Bazen erken de belli olabiliyor. Bir idrar testi al istersen. Birşey kaybetmezsin.Negatif de çıksa adet gecikmesini bekler tekrar yaparsın.Kızlar cevap verin yaaasayfa yi kapatıp kapatıp tekrar açıyorum. Birseyler duymaya ihtiyacım var.anlarsınız beni.heyecanimi mazur görün
Selam arkdslar nasilsiniz.. bugun kendimi pek iyi hissetmiyorum. Nedense kendimle ilgili ciddi kararlar aldm. Ve uygulamak cok zor olsada bunu cok istiyorum.. umarm hakkmda hayrlisi neyse o olsunn
Arkadaslar belki beni hatırlarsnz.27 eylülde vemcain sprey ile vajiyi yenmistim.fazla sıktıgm için eşimde uyuşmustu ve Afedersiniz içime boşalamadi. 2. DenemeM ise ayin 1nde oldu. Yani adet olmama 10gün kala. daha az miktarda sprey sıkmistim bu defa ve eşimde hissednce içime boşaldı.ve suan âdetme 3 gün var ve ben çok sabırsızm.hayırlısıyla bebisimizn olmasını çok istiyoruz.kaç gündür halsizlik ve yüksek ateş var. Dayanamadım size soruyorumihtimal var mı sizce. Olabilir mi acaba
Ne tür ciddi kararlar patate!Selam arkdslar nasilsiniz.. bugun kendimi pek iyi hissetmiyorum. Nedense kendimle ilgili ciddi kararlar aldm. Ve uygulamak cok zor olsada bunu cok istiyorum.. umarm hakkmda hayrlisi neyse o olsunn
Bende kendimi hiç iyi hissetmyrm,hastayım ,yorgunum temizlik yapıyorum bide.temizlk malzemelerinden faranjitim azdı..çocuğum yokSelam arkdslar nasilsiniz.. bugun kendimi pek iyi hissetmiyorum. Nedense kendimle ilgili ciddi kararlar aldm. Ve uygulamak cok zor olsada bunu cok istiyorum.. umarm hakkmda hayrlisi neyse o olsunn
Artık nerdeyse her gelin kızın çeyizinde bu spreyden olacakSlm arkadaşlar bende uzun zamandır okuyup duruyorum yazılanları uzaktan 4 aylık evliyim maalesef bu hastalık bendede var bu gün spreyi aldım deneyecez inşallah dizlerin sayesinde cesaretini topladım herkese çok teşekkür ederim
Regl halinde moral dibe vurur. Çikolata ye.Bende kendimi hiç iyi hissetmyrm,hastayım ,yorgunum temizlik yapıyorum bide.temizlk malzemelerinden faranjitim azdı..çocuğum yokhala vajiliyim ve kahrolası bu hastalık yüzünden mutsuzum takıntılıyımm ve daha bi sürü şey...
İnşallah faydasını görürüm çok heyecanlıyim:)Artık nerdeyse her gelin kızın çeyizinde bu spreyden olacak
Arkadaslar belki beni hatırlarsnz.27 eylülde vemcain sprey ile vajiyi yenmistim.fazla sıktıgm için eşimde uyuşmustu ve Afedersiniz içime boşalamadi. 2. DenemeM ise ayin 1nde oldu. Yani adet olmama 10gün kala. daha az miktarda sprey sıkmistim bu defa ve eşimde hissednce içime boşaldı.ve suan âdetme 3 gün var ve ben çok sabırsızm.hayırlısıyla bebisimizn olmasını çok istiyoruz.kaç gündür halsizlik ve yüksek ateş var. Dayanamadım size soruyorumihtimal var mı sizce. Olabilir mi acaba
Yaa leke gelmeye başladı sanırım âdet olacağım. Umudumun olduğunu eşime söylememstim iyiki söylememism.Regli tarihlerin düzenlimi? İlk başladığı günden sonra 10. Gün ile 15. Gün arasında ilişki olduysa ihtimalin var canım. Bir de bende yoğun kasık ağrısı ve bel ağrısı vardı. Ben 5 gün önce öğrenmiştim erken gebelil testiyle. Al bi bak istersen. Hakkında hayırlısı olsun bu ay olmazsa da üzülme bir dahaki ay yumurtlama zamanına dikkat edersin.
