• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Hızlı verdiğin kilo sağlıklı değil, patatecim. Çok bilmiş gibi herşeye atlıyorum ama. Zaten yağ o kadar çabuk yakamazsın. Su ve kas kaybın olur. Eğer spor yaptığında aynanın karşısına geçtiğin zaman kendini ince görüp tartıda kilo düşüşünde fazla fark göremesen doğru yoldasın demektir. Vücudun incelip sıkılaşıyordur. Kemiğini saran kas kitlesi artıyordur. Tabi korkma erkek gibi görünmezsin. Ancak manken gibi olursun. İncecik. Sımsıkı. Ama hızlı kilo verirsen, su ve kas kaybedeceğin için yanakların çökecek, derin çatlakların oluşacak, motivasyonun, moralin düşecek. Zaten spor yaparak zayıflayacaksan bunlar olmaz. Ama spor yaparken çılgınca bir diyet yapma. Sadece normal porsiyonda sağlılklı olan herşeyden ye. Tam buğday ekmeği tüket. Dere otu kahvaltıda yiyebilirsin. Dere otu midedeki şişliği de alıyor. Akşam meyva yeme. Akşamları meyva yersen göbeğin asla erimez. Ve yağ yemekten çekinme. Köy tereyağı, zeytin yağı bunlarla pişir yemeklerini. Vücudumuzda biriken yağların sebebi yediğimiz yağlar değil. Şeker ve karbonhidrat. Meyvedeki şekerde buna dahil. Meyve için en doğru saat sabah kahvaltısı. suyunu sıkıp değil ama. Posasıyla beraber, hatda yenebilenler kabuklarıyla, çekirdekleriyle. Tüketmek lazım. Mesela ben karpuzun çekirdeklerinide çiyner yutarım. Allah o çekirdeği boşuna yaratmamış bence. Ayıklanmasında bile zorluk var. Demek yesin istemiş kullatım. Ama mandalina öylemi hop diye soyuluyor. Demek mandalina kabuğunu yemesek de olur. Kirazın sapı zor ayrılıyor meyvesinden. Demek ki neymiş sapıyla yiyeceğiz. Kiraz şişkinlik ve gaz yapmıyor mu. İşte sapı da ödem atıyor. Nasıl dengeliyor birbirini. Yeterki tabiatı okuyabilelim. Çok şeyler var. Yine kaynatdım dersi ... vaji diyorduk? :KK70:

Ahah aynen canm valla ekmekle hic aram yok benm evime haftada 1 ekmek belki girer ama illa yenlmeklermde bi pirinc bi bulgur yaparm yani. Ama cok tuketmedigim halde kiloluyum. Hormonlarimi bozdu doktor adet olamiyordum verdi bana tarlusal uzerinede dogum kontrol yemeden icmeden kilo aldm. Simdi nasl vericem blmyrm. Ztn bende vajinismus olmasi normaldi . Vaji bolgesiyle ilgili ne kadar dert varsa cektim yani. Pko kist mantar en son vaji . Bu benim sinavim yaa :)

Yoruldum canım,sen daha çok yeniyken evliliğin yendin ben 4 yıllık evliyim :KK43: artık nolacaksa olsun olmuyorsada boşanacam cidden bu yükle yaşamakdan bıktım,yoruldum...sanki bi odaya hapsettiler beni ve kapısı penceresi yok gibi..
ekim 2012 de evlendim haziran 2016da yendim. ve inan durumum çok kritikti. hangi doktora gittin. denemelerde nereye kadar gelebildin gittiğim doktoru söyleyebilirim. 1 günde çözdü problemimizi. eşim bile inanmıyordu olabileceğine o derece yani.

Bak hepimiz sana yardimci olmak icin burdayiz. Vazgecersen kaybedersin. Vazgecme pes etme bende bi kaynana var daha 2 yil olmadi evleneli ben ama sanki 20 yillik geliniyim gibi intikam aliyo o yuzden su vaji icin neler yasadim sen kimseye bakma en guzeli basla egzersizlere gecirdigin her vakit kayiptir.
Aynı kaynana bende de var canım,O konular zaten ayrı bi kötü :( Allah hepinizden razı olsun,burdaki herkesin gönlünün muradını versin rabbim

ekim 2012 de evlendim haziran 2016da yendim. ve inan durumum çok kritikti. hangi doktora gittin. denemelerde nereye kadar gelebildin gittiğim doktoru söyleyebilirim. 1 günde çözdü problemimizi. eşim bile inanmıyordu olabileceğine o derece yani.
Bende kasım 2012 de evlendim.eşli deneme olmuyo bizde mum falan yapıyorum.dr kim canım söylersen aynı şehirdeysem gidebilirim.

