Cok sagol beni cok rahatlattin.hasta oldum bitsin hemen denicem.bir kere disimi sikicam boyle aylarca kendimi yiyorum.erteleye erteleye 3 seneye gircez nerdeyse.sizle konusmak bile iyi grldi rahatlatiyo beni.hepinizin dualari kabul olsun.Yaparsin canim bak kendine guven cesaretli ve istekli ol bunu bir gorev gibi gorme.sprey biraz yakicak evet geciyo ama uyuşunca yapin bitsin yazik inan bunun icinmi beklemisim diceksin sonra kendin yapmak isticeksin.eşlerinizede hak verin bir yere kadar anlayişli olurlar ama biyerden sonra bu onlarin ihtiyaci bunu karsilamak zorundasin.evlilik birazda cinsellik demektir.en basta saygi sevgi tabi.yapamadigin yerde yaz burdan ozelden yardimci oluruz ama dene yeterki spreyle baktin olmuyo egzersizle dene ama spreyle bes dakika icinde hallet bitsin bunun skıntısına aylarca yillarca katlanma
Yaparsin canim bak kendine guven cesaretli ve istekli ol bunu bir gorev gibi gorme.sprey biraz yakicak evet geciyo ama uyuşunca yapin bitsin yazik inan bunun icinmi beklemisim diceksin sonra kendin yapmak isticeksin.eşlerinizede hak verin bir yere kadar anlayişli olurlar ama biyerden sonra bu onlarin ihtiyaci bunu karsilamak zorundasin.evlilik birazda cinsellik demektir.en basta saygi sevgi tabi.yapamadigin yerde yaz burdan ozelden yardimci oluruz ama dene yeterki spreyle baktin olmuyo egzersizle dene ama spreyle bes dakika icinde hallet bitsin bunun skıntısına aylarca yillarca katlanma
Adetin bitsin spreyi al bana burdan ozelden yaz merak etme biticek bu kabusun Allah herkesi kurtarsin.ama bak bu sure icinde kendini motive et eşini ozlemeye arzulamaya caliş.oturdugun yerde kegel egzersizi yap o sayfanin ilk basinda yaziyo adetinle ilgili sorun olmazCok sagol beni cok rahatlattin.hasta oldum bitsin hemen denicem.bir kere disimi sikicam boyle aylarca kendimi yiyorum.erteleye erteleye 3 seneye gircez nerdeyse.sizle konusmak bile iyi grldi rahatlatiyo beni.hepinizin dualari kabul olsun.
Canım doktorla yapıyorum kendım zorlanıyorum özellikle 2 de. Birazdan tekrar denicem.nefes alıp vermeyi unutmuyorsun dimi. nefes aldığın sırada içeriye ittir. sonra nefes ver. sonra yine nefes al gerisini ittir.. doktorla neden yapmadınız egzersizleri
Adetin bitsin spreyi al bana burdan ozelden yaz merak etme biticek bu kabusun Allah herkesi kurtarsin.ama bak bu sure icinde kendini motive et eşini ozlemeye arzulamaya caliş.oturdugun yerde kegel egzersizi yap o sayfanin ilk basinda yaziyo adetinle ilgili sorun olmaz
Hangi bölgedesinz ben aylar önce aradm bulamadımo kadar fıslatmak gerekmiyor yaa. toplam 4 fıs yeter. zaten deli gibi uyuşuyo hmen.
