Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Cok sagol beni cok rahatlattin.hasta oldum bitsin hemen denicem.bir kere disimi sikicam boyle aylarca kendimi yiyorum.erteleye erteleye 3 seneye gircez nerdeyse.sizle konusmak bile iyi grldi rahatlatiyo beni.hepinizin dualari kabul olsun.

Cok sagol beni cok rahatlattin.hasta oldum bitsin hemen denicem.bir kere disimi sikicam boyle aylarca kendimi yiyorum.erteleye erteleye 3 seneye gircez nerdeyse.sizle konusmak bile iyi grldi rahatlatiyo beni.hepinizin dualari kabul olsun.
Adetin bitsin spreyi al bana burdan ozelden yaz merak etme biticek bu kabusun Allah herkesi kurtarsin.ama bak bu sure icinde kendini motive et eşini ozlemeye arzulamaya caliş.oturdugun yerde kegel egzersizi yap o sayfanin ilk basinda yaziyo adetinle ilgili sorun olmaz

İl ilçe olarak nerdsnz

hepinize merhaba bacikolar :)
daha önce buraya yazmıştım 4 aylık evliyim ve eşimle ilişkiye giremiyorum diye. durumumun fizyolojik bir sorun olmasını çok isterdim ama kadın doğuma gittiğimde mantar dışında herşeyimin normal olduğunu söylemesiyle tam bir vajili olduğumu anlamıştım artık. mantar için ilacı kullandıktan sonra tekrar denemiştik ve tabi ki yine yapamamıştık. aynı kasılmalar aynı yanmalar vs. vs. bir cinsel psikiyatriste gitmeye karar verdik ve geçen hafta ilk seansa gittik. bir parmak bir boğum ile parmak egzersizlerine başlamamı istedi doktor. kayganlaştırıca jel yardımıyla dün ilk egzersizimi yaptım. parmak ilk girerken yanma ve kasılma hissettim ama ilerlettiğimde parmağın iki boğumuna kadar hatta tamamını rahatlıkla içeriye sokabildiğimi farkettim. benim sorunum şu egzersizden sonra vajinamda yanma ve ağrı, kasıklarımda ve belimde ağrı yaşıyorum bu normal bişey mi aranızda yaşayan var mı?

Belinde bile ağrı yaşıyorsan, egzersiz sırasında kendini çok kastığını gösterir. Yada egzersiz yaparken vücudunun aldığı pozisyon seni zorluyordur. Belki de yeterince fiziksel aktivite yapmıyorsun. Belki biraz kilo problemin vardır. Sonuçda eğilip bükülüyorsun. Ama bunlar yoksa, egzersiz sırasında çok tedirgin oluyorsun. Sebep tedirgin olmansa, egzersiz öncesinde hoş kokulu bir duş jeliyle duş al. Aç erotik bir film, bunu eğlenceye dönüştürdüğünü kimse anlamaz ya! Eğlenmek varken, ne kasacaksın kendini. Egzersizleri, eğlenceli bir aktiviteye dönüştürmek senin elinde. Çatık kaşlarla, gergin bir yüzle bu iş olmaz. Relaks ol...

Kilo problemim yok. düzenli olarak sporda yapıyorum. fakat dediğiniz gibi çok fazla tedirgin oluyorum ilk denemem de elim ayağım titredi zaten. sanırım dediğiniz gibi kendimi rahatlatırsam daha iyi olucak. teşekkür ederim.

Merhaaabaaa :) bende yeni başladım yanma sonrasında bende de
oldu ama bir süre sonra geçti umarım hallederiz valla bezdim ne zormus

kızlarrr ben geldimm hepinizi çok özledim
valahi burdaki yorumları okumak roman yazmış edebiyatçıları okumaktan çok daha zevkli
uzun süredir yoktum ama öyle yorgun geliyorum ki eve telefon elimde olmasına rağmen bakamıyorum. bugün biraz boş vaktim vardı yorumları okudum hala da okumaya devam ediyorum. yine yenen arkadaşlar olmuş onları tebrik ediyorum ve yenecek arkadaşlara tekrar sesleniyorum kızlar çok kolay bişey için hayatınızın en güzel zamanlarını erteliyorsunuz vajiyi değil ömrünüzü erteliyorsunuz.
eşimle o kadar mutluyum ki ilk zamanlar ondan ayrılmayı ona karşı mahçup olmayı onu çok sevdiğim halde mutlu edemediğimi sırf vajili olduğum için başka kadınlara bakar mı acaba onları ister mi gibi bir sürü saçma sapan düşüncelere kapılıp kendimi yerden yere vuruyordum. ama şimdi sadece cinsel hayatım değil özel hayatım ev yaşantım tamamen düzene girdi. Rabbim sizlere de nasip etsin mutlu olmak sizin elinizde. hani diyorsunuz ya ilişikide canım çok yanıyor diye günelrdir aylardır yıllardır çektiğiniz acı yanında o hiç kalır.
özelden yazan arkadaşlara önce kendilerine güvenmeyi kendilerini tanımayı anlamayı bilmeleri gerektiğini söylüyorum sonra vajiye bakmalarını tavsiye ediyorum. vaj, tedavisine başladığınızda doktorla 3 gün kendi kendinize en fazla 5 gün yenebilirsiniz ama önemli olan aparatlarla o bölgeyi tanımak değil önemli olan beyninizdeki sizi ve oraya müdahale eden birimi tanımak..
hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyorum biliyorum yoğun olduğum sürece eskisi gibi çat çat yazamıcam ama inanın ki hep dualarımda ve aklımdasınız