Ben 5. senemizin dolmasına 1 ay kala başardım. Kendimden umudumu kesmiştim. Benzer şeyler yaşamışızdır. İlk zaman psikoloğa gittim ama kendim inanmadığım için zerre gelişme olmadı. Hamile kaldım doğum bebek derken artık tak etti. Normal bir psikiyatriste gittim. Burayı okudum ve denedim ben de deneyerek yendim. Sen de yapabilirsin. Lütfen kendine inan. En başta kendine inanman lazım. Kapana kısıldığını hissediyorsun ama kendine yine sen lazımsın. Ne eş ne anne ne baba ne de evlat seni kurtarabilir. Sadece sen!
Ben 5. senemizin dolmasına 1 ay kala başardım. Kendimden umudumu kesmiştim. Benzer şeyler yaşamışızdır. İlk zaman psikoloğa gittim ama kendim inanmadığım için zerre gelişme olmadı. Hamile kaldım doğum bebek derken artık tak etti. Normal bir psikiyatriste gittim. Burayı okudum ve denedim ben de deneyerek yendim. Sen de yapabilirsin. Lütfen kendine inan. En başta kendine inanman lazım. Kapana kısıldığını hissediyorsun ama kendine yine sen lazımsın. Ne eş ne anne ne baba ne de evlat seni kurtarabilir. Sadece sen!
Bende bebeğim olsun isterdim,yada şuan iyi değilim oyüzden off :( evet kendime inanmam lazım ama eşimle denemeye geçin ce ne inanma kalıyor ,ne bişe

Aynı kaynana bende de var canım,O konular zaten ayrı bi kötü :KK43: Allah hepinizden razı olsun,burdaki herkesin gönlünün muradını versin rabbim

Canim sen mumla deniyorsun ya gittikce kalinlastirmadin mi yoksa ince mumla duruo musun bak canim esini aparat gibi sen yonlendir . Yoksa erkekler bildiklerini zannedip bizi mahvediyorlar. Bende esimin ilkiydim yani esimde cinsellikten bi haberdi evlendigimizde. Adam bildigin yukari dogru ittiriyo ama bosuna icine girmio cunku orda delik yok benim canm tabi yanio acio ben agladikca o sinirlenip birakiodu. Ee adam bakmiyo ki nereye sokuyorum diye ittirip duruyo. En sonki kavgamzda bosaniyorduk bana bi bagirdi ondan nefret ettm bildigin ertesi gun vajiyi yendim . Hayat bu. Sakin ol. Ve basaricagina inan

Merhaba kızlar bizimde birinci ayımız yeni gecti bende ilk baslarda basaramadm bu hastalıgı yeneli 10 gün felan oldu sımdı cok cok rahat ılıskıye girebiliyorm hıc bisey kullanmadan ama normal klasik pozisyonda yapıyorz eşim üstteyken yani .. baska pozisyon deniyorz benım karnımda cok baskı oluyor girip cıkarken kasıklarm da agrı hissediyorum sizce bu normal mi yoksa daha önce vajinismus oldugum için mi oluyor ??

Yine deneme yine hüsran Daha ilk Girişte sanki Eti'mi koparıyorlar gibi hissediyorum eşimi itiyorum o da bıktı artık .çaresiz hissediyorum .Allah hepimize yardım etsin

Canim sen mumla deniyorsun ya gittikce kalinlastirmadin mi yoksa ince mumla duruo musun bak canim esini aparat gibi sen yonlendir . Yoksa erkekler bildiklerini zannedip bizi mahvediyorlar. Bende esimin ilkiydim yani esimde cinsellikten bi haberdi evlendigimizde. Adam bildigin yukari dogru ittiriyo ama bosuna icine girmio cunku orda delik yok benim canm tabi yanio acio ben agladikca o sinirlenip birakiodu. Ee adam bakmiyo ki nereye sokuyorum diye ittirip duruyo. En sonki kavgamzda bosaniyorduk bana bi bagirdi ondan nefret ettm bildigin ertesi gun vajiyi yendim . Hayat bu. Sakin ol. Ve basaricagina inan
Senin dediğin gibi yapacam canım önce egzersiz yapacam bi süre,sabah akşam bi saat aksatmadan sonra eşimle deneyecem,olmayacak yoksa olmuyor yani.Eşimle zaten konuşmyrm bu gerginlikle dokunmasını bile istemem.sabırlı olmayı beceremyr adam ben mumla egzersiz yapıyorm dün salak hiç oralı değil,ben gidiyim rahat yap diyor,bide dediğin gibi sanırım mumum ince,Bugün kalın mum aradım bulamadım.

