- 5 Haziran 2016
- 53
- 35
- 3
- 36
Palaspandaras canım sen spreyle yenmiştin sanırım patate sende dimi? Bana önerebilecğinz şeyler varmı ?
Tamam canım teşekkür ederim.ay çok heyecanlıyım yaaaBak prrzervatif esin kesin taksn. Hatta mumkunse 2 tane. Once vaji cevrene sik sonra icine sik 3 4 fis cevresinede oyle toplam ic dis 15 fis sikmis ol. sonra bebeyagi sur parmagina hfif vaji icine sok orayi kayganlastir sonra esini tut sen yonlendir pozisyon olarak yatak kenari kadin sirt ustu uzanms erkek ayakta kadinin bacaklar erkek omuza en rahati bu ilk icin. Sonra esin senin yonlendirmenle yavas yavas girsin.
Yaa çok iyi ozamano kadar fıslatmak gerekmiyor yaa. toplam 4 fıs yeter. zaten deli gibi uyuşuyo hmen.
İnşallah başaracaksın canım. Haydi! Güzel haberler bekliyoruz.Tamam canım teşekkür ederim.ay çok heyecanlıyım yaaa
tabi canım.Yaa çok iyi ozaman
Eşimin işi çıktı hala gelmedi yaaa,evren bize karşıııı :) Herşeyy bize karşı pfffftabi canım.uyuşunca korkma hee ben çok tuhaf olmuştum hissetmiyorum diye hadi başarılar.....
tabi canım.uyuşunca korkma hee ben çok tuhaf olmuştum hissetmiyorum diye hadi başarılar.....
ay sen alemsin yaaKiz ben 10 fista anca uyusmustum . Kisiden kisiye degisio heralde. Bide fazladan 5 6 fis skmstm nolur nolmaaz diye ama kesin cozume ulasmstm yani .d
canim patate de yazmiş ayni dedigi gibi fısfıs bol kayganlastirici once yerlestirin penisi sonra esin yavas yavas ittirsin yatagin ucuna yat rahat ol acı yok baskı sadece..insallh yapmisisnizdir guzel haberlerini bekliyoruzz sabahPalaspandaras canım sen spreyle yenmiştin sanırım patate sende dimi? Bana önerebilecğinz şeyler varmı ?
Eşimin işi çıktı hala gelmedi yaaa,evren bize karşıııı :) Herşeyy bize karşı pffff
Sorma valla .d bol buldum skaym dedm .day sen alemsin yaasenin o yüzden çok çabuk normale döndü galiba
:)Nkayar, öldürdün meraktan!. Kııız oldu mu?
Hayırlı olsun canimm cok sevindim, darısi başımıza ne güzelMerhaba kızlar, yenenler oldu mu cok takip edemedim bu ay. Dilerim hepiniz bir an evvel yenersiniz. Tek tavsiyem mutlaka egzeriz yapmaniz, ben onsuz yenemezdim herhalde. Ve kendinize inanin, herkes yapıyor siz de yapabilirsiniz. Her zaman mesaj atabilirsiniz yardimci olabilirsem cok mutlu olurum.
Vee bir de kizlar iki gun önce hamile oldugumu öğrendim şükürler olsun Allah'a, bastapatate olmak uzere anne olmak isteyen herkese dua edecegim. Rabbim yardimciniz olsun
Çok sevindim. Gerçekten. Bugün facede gördüğüm bir video yüzünden moralim bozukdu. Samimi olarak ilk kez gülümsedim. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Darısı bütün anne olmak isteyenlerin başına.Merhaba kızlar, yenenler oldu mu cok takip edemedim bu ay. Dilerim hepiniz bir an evvel yenersiniz. Tek tavsiyem mutlaka egzeriz yapmaniz, ben onsuz yenemezdim herhalde. Ve kendinize inanin, herkes yapıyor siz de yapabilirsiniz. Her zaman mesaj atabilirsiniz yardimci olabilirsem cok mutlu olurum.
Vee bir de kizlar iki gun önce hamile oldugumu öğrendim şükürler olsun Allah'a, bastapatate olmak uzere anne olmak isteyen herkese dua edecegim. Rabbim yardimciniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?