tamamen rahat olmadığın için öyle düşünüyorsun bence. Bu sıkılınacak bir şeymi ki? Bence seni stres yordu.
Spreyle 1 kere daha yap vajin tamamen penise alissin sonra. Spreyi azaltabilirsin yada anestolla bir kac kere devam edip birakirsin. Ki ben hala anestolla yapiyorum 20. Falan olsu artik birakamiyorum psikolojik rahatlatiyor o yuzden
Ben ilk denemeyi emla kremle yaptım yendim ikincide ve sonrasında hiç birşey kullanmadim sadece ilk d
Girişte biraz tedirgin oluyorum ama sonrası gayet rahat devam ediyor
20 de çokmuş yaa:) bence eşiniz sürüyormuş gibi yapsın sürdüm desin siz de psikolojik olarak rahatlarsınız
Spreysiz denediğimiz için belki olmadı ikinci. Şuan parmağı da alabiliyorum. İki parmağa geçmek kaldı :)
Öylece kendini bırakma patate. Kendine oyalanacak bir şeyler bul. Spor yapacaktın, başladın mı?Bunalimdayim monalazo gercekten depresyon yasiyorum
Patate , moralsiz olduğun yazılarından bile belli. Harf atlıyorsun. Konsantrasyon eksikliği yaşıyorsun. Eşin neden yürüyüş yapmana izin vermiyor anlamadım. Arada çıkıp yürüsen iyi gelirdi. Çok mu kıskanç?Evt siz yeninde ben alistm .d
Perine masajını burdan tekrar anlatayım, kaçıranlar için.Kızlar spreyle yendim, iki ay oldu ama ikincisi olmadı bi türlü. Şimdi baştan başlamaya karar verdim. Kulak çubuğuyla denedim. O olunca üç tane kulak çubuğunu streçledim onla da sorun olmadı. Şimdi ne yapmalıyım? Parmağımı yapamıyorum nedense
Oooo hanyacım işten başınızı kaldırabilmişsiniz.Naber güzellikler??
Bende hastayım. Sinüslerim tıkandı, bol karabiberli tavuk çorbası yaptım içiyorum. Tavsiye edrim. Birde limon sıkacaksın. Alışırsın iklimimize. Hem nem cilde iyi gelirMonalazom başım işten kalktı ama yastıkta kaldı bu defada. Sizin buraların havaları beni fena çarptı. Grip ve baş ağrısından kendime gelemiyorum 2 gündür :)
Ya pek egzersiz falan yapmadım aslında bir gün cesaretini toplayıp bir parmak yapayım dedim baktım cok rahat oldu ardından hemen iki parmak denedik baktım o da oldu heves edip aynı anda uç parmak bile denedim bir kere ama sonrasında akşam deneme yapayım dedim baktım yine korktum olmadı bu sayfayı buldum spreyi aldım bu gün kesin yenecem dedim spreyi bir sıktım hafif yanma olunca korktum yikadim hemen emla kremi sürdüm uyusunca yaptık bir baktım oldu ikincide de hiç birşey kullanmadan deneyelim dedim baktim yine oluyor öyle devam ediyoruz yaniHiç egzersiz vs yapmadan mı? Öyleyse maşallah gerçekten :)
Yatarken, başını koyduğun tarafa bir yastık yasla. Bayağı işe yarar. Aspirin plus C eritip iç. Bana çok iyi geliyor.Monalazom başım işten kalktı ama yastıkta kaldı bu defada. Sizin buraların havaları beni fena çarptı. Grip ve baş ağrısından kendime gelemiyorum 2 gündür :)
Patate , moralsiz olduğun yazılarından bile belli. Harf atlıyorsun. Konsantrasyon eksikliği yaşıyorsun. Eşin neden yürüyüş yapmana izin vermiyor anlamadım. Arada çıkıp yürüsen iyi gelirdi. Çok mu kıskanç?
Hangi sprey bide o spreylerin zarari var miNasil normalr dondu iliskin canim ya tavsiyelerini bekliyorum. Ben yendim de spreyle. Spreysiz basarmak icin ne yapsam onlara calisiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?