Aynen ve aynen bende aynıOf kızlar yaa 12cm aparat aliyorum icime cok da zorlaniyorum ama icimde yarim saat beklettim mesela dün ama eşimle denemedim çünkü yine olmaz garantiye aliym de aparati daha da mi kalinlastirip denesek acaba yaa cünkü bugüne kadar aparatlarin hicbirinden sonraki denemelerde basarili olamadik hep hüsran... Artik napsam bilmiyorum sprey aklimizda ama aparat alabiliyoken neden yapamiyoruz anlayamiyorum yaa zaten alttayken asla deneyemiyorum ben bazi mesajlarda yaziyo elinle yerlestir yatak ucunda yap diye ama baba korku geliyo mutlaka üstte olmam lazim ama o sekilde de naparsam yapiym olmuyo yanlisi nerde yapiyorum acaba nefes ikinma hepsi tamam hatta nefesim tükeniyo artik ikinmaktan ter döküyorum resmen ya
Ay insallah canim ya calistigimiz icin haftaici cok fırsat bulamiyoruz yorgun oluyorum beb cunku cok. Haftasonu yapiyoruz sprey fis sayisini git gide azaltiyorum aparatlari da calisiyorun hala ihmal etmiyorum. Insallah yakinda normal yolla yasariz biz de iliskiyiAyrica yenmis olsam bile ilk iliskilerde hep korkuyodum her seferinde yapamicam korkusu oluyodu..zamanla gececek emin ol...ben burda yuz kere sordum biz normal bi iliski yadayamicakmiyoz diye mesajlarima baksana
Ya canim ben de ayniydim bikac hafta once. Aparatta sorun yok penis olmuyo diye diye yaziyordun buraya. Ben spreyi istemedim aparat aliyorum penisi de alirim spreye gerek yok dedim. Ana baktim olmuyo moralim de cok bozuldu spreydeb destek aldim. Az iceri az disari sıktık egzersizden sonra. O sekilde basardim tak diye girdi penis. Bende kendimi cok ikna etmeye calistim kızdım kendime ya aparat ayni kalinlikta penis niye olmuyo diye ama olmadi benim spreyle yendim ben simdi normale donmek icin calisma yapiyoruz spreysoz yapabilmek icin. Bikac fisla yap istersen kendine guvenin gelsin ve açılıyo orasi ben ikinci ilişkide fark ettim artik onuOf kızlar yaa 12cm aparat aliyorum icime cok da zorlaniyorum ama icimde yarim saat beklettim mesela dün ama eşimle denemedim çünkü yine olmaz garantiye aliym de aparati daha da mi kalinlastirip denesek acaba yaa cünkü bugüne kadar aparatlarin hicbirinden sonraki denemelerde basarili olamadik hep hüsran... Artik napsam bilmiyorum sprey aklimizda ama aparat alabiliyoken neden yapamiyoruz anlayamiyorum yaa zaten alttayken asla deneyemiyorum ben bazi mesajlarda yaziyo elinle yerlestir yatak ucunda yap diye ama baba korku geliyo mutlaka üstte olmam lazim ama o sekilde de naparsam yapiym olmuyo yanlisi nerde yapiyorum acaba nefes ikinma hepsi tamam hatta nefesim tükeniyo artik ikinmaktan ter döküyorum resmen ya
Nasil normalr dondu iliskin canim ya tavsiyelerini bekliyorum. Ben yendim de spreyle. Spreysiz basarmak icin ne yapsam onlara calisiyorum artikKizlar slm bayadir giremedim geriye dönük okuyamadim başaran varmi insallh atlatrsinizz..ben hicbir sorun yasamiyorum cok şükür ama iliskiden sonra adet gunlerimde azalma oldu bu ayda uc dort gun anca ve az surdu..korunuyoruz zaten.bunun yeni iliskiye giriyor olmamla bir alakasi olabilirmi acaba
iyi akşamlar kızlar.. ben de 6 senelik evliyim vajiliiyim... bir şey sormak istiyorum: benim boyum 1.55 eşimin 1.83 olduğdandan vajinamın eşimin penisini alamayacağını düşündüm hep... bu doğru mu... uzun boylu ve iri erkeklerin penisi büyük olur mu yoksa standarda yakın mı olur, yani kilonun penis capı ile ilgisi var mı??? çok aptalca bi soru kusura bakmayın ama benim kırılma noktam... bir de mum ile çalışırken çapı kaç olmalı ki penis boyuna yakın olsun..
Penisin boyutunun kalınlığının bi önemi yok ordan 6 kiloluk Bebek bile çıkıyor vajen alabildiğine esneyen bi yapıya sahip bu duruma hiç takılmayın.ayrıca fizikle ebatının bi alakası yok.ben 1.60 ım eşim 1,92 olmasa bizim olmazdı.çok takılıyorsanız jinekoloğa görünüp sizde fizyolojik bi sorun varmı yokmu öğrenin aslında bütün vajili arkadaşların ilk önce jinekoloğa görünüp bunun fizyolojikmi yada psikolojik bir sorun mu onu öğrenmeleri gerekir.aparatları eşinizin penis boyutuna göre ayarlamanız iyi oluriyi akşamlar kızlar.. ben de 6 senelik evliyim vajiliiyim... bir şey sormak istiyorum: benim boyum 1.55 eşimin 1.83 olduğdandan vajinamın eşimin penisini alamayacağını düşündüm hep... bu doğru mu... uzun boylu ve iri erkeklerin penisi büyük olur mu yoksa standarda yakın mı olur, yani kilonun penis capı ile ilgisi var mı??? çok aptalca bi soru kusura bakmayın ama benim kırılma noktam... bir de mum ile çalışırken çapı kaç olmalı ki penis boyuna yakın olsun..