Yine deneme yine hüsran Daha ilk Girişte sanki Eti'mi koparıyorlar gibi hissediyorum eşimi itiyorum o da bıktı artık .çaresiz hissediyorum .Allah hepimize yardım etsin
Amin canım,bende çok çaresiz hissediyorum ama Rabbim var o çok büyük bu sıkıntılar da geçer...

Merhaba kızlar bizimde birinci ayımız yeni gecti bende ilk baslarda basaramadm bu hastalıgı yeneli 10 gün felan oldu sımdı cok cok rahat ılıskıye girebiliyorm hıc bisey kullanmadan ama normal klasik pozisyonda yapıyorz eşim üstteyken yani .. baska pozisyon deniyorz benım karnımda cok baskı oluyor girip cıkarken kasıklarm da agrı hissediyorum sizce bu normal mi yoksa daha önce vajinismus oldugum için mi oluyor ??
Ah canım ah yenmişsin ne güzel merak etme zamanla her pozisyonda yaparsın darısı bize...

Amin canım,bende çok çaresiz hissediyorum ama Rabbim var o çok büyük bu sıkıntılar da geçer...
İnşallah Can'ım inşallah en kısa zamanda halledebiliriz .hislerini o kadar iyi anlıyorum ki aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz .mutlu desen değilsin mutsuz desen degil.o kadar sıkıntı çekiyor insanlar senin ki ne diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama böyle yaptıkça da bir gıdım yol alamıyorum .eşiminin de sabrı yaşıyor daha sertbir kelime söylemedi ama ona da haksızlık ediyorum

Bende kasım 2012 de evlendim.eşli deneme olmuyo bizde mum falan yapıyorum.dr kim canım söylersen aynı şehirdeysem gidebilirim.

Murat Ulusoy'a gittim Aydın Kuşadası'nda. Başka bir şehirde öğretmenim ben hafta sonu tatiline denk getirdik hem de kısa bir tatil gibi oldu bizim için. Ve adam benim yıllarca uğraştığım şeyi sabah 10:00'da gittik öğlen 1'e doğru halletti sonra da otele gönderdi bizi denememiz için ve yapabildik allaha çok şükür..

Bende bebeğim olsun isterdim,yada şuan iyi değilim oyüzden off :KK43: evet kendime inanmam lazım ama eşimle denemeye geçin ce ne inanma kalıyor ,ne bişe
Zaten o eşler yok mu. O ana kadar herşey Güzel giderken denemeye gelince sabirsiz oluolar.. az sabr etseler hersey daha güzel olacak

Ah canım ah yenmişsin ne güzel merak etme zamanla her pozisyonda yaparsın darısı bize...
Inşallah canıımm bizim neler hissettiğimizi birbirimizden baskası anlayamaz Allah herkesi kurtarsn bu dertten herkes bi yol arıyor bende cook farklı bı fıkırle bı kac gunde bi denemede tam ilişkiye girdim yani hepsini aldm darısı tüm bu derdi cekenlere insallah

İnşallah Can'ım inşallah en kısa zamanda halledebiliriz .hislerini o kadar iyi anlıyorum ki aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz .mutlu desen değilsin mutsuz desen degil.o kadar sıkıntı çekiyor insanlar senin ki ne diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama böyle yaptıkça da bir gıdım yol alamıyorum .eşiminin de sabrı yaşıyor daha sertbir kelime söylemedi ama ona da haksızlık ediyorum
En büyük haksızlığı kendimize yapıyoruz aslında canım,en güzel günlerimiz aylarımız yılllarımız geçip gidiyor sürekli depresyon haliyle :( inan evlendiğimden beri şöyle mutlu mesut uyanmadım hiç ya ,hep gülüşlerim yarım..

Murat Ulusoy'a gittim Aydın Kuşadası'nda. Başka bir şehirde öğretmenim ben hafta sonu tatiline denk getirdik hem de kısa bir tatil gibi oldu bizim için. Ve adam benim yıllarca uğraştığım şeyi sabah 10:00'da gittik öğlen 1'e doğru halletti sonra da otele gönderdi bizi denememiz için ve yapabildik allaha çok şükür..
Ne kadar ücret ödedin peki canım.

Inşallah canıımm bizim neler hissettiğimizi birbirimizden baskası anlayamaz Allah herkesi kurtarsn bu dertten herkes bi yol arıyor bende cook farklı bı fıkırle bı kac gunde bi denemede tam ilişkiye girdim yani hepsini aldm darısı tüm bu derdi cekenlere insallah
Sende spreylemi yendin canım,belki bizlerede fikir olur paylaşırsan

Back