Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Kızlar neler var neler yok bakiyim. Herkesi bıraktığımdan daha iyi daha mutlu daha umutlu görmek istiyorum..
Vajinusmusla uğraşan arkadaşlar...
Bu sayfada olupta bu sayfayı okuyupta hiç kimse çaresiz kalamaz. Size yardım elini uzatan en azından moral olarak sizleri kendinize getiren nice güzel yürekli insan var burada. Biri olamazsa diğeri illaki yardımcı olur sizlere. Yapmanız gereken tek şey yardım istemek Umarım yeniden geldiğimde yine birileri kurtulmuş olur

Masallah iyi yapmis o gazla bende 1 kutu yerine 3 kutu verdm 2 kutusu duruo oyle dusun :)
Eşime diyorum çok olur iki al yeter yok yok bol bol sıkarız kurtuluruz diyor :) sanki kendine sıkacakk :) adam çıldırdı dört sene olacak nerdeyse naapsın :)

Tesekkur ederim portakal kizi kesinliklee o an bambaska yasadiklarin anlatilmaz yasanir

Eşime diyorum çok olur iki al yeter yok yok bol bol sıkarız kurtuluruz diyor :) sanki kendine sıkacakk :) adam çıldırdı dört sene olacak nerdeyse naapsın :)
hahhaha aman ha kendisine sıkmasın ben bi kutu almıştım. ilk sıkışta oldu bitti

Ya ben aldım sıktım yine kastım kendimi
Sık sık parmak egzersizi yap. O şekilde cesaretin artar. Spreyle de spreysiz de daha hızlı aşama kaydedersin. Kafandaki oraya bir şey giremez, orası esnemez düşüncesini yıkmalısın önce. Bu olmayınca fazla hissetmesen bile, beynin karşı koyuyor demek ki. Bpl egzersiz yapmalısın. O zaman daha kolay olacak.

Sakin kendine sikmasin valla ereksiyon olur bu sefer spreyden sogur yapamazsiniz. Prezervatif taksn hatta mumkunse 2 tane amac zevk almak degil unutmayin once yenmek. Cunku uyusunca gidio gercekten sorun oluyo

hahhaha aman ha kendisine sıkmasın ben bi kutu almıştım. ilk sıkışta oldu bitti

Benim adam bi azdi sorma gitsin gece 3 te uyuyorm baktm gogsumde bi el tovbe bismillah arkamda bitmis. Yapmazsam uyuyamam diyo haydaa gece 3 ise koyul. Ama valla astigimizdan beri saat 3 4 5 bize hic farketmez. Ne zaman cekerse cani o zaman yapabiliyoruz coook sukur :)

Son düzenleme:
Arkadaslar su spreyle yenen arkdslar ben ilk yaptigimizda cok acemiydim spreyledim kendimi parmagimi fln soktum degdirdim heryere sonra o elimde gittim adamin p... tuttum. Haliyle adam ereksiyon oldu ilk. Yapmayn benim gibi hatalar ilk once esiniz prezervatif taksn. Hatta mumkunse 2 tane takin. Saglik ocaklari belese veriyor bosuna gidip almayin ztn illa cope gidicek ama yinede tercih meselesi patlar fln diye dusunuosaniz okey markasi iyidir bide kendinizi spreyledikten sonra esinizinkini size yerlestirirken muhakak dikkat edin prezervatif olsn spreyli elle tutmayn. Eldiven kullanabilirsiniz ince olanlardan adami uyusturmayn sprey erkeklerin gozunden cikar. Ztn olmuyo bu ne boyle uyustum fln gibisinden laf yapip iyice caninizi sikmasinlar. Bide ilk basta spreylemeden once kendinizi esinizle on sevisme yapin 5 dk ara verin oyle spreyleyin ki hafif sivi gelms olsn sizden esiniz ittirirken fazla zorlamasn. Kayganlastirici da sureblrsnz ama ben spreyle onu kullanmak istemedm 2side kimyasal ya karismasn diye. Esim oksadi fln benden sivi gelnce 5dk bekledi spreyledm kendmi sonra devam ettk . Dikkat edin bunlara

Arkadaslar bide su bacagimi acamiyorum kasiyorum diyenler. Once esinizle konusun ve su guven sorununu halledin yani . Bacaginizi acarken ona guvenmediginiz icin acamiyorsunuz. Bence siz yataga uzanin esiniz bacaklarinizi acsin ve oraya biraz masaj yapsin oksasin sevsin bacak kaslariniza eklem bolgelerinize hafif hafif oksar gibi masaj yapsn ki esinizle aranzda guven olussun. Bacaginizi acarken sokmasi gerekmiyor degdirsin bi bakalm ne hissediceksiniz. Ben vajiliyken esim uzerime geliodu kendini bana degdirip surtuodu kasiliyordum hatta o bile diodu boyle imkansiz daha degmesiyle kasiliosun yavas yavas egzersizde bacak acmayi ogrendm ben. Esimle 2 defa yapmstk ama gerisi esim yokken aparatla yapa yapa bacak acmayi ogrenmstm

ay seni Allah iyi etsin ya

Kafaya koydum yapicam eşimde bugün doktordan sonra bunun yalnız benim elimde olmadığını anladı daha anlayışlı davraniyo dünden eder kalmadı sukur
moralini çok iyi gördüm tatlım bu azimle pek yakın zamanda sen de yendiğini duyuracaksın bize önce parmak egzersizlerinizi yoğunlaştırın. ondan sonra spreyle penis aşamasına geçin. sprey uyuşturdu mu peki?

Kızlar parmak egzersine tam gaz devam ediyorum tek parmagi rahatlikla alip istedigim kadar bekletiyorum yanliz doktor parmak iceride iken o sikilik esneyene kadar beklet dedi ben o esnemeyi tam yapamiyorum parmagimi sıkıyor bi muddet vajina ne yapmaliyim gevsemiyo

tatlım parmağın içerdeyken kegel yap. çok rahat gevşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…