Pozisyon olarak ayaklarını beline at ve gevşemeye çalış bunu yapamıyorsan kafanı acı ya degil de ilişkiden haz almaya odakla eger alışırsan herşey tamamen düzelmiş olacak adapte etmeye çalış kendini :)teşekkür ederim :)
zaten hep benim kontrolümde oluyor. ama tamamı girdiğinde, çok hafif gitgel yapalım dediğimde penis azcık bile hareket edince bi tedirginlik oluyor ve otomatikmen kasılıyo :/ sinir oluoyrumkasılınca da acı duyuyorm ve bırakıyorum. bi yerde yanlışlık var ama ne :/
işte bunu başarırsam ortada sorun kalmayacak...Pozisyon olarak ayaklarını beline at ve gevşemeye çalış bunu yapamıyorsan kafanı acı ya degil de ilişkiden haz almaya odakla eger alışırsan herşey tamamen düzelmiş olacak adapte etmeye çalış kendini :)
selam bacikolar :)
bende egzersiz yapmamak için binbir bahane üreten binbir tembellik yapanlardanım :) tam bir hafta her gün en az 30 dk boyunca bir parmak bir boğum egzersizi yaptım. her egzersizde parmağımı ilk sokarken aşırı kasılma ve yanma oluıyodu ama gerisi kolay ve rahattı hatta parmağımın tamamını sokabiliyorum diye mutluluktan göbek atıyordum. dün doktorda randevum vardı gittim ve durumumu anlattım. doktor resmen bana boşuna seviniyosun zavallı der gibi bakınca egzersizlerimde bir yanlışlık yaptığımı anladım tabi. parmağımın tamamının girmesinin önemli olmadığını ilk sokarken kasılma ve yanma olmaması gerektiğini söyledi doktor. hiç kasılma ve yanma olmayana kadar egzersizlere devam et diyerek beni postaladı resmenşimdi egzersizlerime devam etmeye çalışıyorum ama illa ki parmak oraya ilk girerken bir kasılma oluyo ilerletince geçiyo canına yandığım.
eşimle deneme yapmamak için zor tutuyorum kendimi valla sanki bi denesek olucak hemen yapıcaz "bütün dünya buna inansa birlik olsa hayat bayram olsa" şarkısı eşliğinde utanmadan konu komşuya biz şey yapabiliyoruz biliyo musunuz diye haykırıcakmışız gibime geliyo.
teşekkür ederim :)
zaten hep benim kontrolümde oluyor. ama tamamı girdiğinde, çok hafif gitgel yapalım dediğimde penis azcık bile hareket edince bi tedirginlik oluyor ve otomatikmen kasılıyo :/ sinir oluoyrumkasılınca da acı duyuyorm ve bırakıyorum. bi yerde yanlışlık var ama ne :/
ben de tedirginlik oluyo ve kasılma olunca penis sıkı kalıyo. sıkı kaldğı için de git gel olamıyo. bilemiyorum canım ama mutlaka bi püf noktası olmalıııı :/ :)merhaba cnm
bende yeneli 4 ay falan oldu ve hala alışamadım senin gibi.Git gel yapabiliyoruz ama zevk alamıyorum benimde sorunum bu hep acıyacak korkusu duyuyorum galiba birazda acıyor.Ve tek pozisyonda yapabiliyoruz, nasıl bu durumdan kurtulupta zevk alırım bilmiyorum.
ben de tedirginlik oluyo ve kasılma olunca penis sıkı kalıyo. sıkı kaldğı için de git gel olamıyo. bilemiyorum canım ama mutlaka bi püf noktası olmalıııı :/ :)
evet canım nefes çok iyi geliyor. takıldığımız yerde durup derin derin nefes alıyorum, rahatlıyorum, eşime diyorum azıcık devam et diye, bi milim oynatınca hoop otomatik olark kasılıyo :/ inşallah geçer bu durum yaaa :/sıkma canım o anda başka şeyler düşün önemli olan poponun gevşek kalması nefes al ver ve serbest bırak kendini bıraktığın anda eşin yavaş yavaş git gel yapsın ama sen hep nefes al ver inşallah daha iyi olacağız çok şükür kurtulduk gerisi gelecek inşallah :)
evet canım nefes çok iyi geliyor. takıldığımız yerde durup derin derin nefes alıyorum, rahatlıyorum, eşime diyorum azıcık devam et diye, bi milim oynatınca hoop otomatik olark kasılıyo :/ inşallah geçer bu durum yaaa :/
Herkesin kliniğe verecek parası yok. Egzersizleri düzenli ve " bilinçli" yaparlarsa yenerler. Zaten doktorda garanti değil. Önemli olan ödevleri yapmak.Evde kendi kendine yenmeye çalışmak vakit kaybı bence bir uzmana görünün evde tek başına aylarca çalışıp 4.aparatı alamayanlar var inanın klinikti 2.gün giriyor 4.aparat hem de ağrısız acısız kesinlikle yardım almanızı öneriyorum henüz yeni aşmış biri olarak
Eşin o sırada ne yapıyor. Sadece kendine odaklanmasın. Öpsün okşasın, kulağına birşeyler fısıldasın, gevşetmeye çalışsın seni. Sende eşinin kollarında eriyip git...ben de anlatayım :)