aranızda benim gibi 200.cü sayfalarda kalmış ve kaldığı yerden itibaren hepsini tek tek okumuş bir deli var mı?
ayy herşey aynı herkes aynı buraya gelince sanki böyle arkadaşlarla buluşmaya geliyor gibi hissediyorum kendimi

size biraz moral olacaksa güzel şeyler anlatmak istiyorum. çalışmaya başladığımdan beri eve her geldiğimde ya banyonun ışığı açık ya kapı anahtarla kilitlenmemiş ya çöp dökülmemişş yatak odası geceden kalma mutfakta 2 kişi yaşadığımız evde 6 7 su bardağı vs vs.. eşime sürekli ben evde yokken bana yardımcı ol en azından evden çıkarken çöpü dök diyorum tmm diyor ama uygulamada yok. ışıkları kontrol et diyorum unutuyor. artık hergün tekrar etmekten bıktım derken uzun zamandır aklımda olan ama karşıma çıkmayan mantar pano buldum. o da bimde karşıma çıktı hemen aldım ertesi gün kapının yaınndaki duvara astım ve üstüne "aşkım evden çıkarken ışıkları kontrol et kapıyı kilitmeyi unutma çöp varsa (ki illaki vardır) nolur onuda bir atıver canım kocacım seni çok seviyorum" yazdım işe gittim geldiğimde o da bana not yazmıştı. Sende buraya astığım faturaları bi zahmet öde seni senden daha çok seven kocan diye de not düşmüş. eve geldiğimde notu görünce baya güldüm çünkü dikkate alacağını sanmıyordum. nota cevap verdiği gibi kapıyı kilitlemiş çöpü dökmüş yatağın üzerini kendi çapında düzeltmiş falan filan nasıl hoşuma gitti yapmazsa beni kaale almıyorsun der kesin kavga çıkarırdım ama biz bunu oyun haline getirdik evden kim çıkarsa not bırakıyor bugün aldığım notlardan birsi de kocamın arkadaşlarıyla maça gideceği bu yüzden de geç geleceği notuydu normal şartlarda bunu bana daha önceden söyleseydi ben buna izin vermezdim ama yanına akşam geç gelirim bekleme beni yazmayacağım bekle bekle ki güzel bi gece geçirelim yazmış okur okumazz ayyy ne romantik dedim ve şimdi kocamı bekliyorum...

aslında demek istediğim şu: iki kişi yaşamak kalabalığı seven insanlar için bir müddet sonra sıkıcı gelebilir ama hayatınıza renk katıp onu yönlendirmek kendi dünyanızda kendinize eğlence bulmak basit mutlulukları sahiplenmek çok önemli. farkında olmadan ona istediklerinizi yaptırmanın tadı bile başka. O da bana yaptırıyor mesela bu akşam dışarda olamsına kızmıyorum çünkü kaleyi içerden fethetti gönlümü okşadı ee bende ona öyle yapıyorum zaten..
vajili kızlar kendinize güvenin eşinize de güvenin belki hastalıktan kurtulamıyor olabilirsiniz çabanızı hiç bırakmayın ama eşinizlede aranızı soğutmayın. hayat bir oyundur sizde eşinizle saklambaç dahil bütün oyunları oynayın. pozitif olun pozitif olmasına yardımcı olun iki kişilik dünyanızda kırmaya kırılmaya çok müsait yapımız var ama bunu değiştirip arkamızda güzel anılar bırakırsak bazı şeylerin son kullanma tarihi geçmiyor ömrü uzun oluyor.. gülümseyin ve eşinizin gülümsemesine yardımcı olun. her başarılı erkeğin arkasında bence ona her gün gülümseyen bir karısı vardır o gülümseyen kadın siz olun ve DİKKAT EDİN BAŞKA BİR KADIN OLMASIN :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…