Hangi spreyi kullaniyorsunuzYa canim ben de ayniydim bikac hafta once. Aparatta sorun yok penis olmuyo diye diye yaziyordun buraya. Ben spreyi istemedim aparat aliyorum penisi de alirim spreye gerek yok dedim. Ana baktim olmuyo moralim de cok bozuldu spreydeb destek aldim. Az iceri az disari sıktık egzersizden sonra. O sekilde basardim tak diye girdi penis. Bende kendimi cok ikna etmeye calistim kızdım kendime ya aparat ayni kalinlikta penis niye olmuyo diye ama olmadi benim spreyle yendim ben simdi normale donmek icin calisma yapiyoruz spreysoz yapabilmek icin. Bikac fisla yap istersen kendine guvenin gelsin ve açılıyo orasi ben ikinci ilişkide fark ettim artik onu
Altı yıllık evliyim diyorsun. Kocanın penisini görmedin mi ki bize soruyorsun ilahi..iyi akşamlar kızlar.. ben de 6 senelik evliyim vajiliiyim... bir şey sormak istiyorum: benim boyum 1.55 eşimin 1.83 olduğdandan vajinamın eşimin penisini alamayacağını düşündüm hep... bu doğru mu... uzun boylu ve iri erkeklerin penisi büyük olur mu yoksa standarda yakın mı olur, yani kilonun penis capı ile ilgisi var mı??? çok aptalca bi soru kusura bakmayın ama benim kırılma noktam... bir de mum ile çalışırken çapı kaç olmalı ki penis boyuna yakın olsun..
İkinciyide spreyle deneyip alıştırmaya çalışsaydinKızlar spreyle yendim, iki ay oldu ama ikincisi olmadı bi türlü. Şimdi baştan başlamaya karar verdim. Kulak çubuğuyla denedim. O olunca üç tane kulak çubuğunu streçledim onla da sorun olmadı. Şimdi ne yapmalıyım? Parmağımı yapamıyorum nedense
Aslında en sağlıklısı egzersizle yenmek. Kafada bitirmiş oluyorsun sorunu. Bildiğimiz basit, bakkallarda satılan beyaz mumlar var ya onlardan al. Bir kat kağıt havlu sar. Ameliyat eldiveninin bir parmağını geçir, güzelce yağla, onu kullan. Nasıl olsa ilk denemeyi yaptın, bir başla çok hızlı ilerleyeceksin. Her seferinde bir kat daha kağıt havlu dolayarak aparatını kalınlaştır. Tabi kalınlaştıkca eldiven girmeyebilir, streçlersin o zaman. Perine masajınıda unutma.İkinciyi kayganlaştırıcı denedik ama olmadı, spreyle deneyince sonrakiler nasıl olacak peki :/
İkinciyi kayganlaştırıcı denedik ama olmadı, spreyle deneyince sonrakiler nasıl olacak peki :/
Patate, ama buda çok doğru sayılmaz. 20 keredir diyorsun. Bence sende egzersiz yapmalısın kızma bana ama.. yüzleş kukucuğunla artık..Spreyle 1 kere daha yap vajin tamamen penise alissin sonra. Spreyi azaltabilirsin yada anestolla bir kac kere devam edip birakirsin. Ki ben hala anestolla yapiyorum 20. Falan olsu artik birakamiyorum psikolojik rahatlatiyor o yuzden
Spreyle yendim ilk.İkincide de iki üç fıs sıktım..ondan sonrakilerde hicbise kullaanmadik eşim sen uyuşuyosun hissetmiyosun dedi sıktırmadı.bi cesaret eşimi arzulama, uzun sevişmeler derken cok afedersiniz ben zorluyorum içime hemen girsin diye :) yedi ayim boşa gitti ona yaniyorum...bir iki kullandiysaniz birakin spreyi biraz girince geriside gidiyo zaten serbest birakin ve istekli olun..o anın tadını çikarmaya odaklanin başka bişe akliniza gelmesinNasil normalr dondu iliskin canim ya tavsiyelerini bekliyorum. Ben yendim de spreyle. Spreysiz basarmak icin ne yapsam onlara calisiyorum artik
Patatecim artik sende birakmalisin bence...bak o kadar yapmissin bisey olmuyo iste paikolojini bisey surmemeyede alistir..hem bazen gelisiguzel iliski de yasanabilir hemen kremini mi bulup surceksin..artik birakmanin zamanidir bence neleri yaptin bunu da yaparsinSpreyle 1 kere daha yap vajin tamamen penise alissin sonra. Spreyi azaltabilirsin yada anestolla bir kac kere devam edip birakirsin. Ki ben hala anestolla yapiyorum 20. Falan olsu artik birakamiyorum psikolojik rahatlatiyor o yuzden
Patate, ama buda çok doğru sayılmaz. 20 keredir diyorsun. Bence sende egzersiz yapmalısın kızma bana ama.. yüzleş kukucuğunla artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?