Nerden buldnz istanbuldamsnzKiz ben 10 fista anca uyusmustum . Kisiden kisiye degisio heralde. Bide fazladan 5 6 fis skmstm nolur nolmaaz diye ama kesin cozume ulasmstm yani .d
İl ilçe olarak nerdsnzArkadaslar belki beni hatırlarsnz.27 eylülde vemcain sprey ile vajiyi yenmistim.fazla sıktıgm için eşimde uyuşmustu ve Afedersiniz içime boşalamadi. 2. DenemeM ise ayin 1nde oldu. Yani adet olmama 10gün kala. daha az miktarda sprey sıkmistim bu defa ve eşimde hissednce içime boşaldı.ve suan âdetme 3 gün var ve ben çok sabırsızm.hayırlısıyla bebisimizn olmasını çok istiyoruz.kaç gündür halsizlik ve yüksek ateş var. Dayanamadım size soruyorumihtimal var mı sizce. Olabilir mi acaba
Belinde bile ağrı yaşıyorsan, egzersiz sırasında kendini çok kastığını gösterir. Yada egzersiz yaparken vücudunun aldığı pozisyon seni zorluyordur. Belki de yeterince fiziksel aktivite yapmıyorsun. Belki biraz kilo problemin vardır. Sonuçda eğilip bükülüyorsun. Ama bunlar yoksa, egzersiz sırasında çok tedirgin oluyorsun. Sebep tedirgin olmansa, egzersiz öncesinde hoş kokulu bir duş jeliyle duş al. Aç erotik bir film, bunu eğlenceye dönüştürdüğünü kimse anlamaz ya! Eğlenmek varken, ne kasacaksın kendini. Egzersizleri, eğlenceli bir aktiviteye dönüştürmek senin elinde. Çatık kaşlarla, gergin bir yüzle bu iş olmaz. Relaks ol...hepinize merhaba bacikolar :)
daha önce buraya yazmıştım 4 aylık evliyim ve eşimle ilişkiye giremiyorum diye. durumumun fizyolojik bir sorun olmasını çok isterdim ama kadın doğuma gittiğimde mantar dışında herşeyimin normal olduğunu söylemesiyle tam bir vajili olduğumu anlamıştım artık. mantar için ilacı kullandıktan sonra tekrar denemiştik ve tabi ki yine yapamamıştık. aynı kasılmalar aynı yanmalar vs. vs. bir cinsel psikiyatriste gitmeye karar verdik ve geçen hafta ilk seansa gittik. bir parmak bir boğum ile parmak egzersizlerine başlamamı istedi doktor. kayganlaştırıca jel yardımıyla dün ilk egzersizimi yaptım. parmak ilk girerken yanma ve kasılma hissettim ama ilerlettiğimde parmağın iki boğumuna kadar hatta tamamını rahatlıkla içeriye sokabildiğimi farkettim. benim sorunum şu egzersizden sonra vajinamda yanma ve ağrı, kasıklarımda ve belimde ağrı yaşıyorum bu normal bişey mi aranızda yaşayan var mı?
Belinde bile ağrı yaşıyorsan, egzersiz sırasında kendini çok kastığını gösterir. Yada egzersiz yaparken vücudunun aldığı pozisyon seni zorluyordur. Belki de yeterince fiziksel aktivite yapmıyorsun. Belki biraz kilo problemin vardır. Sonuçda eğilip bükülüyorsun. Ama bunlar yoksa, egzersiz sırasında çok tedirgin oluyorsun. Sebep tedirgin olmansa, egzersiz öncesinde hoş kokulu bir duş jeliyle duş al. Aç erotik bir film, bunu eğlenceye dönüştürdüğünü kimse anlamaz ya! Eğlenmek varken, ne kasacaksın kendini. Egzersizleri, eğlenceli bir aktiviteye dönüştürmek senin elinde. Çatık kaşlarla, gergin bir yüzle bu iş olmaz. Relaks ol...
hepinize merhaba bacikolar :)
daha önce buraya yazmıştım 4 aylık evliyim ve eşimle ilişkiye giremiyorum diye. durumumun fizyolojik bir sorun olmasını çok isterdim ama kadın doğuma gittiğimde mantar dışında herşeyimin normal olduğunu söylemesiyle tam bir vajili olduğumu anlamıştım artık. mantar için ilacı kullandıktan sonra tekrar denemiştik ve tabi ki yine yapamamıştık. aynı kasılmalar aynı yanmalar vs. vs. bir cinsel psikiyatriste gitmeye karar verdik ve geçen hafta ilk seansa gittik. bir parmak bir boğum ile parmak egzersizlerine başlamamı istedi doktor. kayganlaştırıca jel yardımıyla dün ilk egzersizimi yaptım. parmak ilk girerken yanma ve kasılma hissettim ama ilerlettiğimde parmağın iki boğumuna kadar hatta tamamını rahatlıkla içeriye sokabildiğimi farkettim. benim sorunum şu egzersizden sonra vajinamda yanma ve ağrı, kasıklarımda ve belimde ağrı yaşıyorum bu normal bişey mi aranızda yaşayan var mı?
Merhaaabaaa :) bende yeni başladım yanma sonrasında bende dehepinize merhaba bacikolar :)
Ya kızlar spreyi bulamıyorm lütfen biri bana yardm etsin elinde olan göndersin lütfenMerhaaabaaa :) bende yeni başladım yanma sonrasında bende de
oldu ama bir süre sonra geçti umarım hallederiz valla bezdim ne zormus
Canim tum eczanelerde bulabilirsin eğer yoksa sipariş ver onlar getirtirlerYa kızlar spreyi bulamıyorm lütfen biri bana yardm etsin elinde olan göndersin lütfen
Canim tum eczanelerde bulabilirsin eğer yoksa sipariş ver onlar getirtirler
Guzelim bulundugun mahalleden başka yerlere sor mutlaka vardir getirirler ozellikle hastane yakininda olan eczanelerde vardirBulundgm mahde 3 yere sordm yoktu bitanesi depoya sordu yokmş dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?