sen yendiğin zaman bizler bir kez daha sevineceğiz kendimiz başarmışız gibiSağolun kizlar sayenizde daha istekli yapıyorum kegel egzersizide sürekli yapıyorum yaşadığıniz mutluluk mutlu ediyo beni ne güzel yaa ben yenmisim gibi:)
İnşallah o gün benim bayramim olacak canım:)sen yendiğin zaman bizler bir kez daha sevineceğiz kendimiz başarmışız gibi
:) süpersin inşallah bayram oncesi kurtuluruzz canımKızlaaaar! Eğer egzersiz ve denemelerin üzerine düşerseniz, bayrama kadar hepiniz başarırsınız. Lütfen yarına ertelemeyin. Yarınlerın hep yarını vardır, toplaşır yıl olurlar. Bu hafta çok kararlı olun. Bayram tatiliniz muhteşem geçsin.
Vajinanın girişi küçücük bir delik değildir. Kocaman açılır orası. Sadece biz tedirgin olup kuvvetlice kasıp büzdüğümüzden, bize darmış gibi gelir. Topkı ağzımız gibi, sinirlenince dudaklarımızı büzmezmiyiz. Gülünce de kocaman açarız. Vajinayı bu depresif halinden egzersizlerle kurtarabilirsiniz.
süpersin:)Insallah bayram oncesi basaririz canim:)Kızlaaaar! Eğer egzersiz ve denemelerin üzerine düşerseniz, bayrama kadar hepiniz başarırsınız. Lütfen yarına ertelemeyin. Yarınlerın hep yarını vardır, toplaşır yıl olurlar. Bu hafta çok kararlı olun. Bayram tatiliniz muhteşem geçsin.
Vajinanın girişi küçücük bir delik değildir. Kocaman açılır orası. Sadece biz tedirgin olup kuvvetlice kasıp büzdüğümüzden, bize darmış gibi gelir. Topkı ağzımız gibi, sinirlenince dudaklarımızı büzmezmiyiz. Gülünce de kocaman açarız. Vajinayı bu depresif halinden egzersizlerle kurtarabilirsiniz.
Tesekkur ederim cnmm yeniden dogmus gibiyim
Simdi bi ayagim burda hamilelik topigine gecmeye hazirlancam ins.artik yavrumu kucağıma almak onu koklamak koklamak istiyorumm nasip olursa inss
dimi yaaabakışları bile nasıl aşk dolu oluyor
biz başardığımız gece, ben birazcıkın mutluluk gözyaşları dökmüştüm
eşim o an bana ''sen şimdi benim gerçekten karım mı oldun'' dedi
müthiş bi duygu arkadaşlarrrr
nolurrrrrrrrrrr azıcık daha sabırla ve kararlılıkla başarabilirsinizzzz
Yaaa lütfeeeen, olan var olmayan var gııız! O ne ağzı sulandıran anlatım.Ayyy cok seviniyorum yenenleri gordukce. Hele misyoner pozisyonda esin ustte sen altta oldugunda yuz yuze gelince o an cok farkli bi duygu. Esin o an gel git yaparken gozlerine falan bakiyo opuyor opmeni istiyo o an bir elmanin 2 yarisi sanki bir butun oluyorsunuz. Cok farkli buyuleyici bir an
Patate allah seni kahretmesin emi!Ayyy cok seviniyorum yenenleri gordukce. Hele misyoner pozisyonda esin ustte sen altta oldugunda yuz yuze gelince o an cok farkli bi duygu. Esin o an gel git yaparken gozlerine falan bakiyo opuyor opmeni istiyo o an bir elmanin 2 yarisi sanki bir butun oluyorsunuz. Cok farkli buyuleyici bir an
Patate allah seni kahretmesin emi!
Kızlar vemcaine spreyi bulmak ne kadar zor nerdeyse 10 tane eczaneye gittim yok yok yok.
kesinlikle öyle zaten canım.. kendini daha hissediyorsundur umarım.Kızlar doktordan döndüm çok iyi oldu gittiğim doktor bunun benim elimde olmadığını onun nekadar baskı yaparsa okadar kötüye gideceğini herşeyi anlattı çok iyi oldu
hahahahAyyy cok seviniyorum yenenleri gordukce. Hele misyoner pozisyonda esin ustte sen altta oldugunda yuz yuze gelince o an cok farkli bi duygu. Esin o an gel git yaparken gozlerine falan bakiyo opuyor opmeni istiyo o an bir elmanin 2 yarisi sanki bir butun oluyorsunuz. Cok farkli buyuleyici bir an
Evet aynen eşime öyle demiş eczane oda 4 kutu sipariş vermiş :)Siparis vericeksin getirticekler oyle bulunmuyor zaten illa siparisle getiriyorlar yari parasini oduyosun 10 lira geri kalaninida geldiginde ver o zaman getirtirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?