biz tam 1 yıl oldu evleneli. düğün gecesi evimizdeydik, ilişki olmadı ama şimdi düşünüyorum da eşim acele etti biraz sanki ordan tırstım galiba :) neyse ertesi gün balayına gittik. balayı sürecinde de çok denedik ama yine olmadı. balayından dönünce doktora gitmeye karar verdim. doktora gidip ön görüşmeler ve bilgilendirme falan derken artık egzersiz zamanı gelmişti. ayy mümkün değil parmak egzersizi yapamam ben dedim. nasıl girecek girmez ki dedm doktora. neyse eve geldim. kayganlaştırıcı ve bir ayna ile başladım. işaret parmağım çok rahat girdi. ayy ben şok. :) ıkınınca açıldığını da görüyorum falan. neyse bir hafta kadar tek parmak devam ettim. arada tembellik ettim tabii :/ snra sıra geldi iki parmağa. iki parmağa başlarken acı hissettim. modum düştü. ağladım sızladım. doktorum moral verdi. iki parmak biraz daha zorlayabilir ama olacak dedi :) hırsla iki parmağa geçtim. bir iki hafta uğraştım ama kızlar ben çok tembellik ettim. oturup uğraşsam bir iki haftada tamamen kurtulurmuşum :) neyse iki parmakta azıcık bi kan geldi. doktorum zarda hafif zedelenme olabilir dedi. sonra penise geçtik ama bir duvar. :) olmuyor bi türlü. tam toparlıyorum kendimi, adet oluyorum. adetim de 10 gün sürüyor. 10 gün snra resmen sıfırdan başlyrum ve bu beni hepten umutsuzlaştırıyodu. bu siteyi buldm. insanlar birbirlerine çok güzel motive oluyo. üye oldm hemen. arkdşalrın desteği ve morali çok iyi geldi bana. çok da dua eettim. 313 ayetel kürsi okduğum gündü, spreyi denemek istediğimi söyledim doktora. o da onay verdi. spreyi sıktım, uyuştu. yapmaya başladık. yarısına kadar girdi. snra yorulduğum için bıraktım, bi baktm bayağı kan. mutluluktan ağladım :) zarın yıprandığı yer acıyor diye birkaç gün bekledik. daha snra tekrar yaptık. bu kez tamamı girdi. çok hafif bi kan daha geldi. ama tamamen olmştu 3 ayın sonunda :) daha snra ben zevk olmuyor diye hep kaçtım eşimden. eşimin de iş yoğunluğu çok fazla sürdü, arada yapıyorduk ama sadece girebiliyordu, gitgel olmuyordu. hala bi tedirginlik olup kasılıyordum ve penisi sıktığım için ileri geri yapamıyodu eşim. ve hala daha normale döndürebilmiş değilim :/ ben de bu konuda destek istiyorum arkadaşlar... penis girince bi anda tedirgin olup kasılıyorum ve penis sıkı bi şekilde kalıyo içimde. bu yüzden de ileri geri yapamıyorz :/
o an ben tedirgin olduğum ve kastığım için o tamamen pasif kalıyor. hiçbir şey yapamıyor.Eşin o sırada ne yapıyor. Sadece kendine odaklanmasın. Öpsün okşasın, kulağına birşeyler fısıldasın, gevşetmeye çalışsın seni. Sende eşinin kollarında eriyip git...
Bu konuda sana eşin yardım etmeli. Seni rahatlatıp, kıvama getiremiyordur. Bundan sonrası onun mahareti. Biz sana kendini kasma desek de ,o seni gevşetemediği sürece yine kasacaksın. Sevişmek ayrı, çiftleşmek ayrı şeyler.merhaba cnm
bende yeneli 4 ay falan oldu ve hala alışamadım senin gibi.Git gel yapabiliyoruz ama zevk alamıyorum benimde sorunum bu hep acıyacak korkusu duyuyorum galiba birazda acıyor.Ve tek pozisyonda yapabiliyoruz, nasıl bu durumdan kurtulupta zevk alırım bilmiyorum.
İşte sorunun özeti bu. Ne yazık ki.o an ben tedirgin olduğum ve kastığım için o tamamen pasif kalıyor. hiçbir şey yapamıyor.
eşimin o an pasif kalmayıp beni gevşetmeye devam etmesi gerek, öyle mi?İşte sorunun özeti bu. Ne yazık ki.
Herkes eşiyle rahat rahat konuşabilmeli bence . Herşeyinizi en özelini nelerden hoşlandığınızı nelerden daha çok zevk aldığınızı hepsini paylaş esin ona göre davransın kulağına güzel şeyler söylesin seni motive etsin. Esim bu konuda çok iyiydi ben kendimden beklenmedik şeyler yapıyorum eşim moral motivasyoneşimin o an pasif kalmayıp beni gevşetmeye devam etmesi gerek, öyle mi?
Sen ilişki için çok arzu duyana kadar ön sevişme devam etmeli, ama öyle süre doldurmaya çalışır gibi değil. Birbirinizin teninden zevk almalısınız. Karşılıklı olarak. Öpüşmeyi derinleştirebilirsiniz. İnsan iki saat bile kesintisiz öpüşür ya hu! Şeker emer gibieşimin o an pasif kalmayıp beni gevşetmeye devam etmesi gerek, öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?