Evet canım çok düzenli ama..bide söyle birsey duymuştum âdeti düzenli olanin gebe kalmasi daha kolay ve çabuk diye. Doğru mu. Sizde böyle birşey duydunuz mu kızlarRegli tarihlerin düzenlimi? İlk başladığı günden sonra 10. Gün ile 15. Gün arasında ilişki olduysa ihtimalin var canım. Bir de bende yoğun kasık ağrısı ve bel ağrısı vardı. Ben 5 gün önce öğrenmiştim erken gebelil testiyle. Al bi bak istersen. Hakkında hayırlısı olsun bu ay olmazsa da üzülme bir dahaki ay yumurtlama zamanına dikkat edersin.
Hayırdır canım neden kendini iyi hissetmiyorsn. Paylaşırsn ben ve kızlar daha iyi hissetmeni sağlayabilirizSelam arkdslar nasilsiniz.. bugun kendimi pek iyi hissetmiyorum. Nedense kendimle ilgili ciddi kararlar aldm. Ve uygulamak cok zor olsada bunu cok istiyorum.. umarm hakkmda hayrlisi neyse o olsunn
Insallah guzel kararlar almissindir hakkinda hayirlisi olsunama neden iyi hissetmiyosunkii
Ne tür ciddi kararlar patate!
canım benim eğer seçimin olursa iki aileye de uzak olmayı seç. o yönden çok rahatım ben. gerçekten çok iyi olacak. tek kalsan da düşünme. iş başa düşünce koca bi evin yükünü sırtlıyosun. aslında gözünde de büyütme.Tasinmak gibi. Evlendigim zaman annemlerin mahallesine tasindim. Kayinvalidem yada annemlerin arasinda bir secim yapmam gerekiyordu annemleri sectim. Ama simdi aslinda pekte mutlu olmadigimi gordum. Hala annesinin etegine saklanmis ufak cocuk gibiyim. Kendi kabugumu kiramadim. Cok yiprandim bu vajiden dolayim bide 1 sene icinde neredeyse 15 kilo aldim. Cocugum olmadi bi turlu. Ustune kayinvalimdelerle pek anlasamiyorum esim surekli calisiyor gec geliyor . Bir kac gundur buhran yasiyorum. Bastan anlatmaliyim heralde yoksa cok karisik olucak . Ama bu karar beni zorlar mi diye korkuyorum
ah yavrum sen valla kaşınıyosunM monalazo bak simdi canm ben evlendigimde kayinvalim ve annemlern arasnda secm yapip annemlerin mahallesini sectim kayinvalidem fatih annemler gungorende oturuodu. Ama burasida artk benim hayal ettigim hayati vermiyor. Yani gittikce anneme dondum 1 sene icinde 15 kilo aldm hic arkdsm kalmadi cevremde evlendgm icin. Boyle tuaf biri oldm ya surekli evdeym ev isleri bile yapasm yok boguluyorm. Esim bana basaksehir yada bahcesehire tasinalim dedi. Orda site icinde herseyi olan bir yerde evimiz olur guvenlikli marketi sporu havuzu fln hem sen rahat edersn hem ben dedi. Benden bisey bekleme haftanin 6 gunu calsyrm pazar gunleride senin istedigin hayati veremem sana dedi. Gungorende bide senin bir yere gitmeni istemyrm cikmani istemyrm sana burda sosyal bir hayat yasatamam sosyal hayatn 1 gun oda pazar gunu 3 4 saatte sinirlandiriliyor burda dedi. Ama orda site ici guvenlikle herseyi olan yerde sen rahat olursun dedi. Ne blm ben annemin kapisindan zor ayrldm onceden boyle dgldm ama evlennce annem gibi oldm ya universitede lisede cok sosyal gezen tozan zayf herseyi olan biriydm evlenince tam tersi oldu. Kilo aldm ozgurlugum gitti markete bile esim birakmio boguyo. Kendimden nefret ettm ya. Annem orda yapamazsn uzak dio ama ne kdr annemle yasycam yastlarm evlenp cocuklari olan oyle ailelerinden uzak yerlerde oturuoki onlar nasl yapio. Bende yaparm gibi gelio annem benden ayrlmak istemedigi icin boyle blyrm ama yinede acaba gercekten yapamaz mym diyede dusunuyorum. Evimiz cok kucuk hep esimle bu yuzden tartsyrz gungorende 2 +1e verdgm parayi orda 4+1e verrm dio cok kararszm orda ozgursun guvenlr saygn insanlarn oldgu yerler dio offf. Olay bu bide cocuk faktoru var. Cocugumu benm buyudgm bu ortamda buyutmek istmyrm ablama sordm 3 aydr kac kere gotrdn parka dedm 5 kez dedi okul acilio cocuklar full evde gecrdi tatilleri bakiyorm burda ne benm icin nede olucak cocugum icin bi hayat yok. Benm isteklerimi karsilayamio cocugmun olsa o nasl karsiliycak .s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?